reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
kasiiula-te ciuszki extra a ceny jeszcze lepsze!!!

Helena-takie podarunki zawsze ciesza :)

Ja wracajac do rozmow o laktatorach. Przypomnialam sobie jedna wade mojego elektrycznego Gaja Tuffii, dosc istotna chyba. On dosc glosno chodzi. Nie wiem jak inne, ale tego dosyc slychac. Ja zamykalam sie w innym pokoju bo Macio sie stresowal.
A dzis ogladalam na allegro Aventu isis, reczne, w zestawie z 2 butelkami 125ml. Chodza po ok 120-130zl. To dobra cena? Nie mam w ogole porownania, ile w sklepach, itd
W zestawie z dwiema butelkami to nienajgorsza cena, bo widzialam w auchanie za 179zł. Tylko nie wiem czy z butelkami czy nie. A w tym samym auchanie aventowa butelka 125ml jest w promocji po 15,99, a 250ml za 18,99 no i najwieksza, ale nie pamietam za ile.

W zestawie z dwiema butelkami to nienajgorsza cena, bo widzialam w auchanie za 179zł. Tylko nie wiem czy z butelkami czy nie. A w tym samym auchanie aventowa butelka 125ml jest w promocji po 15,99, a 250ml za 18,99 no i najwieksza, ale nie pamietam za ile.

ja wlasnie tez zauwazylam ze w auchanie taniej te butelki niz w hurtowni !!!! :)

Kasia u nas w auchan na hetmanskiej jest cala masa przecenionych body dla dzidziusia... jedyny mankament, ze to wszystko z kr rekawem jest...

a ja dzisiaj kupie pierwsze body! bo ja wciaz nic nie mam... za to cała rodzinka powariowała.
(pra) Babcia zwariowała- uszyła już kołderkę, poduszeczkę i teraz haftuje (!!!!!) pościel
(pra) Babcia nr 2- zbiera ubranka, czapeczki i skarpeteczki
Ciocia (sama o sobie mówi- tak trochę babcia- bo to siostra mojej mamy)- zwariowała maxymalnie! już drugą paczkę kompletuje! i ponoć są w niej dzinsy :-p
akurat ciocia to mnie bardzo miło zdziwiła, bo miałam wrażenie całe życie, że ona to mnie baaardzo nie lubi... a tu taka niespodzianka. rozczuliła mnie

a ja jeszcze nic nie kupiłam. i od jakiegoś czasu ślinię się na takie body w smyku. takie w paski turkusowo jakieś tam... i wczoraj widziałam 2 ostatnie sztuki (dwa różne wzory) w warszawie i powiedziałam sobie, że jak dzisiaj w białymstoku to znajdę to kupię, a co! tylko to takie większe, bo na 68 cm chyba... ;-)
SZALEŃSTWO!!:tak::tak::tak:

a ja z nudów na allegro laze i o co wygralam za całe 5 zł z przesylka razem hehe :)
694373098

heheh i wlasnei wygralam jeszcze jedne zestawy moze nie takie sliczne ubranka ale za taka cene to prawei jak na szmatexach ;)
693036455_1
693036455_2
693036455_3
693036455_4
693036455_5
693031162_1
693031162_3

juz wszytskich nei bede wstawiac i zasmiecac heheh sa i male 54 i 62 i 68 i nawet 80 wieksze oddam dla chrzesniaka a mniejsze zostawie :) za 2 zł 13 ciuszków :)
kasia super ciuszki udalo Ci sie kupic...a cena powalajaca hehe:-)
Piekna ta posciel:-)tez chetnie bym sie na nia skusila ale moj m cos kreci nosem ze przeciez jest posciel po Mai tylko ze on nie widzi ze ta posciel po corce jest rozowa i typowo dziewczeca...ehh Ci faceci sa jacys dziwni..ale bede drazyc temat tej poscieli bo musze ja miec:-)

reklama
ja wczoraj tak jak pisałam dostałam cała wielka torbe ciuszków... sa piekne nie bede Wam robic zdjec-uwierzcie na słowo- duzo malenskich a le sa tez wieksze no ale to sie przyda bo takie maluszki szybko rosna... takze moje pierwsze "zakupy" dla malenstwa mam... naprawde swietne...Najbardziej rozbroiło mnie taka malenka koszulka polo i jeansy... Dostałam tez kombinezonik....

Do góry