reklama
A ja jeszcze nic nie kupiłam dla maluszka, kurcze zaczynam się niecierpliwić, M mówi że jeszcze czas, na początku wrzesnia mamy zamiar ruszyć pełną parą z zakupami, jak już będziemy w nowym mieszkanku
Kilolek do Ciebie mam pytanko bo pisałaś że kupujesz tylko ochraniacz i prześcieradła bo Twój synek na początku spał w rożku a potem w śpiworku. Myślę czy by też tak nie zrobić, powiedz mi tylko czy kupujesz jeden czy więcej ochraniaczy? Tzn jak szybko się taki ochraniacz brudzi, na pewno wiesz bo jestes już doświadczoną mamusią. Myślałam na poczatku o zakupie całej pościeli z wypelnieniami plus ochraniacz i przescieradła,ale śpiworek chyba będzie lepszy bo się dziecko nie rozkopuje,no i nie zarzuci sobie kołdry na główkę
Kilolek do Ciebie mam pytanko bo pisałaś że kupujesz tylko ochraniacz i prześcieradła bo Twój synek na początku spał w rożku a potem w śpiworku. Myślę czy by też tak nie zrobić, powiedz mi tylko czy kupujesz jeden czy więcej ochraniaczy? Tzn jak szybko się taki ochraniacz brudzi, na pewno wiesz bo jestes już doświadczoną mamusią. Myślałam na poczatku o zakupie całej pościeli z wypelnieniami plus ochraniacz i przescieradła,ale śpiworek chyba będzie lepszy bo się dziecko nie rozkopuje,no i nie zarzuci sobie kołdry na główkę
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja kupuję 2 ochraniacze, na zmianę. One sie wcale nie brudza w widoczny sposób, tylko na pewno się kurzą. Zmieniam je wtedy gdy zmieniam do prania pozostałą pościel tj. prześcieradło iśspiworek.A ja jeszcze nic nie kupiłam dla maluszka, kurcze zaczynam się niecierpliwić, M mówi że jeszcze czas, na początku wrzesnia mamy zamiar ruszyć pełną parą z zakupami, jak już będziemy w nowym mieszkanku
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
A ja dziewczynki juz po 2 klientkach (jedna wychodzi za maz) wiec zarobilam troszke a teraz czas to wydac. Ide na zakupy heheheh :-) zobaczymy moze przyszly jakies ciuszki wkoncu do lumpeksow :-):-):-) albo cos po przecenach znajde, i znowu trza mi spodnie wieksze kupic bo ciazowek to tu taki wybor ze poplakac sie mozna
reklama
Ale ubranek dostalas! Caly stos!! Super bo sporo zakupow juz ci odpadnie.
Chce zakupic ochraniacz na szczebelki. Wystarczy chyba na polowe lozka, prawda? Czy trzeba cale lozeczko nim zabudowac? Myslicie, ze taki bedzie ok:
OCHRANIACZ DO ŁÓŻECZKA 30X180cm WIELE WZORÓW (695148750) - Aukcje internetowe Allegro
czy lepiej taki:
OCHRANIACZ DO ŁÓŻECZKA *MATEX* (700326864) - Aukcje internetowe Allegro
Czy kupujecie komplet poscieli do wozka?
-NOWOŚC! KOMPLET POŚCIEL DO WÓZKA -NADIA (695153168) - Aukcje internetowe Allegro
Chce zakupic ochraniacz na szczebelki. Wystarczy chyba na polowe lozka, prawda? Czy trzeba cale lozeczko nim zabudowac? Myslicie, ze taki bedzie ok:
OCHRANIACZ DO ŁÓŻECZKA 30X180cm WIELE WZORÓW (695148750) - Aukcje internetowe Allegro
czy lepiej taki:
OCHRANIACZ DO ŁÓŻECZKA *MATEX* (700326864) - Aukcje internetowe Allegro
Czy kupujecie komplet poscieli do wozka?
-NOWOŚC! KOMPLET POŚCIEL DO WÓZKA -NADIA (695153168) - Aukcje internetowe Allegro