reklama
luandzia1
Entuzjast(k)a
nam kazali wieszać na kaloryferach takie zwykle ceramiczne, a na łóżeczkach mokre pieluchy
a u mnie w tesko 5 ciuszków na krzyż :-( tak to jest jak sie mieszka na zadu....
A chcialam Wasprzestrzec przeed sprrzeedawca na alegro Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam od niego na poczatku miesiąca detekktor KTG DETEKTOR TĘTNA PŁODU USG monitor oddechu (670301153) - Aukcje internetowe Allegro niestety nic nie bylo slychać, nawetmojeg serca. Napisalam maila,ze chcę zwrócić, bo mam takie prawo w ciągu 10 dni. Odpisali, z enie ma problemu i przysłali formularz zwrotu. Formularz wypelniłam a towar odeslałam. Mają 2 tygodnie na zwrot kasy. Ponad 2 tygodnie minęly a tu kasy brak. Na amaile nie odpowiedają. Dzisiaj tam dzwonię, a oni mi na bezczelnego odpowiadają, że nie możliwe, ze u nich kupiłam, bo oni tym nie handlują!!!! a przeciez zarno na białym na aukcji, ze kupiła od nich. Oczywiście zapierają sie też, że im cokolwiek wysłałam. Tak więc nie mam ani kasy ani towaru
Kikolek interweniuj jeszcze w allegro do obsługi bo ja miałam podobny problem w zeszłym roku też zapłaciłam a sprzedawca się migał... zaczelam dzwonić pisać itd
kontaktowałam się z innymi osobami co u niego kupili zobacz na komentarze i do nich napisz jaki masz problem, bo może nie Ty jedna jesteś w tej sytuacji...
a jak napiszesz do allegro to zablokują mu konto i wyjaśnią sprawę. Walcz o swoje i powodzenia
A ja zaraz zbieram sie na usg:-):-):-):-)
potem napisze co i jak pozdrawiam Was wszystkie:-)
R
rouż
Gość
Ja bym sie bala w zwyklym. Jak sie synek urodzil to pralam w Lovella i Jelp(platkow mydlanych nie uzywalam, bo sie balam, bo ja bylam na nie uczulona). Po kilku miesiacach zaczelam wprowadzac plyny zmiekczajace typu sesitiv_najczesciej Silan. A okolo 10-12miesiecy wyprobowywalam zwykle plyny do prania i proszki, ale tez tylko te sensitiv-najczesciej Persil. Dopiero jak Macius skonczyl 2 latka to zaczelam uzywac proszkow i plynow zmiekczajacych normalnych, mocniejszych. Ale robilam tak od poczatku, bo maly mial bardzo wrazliwa skore-niby nie alergie i atopowe zapalnie, ale strasznie dlugo mu sie bardzo luszczyla-calymi platami.Na to forum dołączyłam całkiem niedawno i przepraszam, że nie przeczytałam jeszcze wszystkiego. Mam takie pytanko i wiem, że może już o tym było :-( ale kto pyta nie błądzi.
Zaczęłam kupować już ciuszki dla Maleństwa i wiem, że wszystkie trzeba wyprać i tu mam dwie różne opinie na temat w czym. Moje znajome twierdzą,że w specjalnych proszkach dla niemowląt, np. Dzidziuś, a położna twierdzi, że trzeba prać od początku w normalnym proszku dobrej jakości i dopiero jak Maluszkowi będzie się coś działo to zmienić na specjalne. Ponoć używając specjalnych preparatów od początku przyzwyczja się skórę dziecka do łagodnych rzeczy i później ma ono problem z przejściem na zwyczajne proszki. Pojawiają się alergie.
Co o tym myślicie?
Co do materacykow ja dla Maciusia mialam piankowo-kokosowy i dobrze sluzyl, i teraz malenstwu tez kupie taki. Ale nie byly one bardzo grube-moze z 6cm tak na oko...
Kilolku, ale mi zabilas cwieka z tym detektorem i sprzedawca...o ja w sierpniu chcialam od nich kupic ten produkt:-( bo cene maja dobra. Moze to urzadzenie bylo sprawne, tylko od 25tc? U mnie w przychodni maja takie, ktore wykrywa tetno dopiero ok 23-25tc i ostatnio na wizycie nic nie bylo slychac...A ja naczytalam sie wczoraj na onecie o porodach martwych dzieci(uduszonych pepowina w 9mieciacu) i troche spanikowalam, dlatego stwierdzilam, ze chce to kupic...
kilolek
podwójna listopadowa mama
nie sądzę, bo nawet mojego serca nie było slychać a ono przeciez bije duzo głosniej.Kilolku, ale mi zabilas cwieka z tym detektorem i sprzedawca...o ja w sierpniu chcialam od nich kupic ten produkt:-( bo cene maja dobra. Moze to urzadzenie bylo sprawne, tylko od 25tc?
