reklama
To trzeba było podać ceny :-) Też wybrałabym tańszyOOO Wrocławski ten sam gust hehe.
Ja chciałam zielony lub żółty , ale laski strasznie windują cenę na aukcjach-wysoko licytują i dupa......, dlatego kupię chyba ten czerwony w opcji KUP TETAZ.
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Coś chyba w tym jest a propos tego wrocławskiego gustu bo ja już od dłuższego czasu mam fazę na żółty i zielony (no a w dużej mierze czuję się wrocławianką bo prawie dekadę życia tam spędziłam i pewnie kiedy będziemy wracać do Pl to tez do Wro...)a mi sie zielony i zolty podoba:-)
A pod śpioch (taki z długim rękawem) body się jeszcze zakłada ? I jak powinno być ubrane dziecko do spania, a jak na wyjście z domu - tzn. ile warstw?
Ja słyszałam, że dziecko powinno miec jedną warstwę więcej niz dorosły, tylko trzeba pamiętać, że warstwą jest tez kocyk czy kołderka w wózku a na wiosnę i lato nawet chusta.
Na pewno lepiej ubrać chłodniej niz przegrzac dziecko - ostatnio mówił tak pediatra w programie na TVN Style.
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
my wydalismy ....az wstyd 800 funtow i to jeszcze nie wszystko zostalo pare drobiazgow dla mnie i malenstwa nie wiem ja ty ale my musielismy kupic doslownie wszystko bo nikt nam nic nie da ani jednej pieluszki tak sie wydaje ale tego wszystkiego sie zbiera ciesze sie ze kupowalam wszystko od poczatku ciazy ciezko by bylo wydac tyle na raz a ze mam pamiec do cen( z czego cala rodzina sie smieje bo pamietam nawte ile zaplacilam za pierwsza pare bucikow dla malutkiej jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i kazdej innej rzeczy kupionej potem) to wiemy dokladnie ile wydalismy przez te 6 miesiecy przerazajace koszty ale zaoszczedzilam na ubrankach bo kupilam wiekszosc w polsce tu welurkowe spiochy z kapturkiem kosztuja nawet 17 funtow a w polsce placilam 30 zlotych;-) wiadomo tutaj troszke drozej
Strasznie duzo wydaliscie, ja tez Weri mieszkam w Anglii i ciuszki wydaja mi sie o wiele tansze tutaj niz w Polsce. Nie widzialam jeszcze spiochow za 17 funtow, no chyba ze w Mamas and Papas ale tam to wszystko jest 3 razy drozej. Nawet w nexcie ktory jest wsumie dosc drogi sliczne spiochy kosztuja ok. £13.00 za 3 pary!
Pewnie wliczyliscie w ta kaske wozeczek tez? Ja staralam sie kupic prawie wszystko uzywane i wsumie mam tylko kilka ciuszkow nowych a reszta uzywane ale sa w idealnym stanie. No ale nie wszyscy lubia ciucholandy i gieldy
Pozytyw jest taki ze tak jak ja kupowalas wszystko od poczatku ciazy i teraz nie duzo juz nam zostalo :-) Nie dalabym rady wydac tyle kasy za jednym razem teraz
Dziewczy co myślicie o zakupie już teraz odciągaczy pokarmu, sterylizatorów i podgrzewaczy do butelek i innych akcesoriów do karmienia? Ja uważam, że na to jest czas przynajmniej do momentu kiedy będe musiała zostawiac małego z kims innym. W szkole rodzenia ostrzegaja przed ściaganiem nadmiaru pokarmu bo im więcej się ściga, tym więcej sie go produkuje więc samo dziecko powinno to regulować. Więc kto wie, może do 6 miesiąca nie będe miała takiej potrzeby.
Ja chcialam pokupic ale jak tylko wspomnialam o tym mezowi to wyszla mala klotnia, bo po co podgrzewacz jak jest woda i garnek, po co sterylizator jak jest woda i garnek a laktator mozna kupic jak juz bede potrzebowac. Wiec jezeli "moja mama" nie znajdzie gdzies na promocji to nici z takich bajerow przynajmniej na poczatek hehehe ale uwazam ze sam sterylizator i laktator mozna kupic wczesniej. :-)
Strasznie duzo wydaliscie, ja tez Weri mieszkam w Anglii i ciuszki wydaja mi sie o wiele tansze tutaj niz w Polsce. Nie widzialam jeszcze spiochow za 17 funtow, no chyba ze w Mamas and Papas ale tam to wszystko jest 3 razy drozej. Nawet w nexcie ktory jest wsumie dosc drogi sliczne spiochy kosztuja ok. £13.00 za 3 pary!
