reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

a u mnie w tesko 5 ciuszków na krzyż :-( tak to jest jak sie mieszka na zadu....

A chcialam Wasprzestrzec przeed sprrzeedawca na alegro Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam od niego na poczatku miesiąca detekktor KTG DETEKTOR TĘTNA PŁODU USG monitor oddechu (670301153) - Aukcje internetowe Allegro niestety nic nie bylo slychać, nawetmojeg serca. Napisalam maila,ze chcę zwrócić, bo mam takie prawo w ciągu 10 dni. Odpisali, z enie ma problemu i przysłali formularz zwrotu. Formularz wypelniłam a towar odeslałam. Mają 2 tygodnie na zwrot kasy. Ponad 2 tygodnie minęly a tu kasy brak. Na amaile nie odpowiedają. Dzisiaj tam dzwonię, a oni mi na bezczelnego odpowiadają, że nie możliwe, ze u nich kupiłam, bo oni tym nie handlują!!!! :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y: a przeciez zarno na białym na aukcji, ze kupiła od nich. Oczywiście zapierają sie też, że im cokolwiek wysłałam. Tak więc nie mam ani kasy ani towaru

Kilolek a potwierdzenie nadania paczki masz? wydrukuj sobie wszelkie potwierdzenia przelewu, maile itp, i napisz ze jak nie zwroca to idziesz na policje....
jak zalatwisz na policji to chocby nawet allegro ze swojego ubezpieczenia z tego co pamietam zwraca :)

reklama
ja myslę, ze może być. Szczerze mówiąc ja nie widze róznicy oglądając materacyk 6 cm i 8 cm. Wieć chyba wystarczy zwrócic uwagę na wypełnienie i wykonanie czy sie nie rozlezie na szwach. No i lepsze są takie, w których mozna zdjąc obicie i wyprać, chociaz strasznie ttrudno potem ten kokos wlożyć d środka. A no wlaśnie ja mam w tej chwili sam kokos i mam zdejmowany ale nie wiem jak to by było przyy kokos-gryka, bo pewnie jakby zdjąć obicie to ta gryka by się chyba wysypala.
A dla młodszego będę sam kokos-gryka kupowac bez pianki. Za to starszemu już chyba kokos-pianka

ten materac który ma Zuzia ma jeszcze taki pokrowiec na zamek i to można prać a w tym jest ten wsad ale też w materiale i tego się nie ściąga :sorry:
nie wiem ile ma grubości (sprawdzę jak mała się obudzi;-)) ale myślę że conajmniej 10 cm

Kilolek a potwierdzenie nadania paczki masz? wydrukuj sobie wszelkie potwierdzenia przelewu, maile itp, i napisz ze jak nie zwroca to idziesz na policje....
jak zalatwisz na policji to chocby nawet allegro ze swojego ubezpieczenia z tego co pamietam zwraca :)
no mam ale co z tego jak nie mam z kim rozmawiać. Ślę namietnie maile. Po tym przynajmniej zosttaje slad, bo ze dzwonilam nie mam dowodu. Dobrzee, ze to nie daleko ode mnie, bo tylko 25 km, ale i tak ciężko mi tam pojechąc, bo nie mam samochodu, a od pociągu to straszny kawał. Musze któregoś dnia namówić teścia żeby mnie zawiózł. To duzy chłop więc może od razu pełnić rolę straszaka. Tylko, ze facet przez telefon cos baknął, że siedzibe zmieniają ale nowego adresu juz nie podał.

Kilolek jedzcie z tesciem puki tam sa.... A jak to nie podziala to tego samego dnia napisz pismo i wyslij nie tylko mailem ale i listem poleconym ze zadasz zwrotu pieniedzy w innym przypadku zawiadomisz policje.. itd....

a u mnie w tesko 5 ciuszków na krzyż :-( tak to jest jak sie mieszka na zadu....

A chcialam Wasprzestrzec przeed sprrzeedawca na alegro Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam od niego na poczatku miesiąca detekktor KTG DETEKTOR TĘTNA PŁODU USG monitor oddechu (670301153) - Aukcje internetowe Allegro niestety nic nie bylo slychać, nawetmojeg serca. Napisalam maila,ze chcę zwrócić, bo mam takie prawo w ciągu 10 dni. Odpisali, z enie ma problemu i przysłali formularz zwrotu. Formularz wypelniłam a towar odeslałam. Mają 2 tygodnie na zwrot kasy. Ponad 2 tygodnie minęly a tu kasy brak. Na amaile nie odpowiedają. Dzisiaj tam dzwonię, a oni mi na bezczelnego odpowiadają, że nie możliwe, ze u nich kupiłam, bo oni tym nie handlują!!!! :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y: a przeciez zarno na białym na aukcji, ze kupiła od nich. Oczywiście zapierają sie też, że im cokolwiek wysłałam. Tak więc nie mam ani kasy ani towaru
:wściekła/y:

potwierdzam też bym tak oczywiście zrobiła...
ściemniają że niby nic nie doszło....:crazy:żeby tylko się od płacena wymówić....
wredni....

no mam ale co z tego jak nie mam z kim rozmawiać. Ślę namietnie maile. Po tym przynajmniej zosttaje slad, bo ze dzwonilam nie mam dowodu. Dobrzee, ze to nie daleko ode mnie, bo tylko 25 km, ale i tak ciężko mi tam pojechąc, bo nie mam samochodu, a od pociągu to straszny kawał. Musze któregoś dnia namówić teścia żeby mnie zawiózł. To duzy chłop więc może od razu pełnić rolę straszaka. Tylko, ze facet przez telefon cos baknął, że siedzibe zmieniają ale nowego adresu juz nie podał.
to lepiej jechać jak najszybciej bo już ich nie znajdziesz:no:
jak tak można wogóle z ludźmi postępować.....:angry: miejmy nadzieję że uda Ci się odzyskac kaskę....:tak:

kilolek jedz tam tak jak pisza dziewczyny poki tam sa... i nastrasz i porzadnie.... co oni sobie nie mysla.... co za idioci i naciagacze....

reklama
Do góry