A ja na allegro znalazłam super dywany do pokoju dziecięcego
DYWAN DISNEY 1,0 x 1,5 ,DLA DZIECI, ceny hurtowe!! (699373127) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo mi się podobają, najbardziej pasowałby do pokoju mojego maleństwa wzór: CARS 1 lub wzór: BABIES 405, choć ten drugi bardziej, bo firanki chce z Kubusiem Puchatkiem, mam już naklejki z Kubusiem na ścianę i kocyk i jeszcze kupię wielką maskotkę do dekoracji
super te dywany i cena przystepna..bo w sklepach jak juz jest dywan dzieciecy to cena z kosmosu..ja tez ise chyba zdecyduje albo na samochodowy wzor albo na puchatkowy wzor i moze cos dla Mai kupie:-)
Madziak a Ty jaki kolorek scian bedziesz robic dla synka??ja tez mam troche motywow puchatkowych...
Kilolek...zglos sprawe do allegro...ja mialam podobna sytuacje jak Ty koles sprzedawal rekawiczki ale b.duzo osob oszukal...niestety policja zaczyna sprawe od pewne kwoty jakos dwiescie cos zl...koles byl na tyle beszczelny ze jak allegro zamknelo mu konto zaraz otworzyl sobie drugie...nie odpisywal na mejle,tel,nie odbieral...ja b.duzo razy probowalam sie dodzwonic i lipa dopiero za ktoryms razem mojemu m sie udalo i po tym tele oddal cala kase..widac duzo osob mu grozilo ze pojdzie na policje!
oj Royannka po co my czytamy takie rzeczy??Ty wyczylalas to na onecie ja to widzialam w zeszlym tyg w filmie i cala zestresowala on tamtej pory chodzilam ale na usg wszystko ok bylo...jakmyslisz do jakiego tyg dziecko jest zagrozone obwinieciem sie pepowina wokolo szyji??...A ja naczytalam sie wczoraj na onecie o porodach martwych dzieci(uduszonych pepowina w 9mieciacu) i troche spanikowalam, dlatego stwierdzilam, ze chce to kupic...
Ja tez bede prac min pol roku w dzieciecym proszku..
R
rouż
Gość
Nie wiem dlaczego o tym czytamy, ogladamy...moze dlatego, ze chcemy byc wszystkiego swiadome? W pierwszej ciazy do glowy by mi nie przyszlo myslec o takich rzezcach, a teraz doslownie wriacji dostaje z czarnymi myslami...sama na siebie jestem zla. Niestety nie wiem do jakiego tygodnia, jak czytalam to najczesciej bylo od 3tyg przed prodem do samego porodu...Nasza wrzesniowa mamusia tez miala taki problem z wczesniejszym dzieckiem. Jakos 3 dni przed cesarka miala usg i wszystko bylo ok, a jak sie zglosila na cesarke(bo pierwsze miala tez nieszczecie poronic)to baby juz nie zylo:---(Dopiero za trzecim razem urodzila zdrowego chlopca(wrzesien 06) a w tym roku chyba drugiego co pamietam.oj Royannka po co my czytamy takie rzeczy??Ty wyczylalas to na onecie ja to widzialam w zeszlym tyg w filmie i cala zestresowala on tamtej pory chodzilam ale na usg wszystko ok bylo...jakmyslisz do jakiego tyg dziecko jest zagrozone obwinieciem sie pepowina wokolo szyji??
(...)
Nie wiem teraz co z tym detektorem...Jakby systematycznie badac choc 2-3razy dziennie tetno, to moze by dalo rade tego uniknac? Podobno usg ale to z przeplywami jest w stanie zauwazyc ze cos jest nie tak, ale nikt nie bedzie robil usg codziennie
reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
gie-oska Kopiliśmy farbę z Dulux "francuska lilia" oto link do koloru, ale na żywo wygląda znacznie lepiej, jak pokoik będzie pomalowany do końca i urządzony to wkleję fotki: Dulux Polska - Kolory
Z tym, że te dywany są małe:-( bo tylko 100/160, jak nie kupię gdzieś na mieście innego większego, to zamówię ten na allegro z Puchatkiem.
Pytałaś o pralki, te w wersji pomniejszonej, tez takiej szukam, bo zależy mi na wąskiej z wsadem z przodu, w domu u moich rodziców jest Whirlpool, ale ta duża i mogę Ci tą firmę polecić, bo jest rewelacyjna, oszczędna i ładna
To link do sklepu, który jest też w Oleśnicy, można zakupy robić przez internet, jest nie drogo i ceny można negocjować: "Kajt" - AGD/RTV
Z tym, że te dywany są małe:-( bo tylko 100/160, jak nie kupię gdzieś na mieście innego większego, to zamówię ten na allegro z Puchatkiem.
Pytałaś o pralki, te w wersji pomniejszonej, tez takiej szukam, bo zależy mi na wąskiej z wsadem z przodu, w domu u moich rodziców jest Whirlpool, ale ta duża i mogę Ci tą firmę polecić, bo jest rewelacyjna, oszczędna i ładna
To link do sklepu, który jest też w Oleśnicy, można zakupy robić przez internet, jest nie drogo i ceny można negocjować: "Kajt" - AGD/RTV