reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Oglądałam kiedyś jakiś zagraniczny program na temat kremów na cellulit i ten właśnie wygrał jako najlepszy.Przebił inne o wiele droższe firmy np Vichy.

No to chyba naprawde sie na niego skusze

Klaudzia- to nie az tak daleko...moze kiedys spikniemy sie na kawke...albo jak bys znowu byla w okolicy...

Jak bede w okolicy to napewno dam znac. A do Leicester czasami zagladasz?

reklama
Dobrze jest sobie zrobić wcześniej peeling na udach, wtedy kremy lepiej się wchłaniają. Ja kupiłam taki niedrogi w carrefourze za około 4 zł , a naprawdę skóra gładziusia wtedy i wklepuję balsam ujędrniajacy"Cztery Pory Roku":-)

A dziewczyny czy ktoras z was orientuje sie czy w ciazy mozna uzywac takiego urzadzenia? masażer Philips Cellesse LIKWIDUJE CELLULIT (677261688) - Aukcje internetowe Allegro
Ja kiedyś słyszałam (chyba w tv mówili), że w ciąży nie wolno używać żadnych przyrządów do masażu, wolno tylko delikatnie masować dłońmi. Ale nie wiem dlaczego. Może ze względu na rozszerzone naczynia krwionośne, które bardzo lubią pękać w ciąży :confused: Nie mam pojęcia.
Na pewno w żadnym razie nie wolno masować ani głaskać brzucha, bo to powoduje skurcze (potwierdzam, mi faktycznie od razu twardnieje brzuch, kiedy np smaruję się balsamem).

Ja kiedyś słyszałam (chyba w tv mówili), że w ciąży nie wolno używać żadnych przyrządów do masażu, wolno tylko delikatnie masować dłońmi. Ale nie wiem dlaczego. Może ze względu na rozszerzone naczynia krwionośne, które bardzo lubią pękać w ciąży :confused: Nie mam pojęcia.
Na pewno w żadnym razie nie wolno masować ani głaskać brzucha, bo to powoduje skurcze (potwierdzam, mi faktycznie od razu twardnieje brzuch, kiedy np smaruję się balsamem).

Hmmm wiesz jak tak czytam to tez mi sie tak wydaje.... poczekam z tym az urodze :-) narazie to licze na cud ze cellulit zniknie sam hahaha :-D

Bura- fajowe, ja widzialam cos podobnego u babki od ktorej kupowalam lozeczko...tylko, ze ona miala w formacie prostokatu, odbite raczki i nozki , oprawione w ramki i powieszone na scianie-super!!!

Jesli chodzi o pieluszki, moze jestem glupia ale myslalam, ze to poprostu roznica materialu i flanelowe chyba raczej nie do tyleczka ale to tylko moje przypuszczenia, moze jakies bardziej doswiadczone mamy wiedza..

reklama
Do góry