reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Tetrisal S, roztwór soli krople do nosa, 10 ml 7.62 pln 1 7.62 pln
icon_shopPhoto.gif
Nivea Baby, żel do mycia ciała i włosów, 250 ml 14.13 pln 1 14.13 pln
icon_shopPhoto.gif
Filtry higieniczne, Frida, 1 opakowanie (10 szt) 2.57 pln 2 5.14 pln
icon_shopPhoto.gif
Linomag, maść, 30 g 5.99 pln 1 5.99 pln
icon_shopPhoto.gif
Gerber, wkładki laktacyjne, 36 szt 14.87 pln 1 14.87 pln
icon_shopPhoto.gif
Bambino, krem ochronny, 150 ml 6.49 pln 1 6.49 pln
icon_shopPhoto.gif
Bella, podpaski Medica Plus, 10 szt 2.96 pln 1 2.96 pln
icon_shopPhoto.gif
Bambino, mydło dla dzieci, 100 g 1.19 pln 1 1.19 pln
icon_shopPhoto.gif
Hipp, herbata dla kobiet karmiących, 200 g 16.28 pln 1 16.28 pln
icon_shopPhoto.gif
Sudocrem, krem, antyseptyczy dla dzieci, 250 g 26.20 pln 2 52.40 pln
icon_shopPhoto.gif
Linomag Bobo A+E, krem dla dzieci i niemowląt, 50 ml 7.52 pln 1 7.52 pln
icon_shopPhoto.gif
Bella, pieluszki higieniczne, 10 szt 3.60 pln 2 7.20 pln
icon_shopPhoto.gif
Nivea Baby, krem na każdą pogodę, 50 ml 11.89 pln 1 11.89 pln
icon_shopPhoto.gif
Linomag, szampon dla niemowląt i dzieci, 150 ml 7.47 pln 1 7.47 pln
icon_shopPhoto.gif
Linomag, olejek do kąpieli dla dzieci i niemowląt, 150 ml 7.40 pln 1 7.40 pln
icon_shopPhoto.gif
Ziajka, maść pośladkowa przeciw odparzeniom, 50 ml 5.78 pln 0 0.00 pln
icon_shopPhoto.gif
Cleanic, patyczki, pudełko, dla dzieci, 60 szt 3.09 pln 2 6.18 pln
icon_shopPhoto.gif
Bepanthen, 5%, maść, 100 g 30.09 pln 2 60.18 pln
icon_shopPhoto.gif
Canpol Balonik, łańcuszek z klipsem, 1 szt 4.88 pln 1 4.88 pln
icon_shopPhoto.gif
Wata bawełniana 100% (Torun), 200 g, 1 szt 4.24 pln 1 4.24 pln
icon_shopPhoto.gif
Aspirator do nosa, Frida, 1 szt 22.11 pln 1 22.11 pln
icon_shopPhoto.gif
Leko, saszetek, 100 szt 22.87 pln 1 22.87 pln
icon_shopPhoto.gif

hehe ::szok: ile za wszystko wyjdzie ? :)

kasiu a powiedz mi gdzie mozna sprawdzic apteki w moim mieście ? bo patrze ze dobry pomysl masz :) nie musialabym stac miedzy regałami tylko same mi spakuja wszytsko a ja se odbiore i w domku moge spokojnie zerknac co mi potrzebne :)

Ostatnia edycja:
ŚLICZNE TE CIUSZKI :)
a co do tego materaca to moze faktycznie poszukam innego grubszego choc nie wiem na co patrzec szukajac materaca, musi miec jakas specjalna grubość.... wiem tylko ze kokos+gryka+pianka a co dalej.... wiem ze jest najwazniejszy bo malenstwo na poczatku czasto lezy w łóżeczku wiec chciałabym dobry...
te które pokazałąm odzadzacie czy moga byc??
ja myslę, ze może być. Szczerze mówiąc ja nie widze róznicy oglądając materacyk 6 cm i 8 cm. Wieć chyba wystarczy zwrócic uwagę na wypełnienie i wykonanie czy sie nie rozlezie na szwach. No i lepsze są takie, w których mozna zdjąc obicie i wyprać, chociaz strasznie ttrudno potem ten kokos wlożyć d środka. A no wlaśnie ja mam w tej chwili sam kokos i mam zdejmowany ale nie wiem jak to by było przyy kokos-gryka, bo pewnie jakby zdjąć obicie to ta gryka by się chyba wysypala.
A dla młodszego będę sam kokos-gryka kupowac bez pianki. Za to starszemu już chyba kokos-pianka

a u mnie w tesko 5 ciuszków na krzyż :-( tak to jest jak sie mieszka na zadu....

A chcialam Wasprzestrzec przeed sprrzeedawca na alegro Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam od niego na poczatku miesiąca detekktor KTG DETEKTOR TĘTNA PŁODU USG monitor oddechu (670301153) - Aukcje internetowe Allegro niestety nic nie bylo slychać, nawetmojeg serca. Napisalam maila,ze chcę zwrócić, bo mam takie prawo w ciągu 10 dni. Odpisali, z enie ma problemu i przysłali formularz zwrotu. Formularz wypelniłam a towar odeslałam. Mają 2 tygodnie na zwrot kasy. Ponad 2 tygodnie minęly a tu kasy brak. Na amaile nie odpowiedają. Dzisiaj tam dzwonię, a oni mi na bezczelnego odpowiadają, że nie możliwe, ze u nich kupiłam, bo oni tym nie handlują!!!! :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y: a przeciez zarno na białym na aukcji, ze kupiła od nich. Oczywiście zapierają sie też, że im cokolwiek wysłałam. Tak więc nie mam ani kasy ani towaru

Helena podobają mi sie te materace co wkleiłaś. Bardzo przystępna cena. Chyba starszemu tez taki kupię, bo naprawdę niedrogo, a wyglądają solidnie

reklama
hehe ::szok: ile za wszystko wyjdzie ? :)

kasiu a powiedz mi gdzie mozna sprawdzic apteki w moim mieście ? bo patrze ze dobry pomysl masz :) nie musialabym stac miedzy regałami tylko same mi spakuja wszytsko a ja se odbiore i w domku moge spokojnie zerknac co mi potrzebne :)

Apteki dbam o zdrowie - ogólnopolski katalog aptek ja tu zamawialam - i zaplace 297.12 zł
wykupili mi pare rzeczy min pampersy newborn :) ale na szczescie mam czas polowac na dobre ceny :)) wiec spokojnie wszystko skompletuje, a przygotowanie gratis :) i na miejscu odbieram i stac nie trzeba itd :)

Do góry