reklama
Ten kocyk "składany" co wam pokazywałam to w wersji śpiworka też mi się nie podoba i moja kuzynka nie wydziwia z taką plątaniną, ale fajne jest to że można dzidziusia tak jakby w naleśnikcool2 zapiąć. Nie jak w rożku tylko luźniej a też się nie rozkopie ani nic ;-)
Co do weluru to mam chyba parę rzeczy, ale one mi się podobają i w ogóle lubię welur Mam np. świetny pajacyk ale wiadomo, że na gołe ciało zakładać go nie będę tylko pod spód jeszcze bodziak. Ja dzisiaj planuje w końcu wyskoczyć na jakieś zakupy, powinnam dostać w końcu swoje pieniądze z zusu... Nawet niech nie próbują mnie oszukać bo już jestem zdesperowana do takiego stopnia, że chyba bym ich pozabijała :-)
Co do weluru to mam chyba parę rzeczy, ale one mi się podobają i w ogóle lubię welur Mam np. świetny pajacyk ale wiadomo, że na gołe ciało zakładać go nie będę tylko pod spód jeszcze bodziak. Ja dzisiaj planuje w końcu wyskoczyć na jakieś zakupy, powinnam dostać w końcu swoje pieniądze z zusu... Nawet niech nie próbują mnie oszukać bo już jestem zdesperowana do takiego stopnia, że chyba bym ich pozabijała :-)
Dziewczyny o ten welur pytalam w tym sensie czy jak bedziecie wychodzic na dwór z dzidzią to na zwykly np pajacyk czy zalozycie jakies cieple spiochy lub cieply pajacyk?
Czy macie takie jakies cieplejsze rzeczy?
Czy wystarczy sam kombinezon na zimę i koc?
katarzyna1983
Fanka BB :)
Ola ja jeszcze nie mama, ale jak rozmawialam z wprawionymi mamami to bede ubierac body i welurki i na to kombinezon... mam tez takie sliczne spodenki ))) planuje z bobasem na spacery zima chodzic codziennie w miare jak temp. pozwoli a jak nie pozwoli to werandowanie itp.... wiem ze bedzie potrzebowac cieplych ciuszkow wiec welurkow mam sporo... bawelniane glownie do domu... dostalam jeszcze z frotki duzo... ale jakos wlasnie tej frotki scierpiec nie moge :-)Dziewczyny o ten welur pytalam w tym sensie czy jak bedziecie wychodzic na dwór z dzidzią to na zwykly np pajacyk czy zalozycie jakies cieple spiochy lub cieply pajacyk?
No właśnie z frotki to ja ścierpię tylko prześcieradło
O tych welurkach myslałam żeby ubrac na te bawelniane rzeczy.
To muszę chyba pokupić jakieś welurkowe półśpiochy albo śpiochy... no sama nie wiem.
Bo mam same takie cienkie bawełniane:
-śpioochy
-kaftaniki
-body z długim rękawem
-pajace
O tych welurkach myslałam żeby ubrac na te bawelniane rzeczy.
To muszę chyba pokupić jakieś welurkowe półśpiochy albo śpiochy... no sama nie wiem.
Bo mam same takie cienkie bawełniane:
-śpioochy
-kaftaniki
-body z długim rękawem
-pajace
katarzyna1983
ja sobie Olu wszystko rozpisalam co potrzebuje a ile czego mam - chociaz jak potem to czytam i spisuje to mi sie myli juz co spiochem jest a co pajacem hehe
wszystko mam podzielone np. body z dlugim rekawem, z krotkim, pajac welurowy, pajac bawelniany, spiochy bawelniane, welurowe, do tego dochodza czapeczki bawelniane i cieple (na razie brak na wyjscie ze szpitala i na spacerki), lapki niedarpki, skarpetki, rekawiczki do swpiworka bez nakladek na lapki, potem leca rowniez spiworki do spania, na zewnatrz - tj, cieply zimowy i przejsciowy itd ))))))))))
wszystko mam podzielone np. body z dlugim rekawem, z krotkim, pajac welurowy, pajac bawelniany, spiochy bawelniane, welurowe, do tego dochodza czapeczki bawelniane i cieple (na razie brak na wyjscie ze szpitala i na spacerki), lapki niedarpki, skarpetki, rekawiczki do swpiworka bez nakladek na lapki, potem leca rowniez spiworki do spania, na zewnatrz - tj, cieply zimowy i przejsciowy itd ))))))))))
kilolek
podwójna listopadowa mama
potem to już nie. Chyba, ze ewentualnie na wiosnę zamiast cienkich rekawiczek, choć mogą juz nie być dobreJeju ile ty masz tych spiworkow :-)
A czy te niedrapki są takie konieczne?
Rozumiem przez pierwszy miesiąc , ale potem też ?
dziubasek08
cześć dziewczyny, kiedyś pisałam o tej poduszce do spania i karmienia, że ją zamówiłam. Spisuje się rewelacyjnie. Kręgosłup mnie nie boli po nocy, pierwszy raz odkąd mi brzuch wyskoczył )))
Na prawdę polecam!
Ola, ja słyszałam różne opinie o niedrapkach. Ja kupię jedne, jak będą potrzebne, kupię więcej )
Na prawdę polecam!
Ola, ja słyszałam różne opinie o niedrapkach. Ja kupię jedne, jak będą potrzebne, kupię więcej )
reklama
Ja też się zastanawiam co to śpioch a co to pajac. Wiem tylko, że rampers to taki z odkrytymi stopkami.ja sobie Olu wszystko rozpisalam co potrzebuje a ile czego mam - chociaz jak potem to czytam i spisuje to mi sie myli juz co spiochem jest a co pajacem hehe