reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Piękny ten kombinezon myślę, że to dobry i potrzebny zakup. Ja dostanę w spadku dwa kombinezony jeden niebieski, a drugi beżowy, ale są bardzo podobne do tego co wybrałaś i wiem, że moja ciotka płaciła za niego w zeszłym roku ok 150zł więc twoja cena jak najbardziej atrakcyjna.

Ale ja tego zielonego nie kupiłam :-) Tylko opisywalam, że dziewczyny na licytacji dużo za niego placą. wiec kupilam inny w opcji KUP TERAZ i przynajmniej mam pewny zakup i tanszy.
Oto ten kombinezon ktory kupilam:
NIEMIECKA JAKOŚĆ_KOMBINEZON BORTI _SUPER CIEPŁY (703178510) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
Ale ja nie kupiłam ten zielony :-) Tylko opisywalam, że dziewczyny na licytacji dużo za niego placą. wiec kupilam inny w opcji KUP TERAZ i przynajmniej mam pewny zakup i tanszy.
NIEMIECKA JAKOŚĆ_KOMBINEZON BORTI _SUPER CIEPŁY (703178510) - Aukcje internetowe Allegro
No i super, śliczny dla dziewczynki i chłopaka. Nasze maleństwa i tak będą w nich tylko leżeć w wózkach, bo jeszcze tej zimy sobie nie pochodzą.

Nikomu sie moja karuzelka nie podoba:-(:zawstydzona/y::baffled::baffled:
Kuuurde, świetna ta karuzelka!!! Ja poluję na taką samą, ale nowe trochę nie na mój budżet(215zł), a używanej w dobrym stanie nie mogę znaleźć. Za 60zł to prawie jak za darmo jak na tą firmę! Ale ci zazdroszczę :-):cool2: Jak wrażenia, rzeczywiście taka fajna jak reklamują ??

Kuuurde, świetna ta karuzelka!!! Ja poluję na taką samą, ale nowe trochę nie na mój budżet(215zł), a używanej w dobrym stanie nie mogę znaleźć. Za 60zł to prawie jak za darmo jak na tą firmę! Ale ci zazdroszczę :-):cool2: Jak wrażenia, rzeczywiście taka fajna jak reklamują ??

Ja ja kupilam od dziewczyny z bb...w dziale sprzedaz byla i ona miala ja wystawiaona za 80zl a sposcila do 60bo wzielam od niej sporo ciuszkow:-)widzialm wlasnie ze nowa kosztuje od 160zl wzwyz..masakra...ta dziewczyn pisala ze ja dostala i prawie w ogole nie uzywala :-)mam nadzieje ze dio piatku dojdzie:-)

Ola super ten kombinezon...i faktycznie ceny pozostalych masakryczne...ja swoj na swiebodzkim kupilam za 30zl:p a wyglada tak samo jak ten co Ty dalas tylko jest niebieski z misiem:p
Ola tu link do tej mojej karuzeli troche wieksze zdjecie jest: http://www.swiatdziecka.net.pl/index.php?klucz=f2dc320b98513311be7f10b1d2ef5064&k=139&p=669

Ostatnia edycja:
Np jest jeszcze 5 dni do aukcji a ludzie już licytują-bez sensu......
W efekcie kombinezon się sprzedaje np za 60 zł plus przesyłka
Tu masz przykład NOWY BABY CODE KOMBINEZON R 62 3 MIES (702552539) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne rzeczy ma ten allegrowicz :-) już czaję się na jakiś kombinezon! kolor obojętny!
Ten Twój też jest superowy! czerwony pasuje i chłopcu i dziewczynce :-)

Gosiu karuzelka jest fajna! udało Ci się ją kupić za śmieszne pieniądze! gratuluję!

Ja słyszałam, że dziecko powinno miec jedną warstwę więcej niz dorosły, tylko trzeba pamiętać, że warstwą jest tez kocyk czy kołderka w wózku a na wiosnę i lato nawet chusta.
Na pewno lepiej ubrać chłodniej niz przegrzac dziecko - ostatnio mówił tak pediatra w programie na TVN Style.

potwierdzam dzisiaj była powtórka programu :tak:
również z własnego doświadczenia wiem że mniejsze zło jest kiedy dziecko troszkę wymarźnie niż kiedy jest przegrzewane

potwierdzam dzisiaj była powtórka programu :tak:
również z własnego doświadczenia wiem że mniejsze zło jest kiedy dziecko troszkę wymarźnie niż kiedy jest przegrzewane
No dobra, ale co z ubieraniem do spania? Body + śpioch + rożek/śpiworek ? Bo ja nie wiem po co tyle body z krótkim rękawkiem nakupowałam :-(

reklama
Nikomu sie moja karuzelka nie podoba:-(:zawstydzona/y::baffled::baffled:

Hihi gluptas :tak: Pewnie ze sie podoba :-) ale postaraj sie o wieksze zdjeciucho, ja tez sie nad taka zastanawialam ;-)

Ale ja tego zielonego nie kupiłam :-) Tylko opisywalam, że dziewczyny na licytacji dużo za niego placą. wiec kupilam inny w opcji KUP TERAZ i przynajmniej mam pewny zakup i tanszy.

Bardzo ladny ten kombinezonik :tak:

Do góry