reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Szkoda że jeszcze muszę się z zakupem trochę wstrzymać, ale poczytałam jeszcze inne opinie na necie i rzeczywiście Cabrio Fix lepszy :) Także pozostaje juz tylko wybór kolorku :-)

reklama
Szkoda że jeszcze muszę się z zakupem trochę wstrzymać, ale poczytałam jeszcze inne opinie na necie i rzeczywiście Cabrio Fix lepszy :) Także pozostaje juz tylko wybór kolorku :-)

Ja nie mialam wypatrzonego kolorku, ale myslalam ze fajny by byl niebieski, ogolnie czekalam na okazje i akurat sie trafila wiec nie moglam jej przepuscic :-) powodzenia w szukaniu

Klaudzia aha błękitny, a ja znalazłam na allegro fajny czerwony, heh :sorry2: ale co tam dla chłopca tez mógłby być, skoro faceci się nie wstydzą czerwonymi ferrari jeździć :-D:-D:-D
Moj Macio w nosidelku-kolysce czerwonej jezdzil, a teraz jak ma fotelik 9-18kg tez ma czerwony z szarymi elementami:tak::-D. Brat po nim odziedziczy w spadku;-):-). Kolorki ladne a nam do auta jeszcze dodatkowo pasuja:-)

Klaudziu, te ciuszki extra:tak:

hihi mi tez sie mojego udalo tylko na buzza namowic, a wozeczek napewno wytrzyma do drugiej dzidzi :-) a bedziesz kupowac tez ten wklad na wieksze dziecko tzn ten od 18 miesiaca zycia?
ja w zestawie mialam:
*gondole z materacem , moskitera i folia przeciwdeszczowa(podaja od 0 do 6 miesiecy)
*spacerowka od 6 miesiecy miekka jakby z gabki z daszkiem ktory mozna odczepic, spiworek dla dziecka , folia przeciwdeszczowa i torba przypinana na dole do ramy wozka plus adaptor- tzn. takie wkladki zeby przyczepic pozniej fotelik albo gondole
*spacerowka - siedzisko dla wiekszego dziecka

musimy dokupic fotelik maxi cosi cabriofix , kosz na zakupy i parasolke ale to juz pozniej:happy2: wozek prowadzi sie swietnie nawet jedna reka jak dla mnie jest po prostu extra!!!

Dziewczyny, byłam wczoraj na zakupach i w Mothercare jest ogromna wyprzedaż - super ciuszki w niskich cenach jak na tą jakość np. super słodkie bojówki przecenione z 60 zł na 25 zł. Jak macie gdzieś w pobliżu to polecam.

pasiingby ja tez wszystkie pościelowe kupuje od tego sprzedawcy.

Ja wczoraj zakupiłam firaneczki (co prawda dla starszego)
BAJKOWE LAMBREKINY - 3 WZORY - GOTOWE, NA WYMIAR (701005965) - Aukcje internetowe Allegro - tygryski
A dla młodszego upatrzyłam takie naklejki na ściany
PODWODNY ŚWIAT NAKLEJKI NA ŚCIANĘ 8 ZESTAWÓW (697134125) - Aukcje internetowe Allegro
wzór 2 i 3.
a firaneczki juz ma w okienku takie (zostały po bracie)
DISNEY - NEMO, PUCHATEK - 10 WZORÓW - !! WOAL !!! (700244400) - Aukcje internetowe Allegro - puchatek tęczowy
teraz szperam na allegro, troszkę spioszków chcę kupic.

reklama
Do góry