Dzięki wielkieW mojej książce przy siatkach centylowych sa takie dane:
0-3 miesiące: 60 cm, waga do 4,5 kg
3-6 miesięcy: 70 cm, waga do 6,5 kg
6-12 miesięcy: 80 cm, waga do 8,5 kg
Czyli 68 może wejść nawet na 4-miesięczną dzidzię. Fajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki wielkieW mojej książce przy siatkach centylowych sa takie dane:
0-3 miesiące: 60 cm, waga do 4,5 kg
3-6 miesięcy: 70 cm, waga do 6,5 kg
6-12 miesięcy: 80 cm, waga do 8,5 kg
Madzia a jaki dywan dostalas z jakims motywem??nie moge sie doczekac zdjec:-)
dzięki :-) ja generalnie nie kupuję takich rzeczy, bo wydaje mi się, ze w nich dzieciaczkowi niewygodnie. Raczej jestem zwolenniczką śpioszków i pajacyków ale fajnie jest mieć coś takiego na specjalną okazję np. na święta. Ciesza oko ;-)
bardzo ładne. A włsnnie w spodenkach tak jak piszesz najgorsze te gumki. dlatego wolę ogrodniczki. No i z ogrodniczek tak wszystko nie wyłaziJa podobnie jak kikolek jestem zwolenniczką ubranek typu body, śpioszki, pajacyki przynamniej w tych pierwszych miesiacach. Te "dorosłe" ubranka sa cudne ale kiedy obserwuje, coreczke mojej szwagierki która ubiera ja po dorosłemu od pierwszych dni mam wrazenie, ze małej jest niewygodnie, bluzeczki, sukienki ciagle jej sie podciagają a od bojówek i jeansów itp. ma odciśniete gumki na brzuszku . Dla mojego synka kupiłam na takie specjalne okazje, wyjścia 2 pary spodenek, używanych zresztą i na razie to wystarczy :
Okazja!!! śliczne zestawy NEXT, MINI MODE (689175865) - Aukcje internetowe Allegro
Ewelinko ale mozesz sobie fajne kompleciki kupic na wyjscia albo jakis kombinezonik fajowy albo jak dostaniesz już te ubranka obejrzyj może same duze beda albo same body hehe