katarzyna1983
Fanka BB :)
a u mnie w tesko 5 ciuszków na krzyż :-( tak to jest jak sie mieszka na zadu....
A chcialam Wasprzestrzec przeed sprrzeedawca na alegro Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam od niego na poczatku miesiąca detekktor KTG DETEKTOR TĘTNA PŁODU USG monitor oddechu (670301153) - Aukcje internetowe Allegro niestety nic nie bylo slychać, nawetmojeg serca. Napisalam maila,ze chcę zwrócić, bo mam takie prawo w ciągu 10 dni. Odpisali, z enie ma problemu i przysłali formularz zwrotu. Formularz wypelniłam a towar odeslałam. Mają 2 tygodnie na zwrot kasy. Ponad 2 tygodnie minęly a tu kasy brak. Na amaile nie odpowiedają. Dzisiaj tam dzwonię, a oni mi na bezczelnego odpowiadają, że nie możliwe, ze u nich kupiłam, bo oni tym nie handlują!!!! a przeciez zarno na białym na aukcji, ze kupiła od nich. Oczywiście zapierają sie też, że im cokolwiek wysłałam. Tak więc nie mam ani kasy ani towaru
Kilolek a potwierdzenie nadania paczki masz? wydrukuj sobie wszelkie potwierdzenia przelewu, maile itp, i napisz ze jak nie zwroca to idziesz na policje....
jak zalatwisz na policji to chocby nawet allegro ze swojego ubezpieczenia z tego co pamietam zwraca