reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
A ja jeszcze nic nie kupiłam dla maluszka, kurcze zaczynam się niecierpliwić, M mówi że jeszcze czas, na początku wrzesnia mamy zamiar ruszyć pełną parą z zakupami, jak już będziemy w nowym mieszkanku :)

Kilolek do Ciebie mam pytanko bo pisałaś że kupujesz tylko ochraniacz i prześcieradła bo Twój synek na początku spał w rożku a potem w śpiworku. Myślę czy by też tak nie zrobić, powiedz mi tylko czy kupujesz jeden czy więcej ochraniaczy? Tzn jak szybko się taki ochraniacz brudzi, na pewno wiesz bo jestes już doświadczoną mamusią. Myślałam na poczatku o zakupie całej pościeli z wypelnieniami plus ochraniacz i przescieradła,ale śpiworek chyba będzie lepszy bo się dziecko nie rozkopuje,no i nie zarzuci sobie kołdry na główkę :sorry2:

A ja jeszcze nic nie kupiłam dla maluszka, kurcze zaczynam się niecierpliwić, M mówi że jeszcze czas, na początku wrzesnia mamy zamiar ruszyć pełną parą z zakupami, jak już będziemy w nowym mieszkanku :)

Kilolek do Ciebie mam pytanko bo pisałaś że kupujesz tylko ochraniacz i prześcieradła bo Twój synek na początku spał w rożku a potem w śpiworku. Myślę czy by też tak nie zrobić, powiedz mi tylko czy kupujesz jeden czy więcej ochraniaczy? Tzn jak szybko się taki ochraniacz brudzi, na pewno wiesz bo jestes już doświadczoną mamusią. Myślałam na poczatku o zakupie całej pościeli z wypelnieniami plus ochraniacz i przescieradła,ale śpiworek chyba będzie lepszy bo się dziecko nie rozkopuje,no i nie zarzuci sobie kołdry na główkę :sorry2:
ja kupuję 2 ochraniacze, na zmianę. One sie wcale nie brudza w widoczny sposób, tylko na pewno się kurzą. Zmieniam je wtedy gdy zmieniam do prania pozostałą pościel tj. prześcieradło iśspiworek.

Aha, to w takim razie i ja dwa kupię :) Kilolek a teraz Twój synek już spi pod kołdrą? Zastanawiam się od jakiego wieku dziecko śpi pod kołdrą i już nie ma niebezpieczeństwa że się przykryje i coś sobie zrobi :sorry2:

A ja dziewczynki juz po 2 klientkach (jedna wychodzi za maz) wiec zarobilam troszke a teraz czas to wydac. Ide na zakupy heheheh :-) zobaczymy moze przyszly jakies ciuszki wkoncu do lumpeksow :-):-):-) albo cos po przecenach znajde, i znowu trza mi spodnie wieksze kupic bo ciazowek to tu taki wybor ze poplakac sie mozna :dry:

oto moje zdobycze, oczywiście z odzysku od koleżanki jak juz pisałam wczesniej....

Załączniki

• polo i spodnie.jpg
    polo i spodnie.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 37
  • polo.jpg
    polo.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 45
  • kombinezon.jpg
    kombinezon.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 38
nie robie zdjec wszystkiego bo troche tego jest. To rzeczy do 70 cm...(dostałam tez powyzej 70)mam nadzieje ze druga kolezanka tez sie niedługo odezwie :-)

Załączniki

• do 70.jpg
    do 70.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Ale ubranek dostalas! Caly stos!! Super bo sporo zakupow juz ci odpadnie.

Chce zakupic ochraniacz na szczebelki. Wystarczy chyba na polowe lozka, prawda? Czy trzeba cale lozeczko nim zabudowac? Myslicie, ze taki bedzie ok:

OCHRANIACZ DO ŁÓŻECZKA 30X180cm WIELE WZORÓW (695148750) - Aukcje internetowe Allegro

czy lepiej taki:
OCHRANIACZ DO ŁÓŻECZKA *MATEX* (700326864) - Aukcje internetowe Allegro
Czy kupujecie komplet poscieli do wozka?
-NOWOŚC! KOMPLET POŚCIEL DO WÓZKA -NADIA (695153168) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry