reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
kasiiula-te ciuszki extra a ceny jeszcze lepsze!!!

Helena-takie podarunki zawsze ciesza :)

Ja wracajac do rozmow o laktatorach. Przypomnialam sobie jedna wade mojego elektrycznego Gaja Tuffii, dosc istotna chyba. On dosc glosno chodzi. Nie wiem jak inne, ale tego dosyc slychac. Ja zamykalam sie w innym pokoju bo Macio sie stresowal.
A dzis ogladalam na allegro Aventu isis, reczne, w zestawie z 2 butelkami 125ml. Chodza po ok 120-130zl. To dobra cena? Nie mam w ogole porownania, ile w sklepach, itd
W zestawie z dwiema butelkami to nienajgorsza cena, bo widzialam w auchanie za 179zł. Tylko nie wiem czy z butelkami czy nie. A w tym samym auchanie aventowa butelka 125ml jest w promocji po 15,99, a 250ml za 18,99 no i najwieksza, ale nie pamietam za ile.

W zestawie z dwiema butelkami to nienajgorsza cena, bo widzialam w auchanie za 179zł. Tylko nie wiem czy z butelkami czy nie. A w tym samym auchanie aventowa butelka 125ml jest w promocji po 15,99, a 250ml za 18,99 no i najwieksza, ale nie pamietam za ile.

ja wlasnie tez zauwazylam ze w auchanie taniej te butelki niz w hurtowni !!!! :)

Kasia u nas w auchan na hetmanskiej jest cala masa przecenionych body dla dzidziusia... jedyny mankament, ze to wszystko z kr rekawem jest...

a ja dzisiaj kupie pierwsze body! bo ja wciaz nic nie mam... za to cała rodzinka powariowała.
(pra) Babcia zwariowała- uszyła już kołderkę, poduszeczkę i teraz haftuje (!!!!!) pościel
(pra) Babcia nr 2- zbiera ubranka, czapeczki i skarpeteczki
Ciocia (sama o sobie mówi- tak trochę babcia- bo to siostra mojej mamy)- zwariowała maxymalnie! już drugą paczkę kompletuje! i ponoć są w niej dzinsy :-p
akurat ciocia to mnie bardzo miło zdziwiła, bo miałam wrażenie całe życie, że ona to mnie baaardzo nie lubi... a tu taka niespodzianka. rozczuliła mnie

a ja jeszcze nic nie kupiłam. i od jakiegoś czasu ślinię się na takie body w smyku. takie w paski turkusowo jakieś tam... i wczoraj widziałam 2 ostatnie sztuki (dwa różne wzory) w warszawie i powiedziałam sobie, że jak dzisiaj w białymstoku to znajdę to kupię, a co! tylko to takie większe, bo na 68 cm chyba... ;-)
SZALEŃSTWO!!:tak::tak::tak:

a ja z nudów na allegro laze i o co wygralam za całe 5 zł z przesylka razem hehe :)
694373098

heheh i wlasnei wygralam jeszcze jedne zestawy moze nie takie sliczne ubranka ale za taka cene to prawei jak na szmatexach ;)
693036455_1
693036455_2
693036455_3
693036455_4
693036455_5
693031162_1
693031162_3

juz wszytskich nei bede wstawiac i zasmiecac heheh sa i male 54 i 62 i 68 i nawet 80 wieksze oddam dla chrzesniaka a mniejsze zostawie :) za 2 zł 13 ciuszków :)
kasia super ciuszki udalo Ci sie kupic...a cena powalajaca hehe:-)
Piekna ta posciel:-)tez chetnie bym sie na nia skusila ale moj m cos kreci nosem ze przeciez jest posciel po Mai tylko ze on nie widzi ze ta posciel po corce jest rozowa i typowo dziewczeca...ehh Ci faceci sa jacys dziwni..ale bede drazyc temat tej poscieli bo musze ja miec:-)

reklama
ja wczoraj tak jak pisałam dostałam cała wielka torbe ciuszków... sa piekne nie bede Wam robic zdjec-uwierzcie na słowo- duzo malenskich a le sa tez wieksze no ale to sie przyda bo takie maluszki szybko rosna... takze moje pierwsze "zakupy" dla malenstwa mam... naprawde swietne...Najbardziej rozbroiło mnie taka malenka koszulka polo i jeansy... Dostałam tez kombinezonik....

Do góry