gie-oska Kopiliśmy farbę z Dulux "francuska lilia" oto link do koloru, ale na żywo wygląda znacznie lepiej, jak pokoik będzie pomalowany do końca i urządzony to wkleję fotki: Dulux Polska - Kolory
Z tym, że te dywany są małe:-( bo tylko 100/160, jak nie kupię gdzieś na mieście innego większego, to zamówię ten na allegro z Puchatkiem.
Pytałaś o pralki, te w wersji pomniejszonej, tez takiej szukam, bo zależy mi na wąskiej z wsadem z przodu, w domu u moich rodziców jest Whirlpool, ale ta duża i mogę Ci tą firmę polecić, bo jest rewelacyjna, oszczędna i ładna
To link do sklepu, który jest też w Oleśnicy, można zakupy robić przez internet, jest nie drogo i ceny można negocjować: "Kajt" - AGD/RTV
czyli wszystkie 4 sciany masz pomalowane na ta francuska lilie??ja dla Mai tez mam farby dulux wczoraj kupione...dywany z tweety 100na100chyba w kastoranie bly za 100zl a w Konforcie z puchatkiej juz za 300.. wiec wg mnie co dzieciece to drozsze...mi akurat pasuje wymiar tych dywanow z allegro bo wiekszych nie chce tylko ciekawe jakie one grube sa??Ty tez bedziesz pralme z whirpolla kupowac?
Royankka mi lekarka zabronila czytam net np o wycieku wod plodowych uduszeniu pepowina bo tylko niepotrzebnie sie o tym mysli i denerwuje...niestety te uduszenia to chyba robi sie z dnia na dzien albo z godz na godz wiec ciezko temu zaradzic...a moze stetoskop taki jak lekarze maja lepiej tetno lapie??Bura taki uzywala do tetna corek...