Nie podoba mi się w wersji śpiworek. Dziecko ma skrępowane rączki. Ale może to tylko tak na zdjęciuCleo śliczne buciki, akurat na zimę się nadadzą i będzie małej cieplutko
Dziewczyny, planuję kupić taki kocyk, co myślicie ? Moja kuzynka ma takie coś tyle że jakąś firmówkę, ale bardzo sobie chwali i w ogóle się z tym kocykiem nie rozstaje PROMOCJA śpiworek kocyk rożek becik okrycie 3w1 (710839931) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Cleo buciki rewelacja!!!!! nie dość, że piękne to jeszcze cena super :-)
Marta_szc no własnie na zdjęciu widać, że dzieciątko ma w tym skrępowane rączki! ale pewnie da się to jakoś inaczej zawiązywać :-)
A mi właśnie z allegro przyszły śpioszki z kaftanikami, łapki niedrapki i kocyk "EMPERIA" SUPER MIĘCIUTKIE KOCYKI MIX!! (695243263) - Aukcje internetowe Allegro tyle, że ten kocyk jest dość cienki. no, ale za tą cenę to się w sumie spodziewałam, że gruby to on nie będzie! Kurczę nie mam pojęcia jaki kocyk do wózka na zimę kupić? widziałam w "smyku" takie grube puchate, ale nie dość, że duże, to wydaje mi się, że jednak do wózka za grube! w końcu dziecko będzie miało ubranko, kombinezon i jeszcze osłona od gondolki też chroni dziecko przed zimnem! a nie chciałabym małej przegrzewać, więc może i ten kocyk nie będzie za cienki? no kurczę mam tu dylemat w tej kwestii ;-)
Marta_szc no własnie na zdjęciu widać, że dzieciątko ma w tym skrępowane rączki! ale pewnie da się to jakoś inaczej zawiązywać :-)
A mi właśnie z allegro przyszły śpioszki z kaftanikami, łapki niedrapki i kocyk "EMPERIA" SUPER MIĘCIUTKIE KOCYKI MIX!! (695243263) - Aukcje internetowe Allegro tyle, że ten kocyk jest dość cienki. no, ale za tą cenę to się w sumie spodziewałam, że gruby to on nie będzie! Kurczę nie mam pojęcia jaki kocyk do wózka na zimę kupić? widziałam w "smyku" takie grube puchate, ale nie dość, że duże, to wydaje mi się, że jednak do wózka za grube! w końcu dziecko będzie miało ubranko, kombinezon i jeszcze osłona od gondolki też chroni dziecko przed zimnem! a nie chciałabym małej przegrzewać, więc może i ten kocyk nie będzie za cienki? no kurczę mam tu dylemat w tej kwestii ;-)
I jak te rzeczy z Emperii??
Dziewczyny ja na pierwsze 3 miesiące mam tylko BAWEŁNIANE śpiochy, kaftaniki, pajacyki, body z długim rękawem i kombinezon na zimę.
A czy jakies WELUROWE rzeczy kupujecie?
Macie jakieś sweterki, bluzy, grube spiochy lub grube pajace?
Czy to jest konieczne?
Bo chyba to za mało włozyc do kombinezonu dziecko w spiochach i kaftaniku.....
Dziewczyny ja na pierwsze 3 miesiące mam tylko BAWEŁNIANE śpiochy, kaftaniki, pajacyki, body z długim rękawem i kombinezon na zimę.
Czy to jest konieczne?
rzeczy z Emperii wyglądają ładnie :-) solidnie, ale to się okaże "w praniu" :-)I jak te rzeczy z Emperii??
Czy to jest konieczne?
Ja mam rzeczy welurowe i z polarku - bluzy, sweterki, gruby pajacyk , ale nie kupiłam tego, tylko dostałam :-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
to zależy jjak gruby masz kombinezon i czym będziesz przykrywać. Ja np. w zimę zakłądałam tylko kaftanik i śpioszki bawełniane, bo miałam bardzo gruby kombinezon i do tego kocyk akrylowy składany podwójnie (własciwie całe dziecko było nim owinięte, bo taki duzy był) i maluszkowi było akurat. Ani nie marzl ani się nie grzał.I jak te rzeczy z Emperii??
Czy to jest konieczne?
MONIA-AREK
Fanka BB :)
Sama osobiscie nie kupowalam zadnych rzeczy z weluru, bo wydaje mi sie ze one zazwyczaj sa nie bawelniane no i nie chcialabym malenstwa ubierac w sztuczne rzeczy. Do wozka na szczescie spiwor dostane od kolezanki, naturalny w wełny, bo normalnie sa dosc drogie.
kilolek
podwójna listopadowa mama
dokłądnie, masz racjęSama osobiscie nie kupowalam zadnych rzeczy z weluru, bo wydaje mi sie ze one zazwyczaj sa nie bawelniane no i nie chcialabym malenstwa ubierac w sztuczne rzeczy.
reklama
Madzia_pl
Fanka BB :)
I jak te rzeczy z Emperii??
Czy to jest konieczne?
Śpiochy welurowe wg mnie są niepraktyczne. W zimie pod kombinezon za ciepłe, a w mieszkaniu zwykle tez jest ciepło. I nie ma ich kiedy założyc. Mam jedną parę bo dostałam, ale nie wie czy będę je używac.
Ja pod śpiworek mam kilka bluz i sweterków, mimo wszystko same body i kaftanik to za mało.