luandzia1
Entuzjast(k)a
super ciuszki i to wszytsko za 24zl masakra...jakasprzecena byla??
mnie też bardzo się podobają w Tesco są bardzo fajne ciuszki właśnie dla maluszków bo niestety dla starszych dzieci już gorzej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super ciuszki i to wszytsko za 24zl masakra...jakasprzecena byla??
ja myslę, ze może być. Szczerze mówiąc ja nie widze róznicy oglądając materacyk 6 cm i 8 cm. Wieć chyba wystarczy zwrócic uwagę na wypełnienie i wykonanie czy sie nie rozlezie na szwach. No i lepsze są takie, w których mozna zdjąc obicie i wyprać, chociaz strasznie ttrudno potem ten kokos wlożyć d środka. A no wlaśnie ja mam w tej chwili sam kokos i mam zdejmowany ale nie wiem jak to by było przyy kokos-gryka, bo pewnie jakby zdjąć obicie to ta gryka by się chyba wysypala.ŚLICZNE TE CIUSZKI
a co do tego materaca to moze faktycznie poszukam innego grubszego choc nie wiem na co patrzec szukajac materaca, musi miec jakas specjalna grubość.... wiem tylko ze kokos+gryka+pianka a co dalej.... wiem ze jest najwazniejszy bo malenstwo na poczatku czasto lezy w łóżeczku wiec chciałabym dobry...
te które pokazałąm odzadzacie czy moga byc??
hehe : ile za wszystko wyjdzie ?
kasiu a powiedz mi gdzie mozna sprawdzic apteki w moim mieście ? bo patrze ze dobry pomysl masz nie musialabym stac miedzy regałami tylko same mi spakuja wszytsko a ja se odbiore i w domku moge spokojnie zerknac co mi potrzebne