reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Szkoda że jeszcze muszę się z zakupem trochę wstrzymać, ale poczytałam jeszcze inne opinie na necie i rzeczywiście Cabrio Fix lepszy Także pozostaje juz tylko wybór kolorku :-)
Ja nie mialam wypatrzonego kolorku, ale myslalam ze fajny by byl niebieski, ogolnie czekalam na okazje i akurat sie trafila wiec nie moglam jej przepuscic :-) powodzenia w szukaniu
R
rouż
Gość
Moj Macio w nosidelku-kolysce czerwonej jezdzil, a teraz jak ma fotelik 9-18kg tez ma czerwony z szarymi elementami. Brat po nim odziedziczy w spadku;-):-). Kolorki ladne a nam do auta jeszcze dodatkowo pasuja:-)Klaudzia aha błękitny, a ja znalazłam na allegro fajny czerwony, heh ale co tam dla chłopca tez mógłby być, skoro faceci się nie wstydzą czerwonymi ferrari jeździć
Klaudziu, te ciuszki extra
weri
Fanka BB :)
ja w zestawie mialam:hihi mi tez sie mojego udalo tylko na buzza namowic, a wozeczek napewno wytrzyma do drugiej dzidzi :-) a bedziesz kupowac tez ten wklad na wieksze dziecko tzn ten od 18 miesiaca zycia?
*gondole z materacem , moskitera i folia przeciwdeszczowa(podaja od 0 do 6 miesiecy)
*spacerowka od 6 miesiecy miekka jakby z gabki z daszkiem ktory mozna odczepic, spiworek dla dziecka , folia przeciwdeszczowa i torba przypinana na dole do ramy wozka plus adaptor- tzn. takie wkladki zeby przyczepic pozniej fotelik albo gondole
*spacerowka - siedzisko dla wiekszego dziecka
musimy dokupic fotelik maxi cosi cabriofix , kosz na zakupy i parasolke ale to juz pozniej wozek prowadzi sie swietnie nawet jedna reka jak dla mnie jest po prostu extra!!!
passingby
Fanka BB :)
Dziś dzień wydatków
Kupiliśmy: szczotke do wlosow, smoczka, body biale, super bluze z kapturem oraz:
~ UROCZA POŚCIEL DO WÓZKA Z HAFTAMI OD MAMO-TATO (701998051) - Aukcje internetowe Allegro - białą
PRZEŚCIERADŁO FROTTE z GUMKĄ 60x120 - MAMO-TATO (700238443) - Aukcje internetowe Allegro - 4x ecru
# 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 90 x 120 # (700237714) - Aukcje internetowe Allegro - ecru kratka, ecru zyrafki
ROŻEK ROŻKI 80x80 MAMO-TATO - 60 WZORÓW !! (693176832) - Aukcje internetowe Allegro - ecru kratka i ecru zyrafki
zostało dokupić: Wypełnienie wkład do pościeli 90/120 WYPRZEDAŻ (693370016) - Aukcje internetowe Allegro
i łóżeczkowe sprawy załatwione
Kupiliśmy: szczotke do wlosow, smoczka, body biale, super bluze z kapturem oraz:
~ UROCZA POŚCIEL DO WÓZKA Z HAFTAMI OD MAMO-TATO (701998051) - Aukcje internetowe Allegro - białą
PRZEŚCIERADŁO FROTTE z GUMKĄ 60x120 - MAMO-TATO (700238443) - Aukcje internetowe Allegro - 4x ecru
# 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 90 x 120 # (700237714) - Aukcje internetowe Allegro - ecru kratka, ecru zyrafki
ROŻEK ROŻKI 80x80 MAMO-TATO - 60 WZORÓW !! (693176832) - Aukcje internetowe Allegro - ecru kratka i ecru zyrafki
zostało dokupić: Wypełnienie wkład do pościeli 90/120 WYPRZEDAŻ (693370016) - Aukcje internetowe Allegro
i łóżeczkowe sprawy załatwione
kilolek
podwójna listopadowa mama
pasiingby ja tez wszystkie pościelowe kupuje od tego sprzedawcy.
Ja wczoraj zakupiłam firaneczki (co prawda dla starszego)
BAJKOWE LAMBREKINY - 3 WZORY - GOTOWE, NA WYMIAR (701005965) - Aukcje internetowe Allegro - tygryski
A dla młodszego upatrzyłam takie naklejki na ściany
PODWODNY ŚWIAT NAKLEJKI NA ŚCIANĘ 8 ZESTAWÓW (697134125) - Aukcje internetowe Allegro
wzór 2 i 3.
a firaneczki juz ma w okienku takie (zostały po bracie)
DISNEY - NEMO, PUCHATEK - 10 WZORÓW - !! WOAL !!! (700244400) - Aukcje internetowe Allegro - puchatek tęczowy
teraz szperam na allegro, troszkę spioszków chcę kupic.
Ja wczoraj zakupiłam firaneczki (co prawda dla starszego)
BAJKOWE LAMBREKINY - 3 WZORY - GOTOWE, NA WYMIAR (701005965) - Aukcje internetowe Allegro - tygryski
A dla młodszego upatrzyłam takie naklejki na ściany
PODWODNY ŚWIAT NAKLEJKI NA ŚCIANĘ 8 ZESTAWÓW (697134125) - Aukcje internetowe Allegro
wzór 2 i 3.
a firaneczki juz ma w okienku takie (zostały po bracie)
DISNEY - NEMO, PUCHATEK - 10 WZORÓW - !! WOAL !!! (700244400) - Aukcje internetowe Allegro - puchatek tęczowy
teraz szperam na allegro, troszkę spioszków chcę kupic.
reklama