Pewnie wliczyliscie w ta kaske wozeczek tez? Ja staralam sie kupic prawie wszystko uzywane i wsumie mam tylko kilka ciuszkow nowych a reszta uzywane ale sa w idealnym stanie. No ale nie wszyscy lubia ciucholandy i gieldy
Pozytyw jest taki ze tak jak ja kupowalas wszystko od poczatku ciazy i teraz nie duzo juz nam zostalo :-) Nie dalabym rady wydac tyle kasy za jednym razem teraz
Ja kupiłam komplet 3 pajacyków w Motherecare za 35 zł - bodziaki sa jeszcze tańsze, więc nie wydaje mi się drogo.
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ja kupiłam komplet 3 pajacyków w Motherecare za 35 zł - bodziaki sa jeszcze tańsze, więc nie wydaje mi się drogo.
Fajnie trafilas. Ja nie bylam w mothercare w Polsce ale inne sklepy wydawaly mi sie drogie a przynajmniej cenowo takie same jak w Anglii i wsumie jakosciowo tez te z Anglii mi sie lepsze wydaja, ale to moze rzecz gustu i upodoban
I tak was podziwiam dziewczyny, ktore mieszkaja w Polsce ze radzicie sobie z takimi wydatkami porownujac do zarobkow. Nie wiem czy umialabym funkcjonowac w Polsce teraz. ;-)
mi lekarz mowil zeby dziecko ubierac tj siebie...i tak robilam...ale co lekarz to inna opiniaJa słyszałam, że dziecko powinno miec jedną warstwę więcej niz dorosły, tylko trzeba pamiętać, że warstwą jest tez kocyk czy kołderka w wózku a na wiosnę i lato nawet chusta.
Na pewno lepiej ubrać chłodniej niz przegrzac dziecko - ostatnio mówił tak pediatra w programie na TVN Style.
tez uwazam ze ubranka w polsce sa duzo drozsze niz na zachodzie...wiem bo kupowalam!!Fajnie trafilas. Ja nie bylam w mothercare w Polsce ale inne sklepy wydawaly mi sie drogie a przynajmniej cenowo takie same jak w Anglii i wsumie jakosciowo tez te z Anglii mi sie lepsze wydaja, ale to moze rzecz gustu i upodoban
I tak was podziwiam dziewczyny, ktore mieszkaja w Polsce ze radzicie sobie z takimi wydatkami porownujac do zarobkow. Nie wiem czy umialabym funkcjonowac w Polsce teraz. ;-)
Ola a ile chca te klientki za te kombinezony??moze sie jeszcze wstrzymaj?/OOO Wrocławski ten sam gust hehe.
Ja chciałam zielony lub żółty , ale laski strasznie windują cenę na aukcjach-wysoko licytują i dupa......, dlatego kupię chyba ten czerwony w opcji KUP TETAZ.
Nikomu sie moja karuzelka nie podoba:-(
Jestem w gorącej wodzie kąpana :-)
Już kupiłam ten czerwony za 40zł plus 12 zł przesyłka (opcja KUP TERAZ)
A te zielone, żółte zazwyczaj sprzedają się drożej.
Np jest jeszcze 5 dni do aukcji a ludzie już licytują-bez sensu......
W efekcie kombinezon się sprzedaje np za 60 zł plus przesyłka
Tu masz przykład NOWY BABY CODE KOMBINEZON R 62 3 MIES (702552539) - Aukcje internetowe Allegro
Gosiu karuzelka sie nie otwiera-tzn jest male zdjęcie.
Już kupiłam ten czerwony za 40zł plus 12 zł przesyłka (opcja KUP TERAZ)
A te zielone, żółte zazwyczaj sprzedają się drożej.
Np jest jeszcze 5 dni do aukcji a ludzie już licytują-bez sensu......
Tu masz przykład NOWY BABY CODE KOMBINEZON R 62 3 MIES (702552539) - Aukcje internetowe Allegro
Gosiu karuzelka sie nie otwiera-tzn jest male zdjęcie.
reklama
E
etna36
Gość
Piękny ten kombinezon myślę, że to dobry i potrzebny zakup. Ja dostanę w spadku dwa kombinezony jeden niebieski, a drugi beżowy, ale są bardzo podobne do tego co wybrałaś i wiem, że moja ciotka płaciła za niego w zeszłym roku ok 150zł więc twoja cena jak najbardziej atrakcyjna.Np jest jeszcze 5 dni do aukcji a ludzie już licytują-bez sensu......