reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

śliczne te Wasze ubranka .... no i pokoje tez super macie pomysły...
moj R dzis przywiezie mi pierwsze ciuszki dla mojego malenstwa od kolezanki bo dzwoniła czy chce i czy mozemy je odebrac.... Takie podarunki sa mile widziane szczególnie ze troszke zaoszczesdze choc i tak pewnie kupie troszke....

reklama
śliczne te Wasze ubranka .... no i pokoje tez super macie pomysły...
moj R dzis przywiezie mi pierwsze ciuszki dla mojego malenstwa od kolezanki bo dzwoniła czy chce i czy mozemy je odebrac.... Takie podarunki sa mile widziane szczególnie ze troszke zaoszczesdze choc i tak pewnie kupie troszke....
ale teraz możesz kupić coś ekstra, bo nie musisz wydawacć kupy forsy na całą wyprawkę.

to akurat racja, inne kolezanki tez wspominały cos o tym ze dostane od nich ciuszki wiec troszke mi odejdzie... z reszta bardzo sie ciesze...

Mnie też dwie koleżanki obiecały, że tylko muszą spakowac. Hmmm coś nie mogę się doczekac a bardzo chętnie bym przyjęła. Mam ubranka po synku, ale one mają córki więc na pewno by się coś znalazło. Niestety mój charakter nie pozwoli mi się prosic i tak czekam i czekam... Obym nie zapomniały.

a ja z nudów na allegro laze i o co wygralam za całe 5 zł z przesylka razem hehe :)
694373098

heheh i wlasnei wygralam jeszcze jedne zestawy moze nie takie sliczne ubranka ale za taka cene to prawei jak na szmatexach ;)
693036455_1
693036455_2
693036455_3
693036455_4
693036455_5
693031162_1
693031162_3

juz wszytskich nei bede wstawiac i zasmiecac heheh sa i male 54 i 62 i 68 i nawet 80 wieksze oddam dla chrzesniaka a mniejsze zostawie :) za 2 zł 13 ciuszków :)

Ostatnia edycja:
kasiiula-te ciuszki extra a ceny jeszcze lepsze!!!

Helena-takie podarunki zawsze ciesza :)

Ja wracajac do rozmow o laktatorach. Przypomnialam sobie jedna wade mojego elektrycznego Gaja Tuffii, dosc istotna chyba. On dosc glosno chodzi. Nie wiem jak inne, ale tego dosyc slychac. Ja zamykalam sie w innym pokoju bo Macio sie stresowal.
A dzis ogladalam na allegro Aventu isis, reczne, w zestawie z 2 butelkami 125ml. Chodza po ok 120-130zl. To dobra cena? Nie mam w ogole porownania, ile w sklepach, itd

kasiiula-te ciuszki extra a ceny jeszcze lepsze!!!

Helena-takie podarunki zawsze ciesza :)

Ja wracajac do rozmow o laktatorach. Przypomnialam sobie jedna wade mojego elektrycznego Gaja Tuffii, dosc istotna chyba. On dosc glosno chodzi. Nie wiem jak inne, ale tego dosyc slychac. Ja zamykalam sie w innym pokoju bo Macio sie stresowal.
A dzis ogladalam na allegro Aventu isis, reczne, w zestawie z 2 butelkami 125ml. Chodza po ok 120-130zl. To dobra cena? Nie mam w ogole porownania, ile w sklepach, itd

mnie to ceny butelek aventu przerazaja najmnejsza 125ml okolo 20 zl :o szok normalnie wiec liczac 80 zl za laktator :)

reklama
Do góry