Madziek byłam w Koronie w niedzielę i widziałam jak babki buszowały w tym koszu :-)
reklama
To koniecznie podjedzcie do Świata dziecka w Centrum Jupiter na Towarowej - blisko centrum. Tam jest duży wybór wózków, można spokojnie przetestować.
A czego tam nie znajdziecie to pojedźcie na Al. Solidarności bo w ŚD nie ma np. X-Landerów i polskich
Dziewczyny, czy taki spiworek dla dziecka jest przydatny? One sa sliczne, ale wydaja mi sie jakies takie sztywne i nie wiem czy to sie w ogole przydaje..
To zależy jaki wybierzesz bo pewno sa różne materiały. Ja na pewno bedę używać spiworka zamiast kołderki przez pierwsze miesiące.
A mozesz pokazac w necie, jaki planujesz kupic?
Czy myslisz, ze np taki bylby ok?
ŚPIWOREK ŚPIWORKI MAMO-TATO WE WZORACH POŚCIELI (696925809) - Aukcje internetowe Allegro
Czy myslisz, ze np taki bylby ok?
ŚPIWOREK ŚPIWORKI MAMO-TATO WE WZORACH POŚCIELI (696925809) - Aukcje internetowe Allegro
Dokładnie te co wkleiłaś link tylko chce je jeszcze na żywo zobaczyć w jakims sklepie bo zawsze musze dotknąć i sprawdzić jakość - tak było z wózkiem, który w necie był super i miał idealne parametry ale jego wykonanie i wnętrze okazało się totalnie nieprzyjazne dziecku.
Widzę, że Allegrowicz Mamo-Tato rozchwytywany :-)
Ja śpiworka nie kupuję, ale nie mogłam sobie odmówić i dokupiłam dziś pościel do wózka :-) Mam taką samą pościel do łóżeczka :-)
POŚCIEL/KOMPLET DO WÓZKA MAMO-TATO NOWE WZORY !! (705008504) - Aukcje internetowe Allegro
Ja śpiworka nie kupuję, ale nie mogłam sobie odmówić i dokupiłam dziś pościel do wózka :-) Mam taką samą pościel do łóżeczka :-)
POŚCIEL/KOMPLET DO WÓZKA MAMO-TATO NOWE WZORY !! (705008504) - Aukcje internetowe Allegro
Załączniki
weri
Fanka BB :)
a ja musze sie pochwalic ze juz chyba wszystko mam dla corci ostatnio zrobilam liste rzeczy jakie juz mamy i wyszly 4 stony A4!!!! a i koszt tych rzeczy jest przerazajacy musimy tylko kupic nieprzemakalny pokrowiec na materac,fotelik maxi-cosi i pieluszki troche sie pospieszylam i co ja teraz bede kupowac..? musze co chwile ogladac co mam bo za kazdym razem jak widze jakis slodki ciuszek to musze go kupic a tak wiem ze juz wiecej nie potrzebuje juz sie szafa nie zamyka!!!!:-)
kaśka k
Fanka BB :)
weri to super
ja coś nie mogę się mocniej zmobilizować troszkę przez mojego męża
nic się nie interesuje czy coś potrzeba czy nie
ciągle mu się wydaje że tyle czasu jeszcze zostało
On zawsze robi wszystko na ostatni gwizdek
to co obecnie mamy to poprostu mam wymarudzone i już mnie to wkurzyło
nie wiem jak jest u Was czy wszystko same kupujecie? czy jednak raczej wspólnie
chodzi mi o większe zakupy bo wiadomo że mogę sama kupić termometr do wanienki
ale ja sama na zakupy nie mogę jechać mam zakaz wsiadania za kółko i noszenia
troszkę rano o to u nas zagrzmiało
tym bardziej że dopiero co leżałam plackiem i nie wiem jak długo będę w obecnej formie boję się że mnie znowu położy i co wtedy
już raz ominęły mnie wszystkie zakupy i potem musiałam cieszyć się z tego co było
mimo że nie zawsze byłam zadowolona
to sobie ponarzekałam
no więc dzisiaj robię listę co mam co potrzebuję i jutro jedziemy na zakupy
ja coś nie mogę się mocniej zmobilizować troszkę przez mojego męża
nic się nie interesuje czy coś potrzeba czy nie
ciągle mu się wydaje że tyle czasu jeszcze zostało
On zawsze robi wszystko na ostatni gwizdek
to co obecnie mamy to poprostu mam wymarudzone i już mnie to wkurzyło
nie wiem jak jest u Was czy wszystko same kupujecie? czy jednak raczej wspólnie
chodzi mi o większe zakupy bo wiadomo że mogę sama kupić termometr do wanienki
ale ja sama na zakupy nie mogę jechać mam zakaz wsiadania za kółko i noszenia
troszkę rano o to u nas zagrzmiało
tym bardziej że dopiero co leżałam plackiem i nie wiem jak długo będę w obecnej formie boję się że mnie znowu położy i co wtedy
już raz ominęły mnie wszystkie zakupy i potem musiałam cieszyć się z tego co było
mimo że nie zawsze byłam zadowolona
to sobie ponarzekałam
no więc dzisiaj robię listę co mam co potrzebuję i jutro jedziemy na zakupy
reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
Madziek byłam w Koronie w niedzielę i widziałam jak babki buszowały w tym koszu :-)
Ja byłam dziś, przy okazji zajrzałam do Korony, bo byłam żyrandol zareklamować w Castoramie i w koszu buszował jeden pan;-) He.., taka promocja, to fajna okazja cenowa.