reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziewczyny kiedys pisałam jaki materac bedziecie kupowac i wiekszosc napisała ze kokos=gryka=pianka czy o cos takiego chodzi
MATERAC KOKOS-GRYKA-PIANKA 120x60 ŁÓŻECZKO (688055590) - Aukcje internetowe Allegro

MATERAC KOKOS-PIANKA-GRYKA 120 x 60 cm (694254185) - Aukcje internetowe Allegro

czy moze ma to byc grubsze....

ja słyszałam że dziewczyny mówiły tylko o kokosie i gryce...
a co do pianki to nie wiem..
zresztą wogóle nie wiem jaki ma być materacyk....:sorry:

reklama
ja kupuje kokos-gryka-pianka (taki też mam dla Zuzi) ale u nas w sklepie taki lepszy kosztuje ok 200-250 zł no ale meble mam od kuzynki więc mogę sobie pozwolić na droższy materac bo właściwie to jest w łóżeczku najważniejsze

Dziewczyny a to efekt mojej wczorajszej wizyty w Tesco za całe 24,70 zl . Chyba muszę tam częściej zachodzić

Załączniki

• IMG_0095.jpg
    IMG_0095.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 47
sylaba super są to ciuszki :-) i jaka okazja:-) ja obłowiłam się podobnie tylko , że w Auchan .Warto poszperać w marketach

ŚLICZNE TE CIUSZKI :)
a co do tego materaca to moze faktycznie poszukam innego grubszego choc nie wiem na co patrzec szukajac materaca, musi miec jakas specjalna grubość.... wiem tylko ze kokos+gryka+pianka a co dalej.... wiem ze jest najwazniejszy bo malenstwo na poczatku czasto lezy w łóżeczku wiec chciałabym dobry...
te które pokazałąm odzadzacie czy moga byc??

reklama
Do góry