A ja właśnie zamówiłam piłkę do ćwiczeń i już się nie moge doczekać bo jak ćwiczę na krześle to moje 4litery strasznie sa obolałe ;-) Na początku wydawała mi się zbędna ale znalazłam niedrogo na allegro z pompką, i w szkole rodzenia mówią, że później świetnie słuszy też dzieciaczkowi do ćwiczeń :-)
reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
a co to za piłka?A ja właśnie zamówiłam piłkę do ćwiczeń i już się nie moge doczekać bo jak ćwiczę na krześle to moje 4litery strasznie sa obolałe ;-) Na początku wydawała mi się zbędna ale znalazłam niedrogo na allegro z pompką, i w szkole rodzenia mówią, że później świetnie słuszy też dzieciaczkowi do ćwiczeń :-)
PILKA GYM BALL FITNESS PILATES 65 CM + POMPKA S06 (695883945) - Aukcje internetowe Allegro
Można ja wykorzystywać do ćwiczeń przed i po ciąży i tak jak pisałam też maluszek może na niej ćwiczyć. Myślałam, że kosztuje przynajmniej 100 zł ale w sumie zapłaciłam 41.9 zł. Ćwiczę na niej w szkole rodzenia i jest super - takie same sa na większości porodówek i można a nawet nalezy na nich ćwiczyć w pierwszej fazie porodu.
Można ja wykorzystywać do ćwiczeń przed i po ciąży i tak jak pisałam też maluszek może na niej ćwiczyć. Myślałam, że kosztuje przynajmniej 100 zł ale w sumie zapłaciłam 41.9 zł. Ćwiczę na niej w szkole rodzenia i jest super - takie same sa na większości porodówek i można a nawet nalezy na nich ćwiczyć w pierwszej fazie porodu.
też myślałam o tej piłce, ale znam swój zapał i wiem że nie będzie mi się chciało ćwiczyć ) zrobiłam parę fotek ciuszków ) wszystko śliczne ale jeśli będę miała dziewczynkę bo dla chłopca się nie nadaje za bardzo. Z resztą same oceńcie.
Załączniki
To pierwsze i ostatnie może rzeczywiscie bardziej dziewczęce, ale reszta wydaje mi się i dla chłopca odpowiednia - nie ma co przesadzać, jak coś jest jasno różowe to nic się nie stanie jak chłopca się w to ubierze.
A co do piłki, to ja ćwiczę, więc wiem, że mi sie przyda - a jak juz nie będzie potrzebna to spuszcza się powietrze i do szafy. Zresztą jak bedzie stała na srodku pokoju to bedzie mi przypominać o cwiczeniach, które nawet przed telewizorem mozna robić :-)
A co do piłki, to ja ćwiczę, więc wiem, że mi sie przyda - a jak juz nie będzie potrzebna to spuszcza się powietrze i do szafy. Zresztą jak bedzie stała na srodku pokoju to bedzie mi przypominać o cwiczeniach, które nawet przed telewizorem mozna robić :-)
też myślałam o tej piłce, ale znam swój zapał i wiem że nie będzie mi się chciało ćwiczyć ) zrobiłam parę fotek ciuszków ) wszystko śliczne ale jeśli będę miała dziewczynkę bo dla chłopca się nie nadaje za bardzo. Z resztą same oceńcie.
Myślę, że spokojnie można ubrac nawet chłopca w te ciuszki.
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ladne ciuszki i mysle tak samo, moze oprocz tej sukieneczki chlopca spokojnie mozna w spioszki ubrac chociaz po domku albo na noc do spania. Przynajmniej sie nie zmarnuje :-)
Riolcia fajna ta pilka, a nie wiesz czy sa jakies stronki z cwiczeniami na niej bo ty pewnie pamietasz je ze szkoly rodzenia a ja kupujac taka pilke jedyne co to moglabym na niej usiasc hehe ;-)
Riolcia fajna ta pilka, a nie wiesz czy sa jakies stronki z cwiczeniami na niej bo ty pewnie pamietasz je ze szkoly rodzenia a ja kupujac taka pilke jedyne co to moglabym na niej usiasc hehe ;-)
Tu sa przykładowe ale poszukaj jeszcze w necie bo nie wszystkie sa mi znane. Aktualności, KLUBBEN - Aqua aerobic, ArmaSport, Gymstick, Ledraplastic, Torby, Odżywki, Odzież, gadżety, Reebok Fitness, GAIAM, GYMSTICK, KLUBBEN, MAXIM, MED-TRONIK, NMC, REEBOK
Na pewno to co pisza na początku jest nie dobre tzn. absolutnie nie należy podskakiwać. Inne dobre to robienie ósemek biodrami, ćwiczenie mięsni kegla, napinanie pośladów i ud.
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
też mam taka piłkę. Niestety nie mam zapalu do ćwiczeń.PILKA GYM BALL FITNESS PILATES 65 CM + POMPKA S06 (695883945) - Aukcje internetowe Allegro