Mozliwe, ale na stornce nic nie pisalo wiec dlatego pytam :-)
mi sie wydaje ze ma drugie siedisko bo takie na allegro kolorki sa wlasnie z tym wiekszym siedziskiem:-)ale niech Weri sie wypowie:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozliwe, ale na stornce nic nie pisalo wiec dlatego pytam :-)
mi sie wydaje ze ma drugie siedisko bo takie na allegro kolorki sa wlasnie z tym wiekszym siedziskiem:-)ale niech Weri sie wypowie:-):-):-)
Dziewczyny mam pytanie co do fotelika, wydaje mi się że któraś z Was pisala że kupiła Maxi Cosi. Chodzi mi o to czy lepiej wybrac model Citi czy Cabrio?
Pozdrawiam
A to pochwale sie kilkoma ciuszkami i matą do zabaw dla maluszkow ktora moj synus dostal od przyszlego ojca chrzestnego (Adidaski tez od niego) Oszalal juz na punkcie syna hehehe
klaudziu tak z ciekawosci pytam ta koszulka polska to jaki rozmiar?
Klaudzia wielkie dzięki za pomoc :-) Zobaczyłam sobie na allegro i używany Cabrio Fix można kupić za około 300 zł, także spoko A Ty jaki masz kolorek? Ja szukam dla Synka. A te Twoje ciuszki super, szczególnie butki powalają...
Klaudzia aha błękitny, a ja znalazłam na allegro fajny czerwony, heh ale co tam dla chłopca tez mógłby być, skoro faceci się nie wstydzą czerwonymi ferrari jeździć