reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Niedrapek mam 7 par, bo za każdym razem w lumpeksie udaje mi się wyszukać jakieś cudeńka. A na wagę kosztują średnio po 15 gr, więc żal nie kupić. I mam 3 śpiochy (tudzież pajace) których rękawki można wywinąć i powstają niedrapki :-)

chyba też jestem na takim etapie :)))
co to pajac?
moze w bledzie bylam.. ale dla mnie to jedne na szeleczkach, a drugie z rekawkiem krotkim lub dlugim :)))):cool2:tylko ktore ktore nie pytajcie :cool2::-D

a co do niedrapek to na razie mamy 3 pary :) dwie z kompletow... jedne dostalismy :)))
a do ilosci spiworkow... mamy dwa przejsciowe - tj jeden sobie kupilam wymarzony, drugi kupilam na prezent ale maluch wyrosl :DDD no i mamy jeszcze taki zimowy tez po dzieciaczkach rodzinnych...i pozostaje kiedys kupic taki do lozeczka aby maluch sie nie odkrywal :) ale na razie musze przetestowac czy bedzie mocno kopac czy kolderka wystarczy :D

Ostatnia edycja:
udalo mi sie wczoraj wygrac licytacje na 2 nowe spiworki do spania kazdy po 1 funta ale z dostawa wyszlo 7 funtow ale i tak zrobilam interes bo sprawdzilam takie same w sklepie w internecie kosztuja jeden 19£ drugi 22£ co daje 41£ a ja zaplacilam tylko 7£:tak: strasznie sie ciesze:happy2:

Dziewczyny oplułam monitor :-)

Też byłam jakiś czas temu na etapie co to rampers i pajac. :-D
Śpiochy to wiedzialam od zawsze.

Podobno pajace są wygodniejsze czyli te a`la kombinezoniki, niż śpiochy z kaftanikami, bo kaftaniki wychodzą, podwijają się jak podnosi się dziecko.

No i nie wiem co z tymi niedrapkami-może kupię jedną parę na próbę.

reklama
Do góry