Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ale ten laktator to avent isis(czy jakos tak)elektryczny??
isis i q uno tak napisane na pudełku
Elektroniczny Laktator AVENT ISIS IQ UNO (691254375) - Aukcje internetowe Allegro
o taki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ten laktator to avent isis(czy jakos tak)elektryczny??
Lucy, a ja zazdroszcze, ze Wy, ktorym rodza sie pierwsze maluszki kupujecie to wszystko. Wiem, ze tak jak ja mam wiele rzeczy po synku to odciaza finasowo, ale te zakupki, myslenie o nich, planowanie to takie cudowne uczucie! A ja mam tak niewiele do kupienia:-(trochę zazdroszcze tym mamuśkom co mają juz ciuszki i przydatne rzeczy dla malca po straszym rodzenstwu albo dostają od znajomych
tez bym chciała tak po kimś dostac , a wiadomo ze te pierwsze ciuszki starczają na bardzo krótko zawsze mozna ciut zaoszczędzic
a ja nie ma zielonego pojęcia czego ille kupić zeby nie przesadzić ...
Lucy, a ja zazdroszcze, ze Wy, ktorym rodza sie pierwsze maluszki kupujecie to wszystko. Wiem, ze tak jak ja mam wiele rzeczy po synku to odciaza finasowo, ale te zakupki, myslenie o nich, planowanie to takie cudowne uczucie! A ja mam tak niewiele do kupienia:-(
Ale na pewno jakis lezaczek-bujaczek(przy synusiu nie bylo mnie stac) i przewijak-regalik(ktoras kiedys wklejala linka z allegro, ok 130zl)bo przyda sie do lazienki bo nie mam tam pralki aby na niej postawic przewijkak.
Ja robilam zakupy od samego poczatku jak dowiedzialam sie, ze bedziemy mieli dzidziusia
Na miesiac przed terminem porodu mialam wszystko, ubranka poprane i poprasowane poukladane w komodzie, wyprawka uszykowana-maz poinformowany co i gdzie i torba spakowana
Teraz planuje zakonczyc zakupy we wrzesniu a w pazdzierniku miec wszystko przygotowane, a do 15.10 wszystko zapiete na ostatni guzik lacznie z rozlozonym lozeczkiem aby sie wietrzylo ale ja jestem w goracej wodzie kapana