Pochwale sie jak juz beda zamontowane i powieszone bo narazie to zaslonki sa zapakowane a lampka w kilku czesciach w pudelku ;-)
leeeeeeeee az tyle czasu mam czekac chociaz opis jak wygladaja te zaslony i lampka jakie motywy maja??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pochwale sie jak juz beda zamontowane i powieszone bo narazie to zaslonki sa zapakowane a lampka w kilku czesciach w pudelku ;-)
leeeeeeeee az tyle czasu mam czekac chociaz opis jak wygladaja te zaslony i lampka jakie motywy maja??
Hej dziewczyny
Klaudzia gdzie kupilas te majtochy? Ja tez z uk, tez myslalam zeby je kupic ale jeszcze sie nie rozgladalam....
Kluaudzia- ja uzywalam kiedys tego nivea, skora robi sie delikatniejsza i faktyczni widac troche poprawe ale tylko jezeli smarujesz sie bardzo reguralnie i jak tylko przestaniesz to wraca do poprzedniego stanu...musisz sama sprobowac i ocenic, nie sadze zeby byly przeciwskazania do ciazy, a jesli nawet to napewno bylo by ostrzezenie na opakowaniu...ale nie wydaje mi sie.Co do maszyny do masowania to nie wiem, ale nie widze czemu to mialo by byc niewskazane...
I czy ktoras z was uzywala NIVEA- Goodbye cellulite? i czy tez mozna go uzywac w czasie ciazy?