reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja to ostatnio bylam w sklepie Takko i wzielam gazetke na nasteony tydzien bodajze i czekam poniewaz widzialam sliczne kolorowe sukienki na lato choc nie byly typowo ciazowe to pod biustem mialy wstawki a w doł sa rościągliwe wiec sa rewelacyjne akurat i na lato i na nasz stan matczyny hehehe
kilolek
podwójna listopadowa mama
znalazłam super spódnicę i sukienkę
NOWA na wiosnę i lato - BAWEŁNA, podszewka r. XL (633293414) - Aukcje internetowe Allegro
Zwiewna i delikatna na upalne dni r. XXL NOWA (633497787) - Aukcje internetowe Allegro
w ogóle ten sprzedawca ma super ciuszki ciązowe - sukienki, tuniki i w świetnych cenach
NOWA na wiosnę i lato - BAWEŁNA, podszewka r. XL (633293414) - Aukcje internetowe Allegro
Zwiewna i delikatna na upalne dni r. XXL NOWA (633497787) - Aukcje internetowe Allegro
w ogóle ten sprzedawca ma super ciuszki ciązowe - sukienki, tuniki i w świetnych cenach
R
rouż
Gość
I ja czekam na przelew z premia marcowa, to wtedy na pewno cos sobie kupie. Ale nie bede szalec z rzeczami na lato, bo mysle, ze dlugo wejde w swoje zwykle sukienki elastyczne...Ale jakies spodnie, moze leginnsy by sie przydaly A spodnie na jesien sprawie sobie pod koniec lata, jak bede wiedziec w jakim tempie rosnie mi brzucho
Pianistka
Szczesliwa mamusia!
A ja zastanawiam się nad takim łóżeczkiem: Kojec Łóżeczko SUN WIBRACJA/LAMPKA HURT 6 KOLOR (627069650) - Aukcje internetowe Allegro Dziewczyny,czy któraś z Was wie czy te lóżeczka są wytrzymałe, czy te siatki nie puszczają z czasem?
Te lozeczka sa super, moj brat ma takie, jego synek jest strasznie ruchliwy, ma juz 2 latka i nadal w nim spi, jest dosc wygodne, bo ciezej dziecku sie otluc choc i tak bratanek wybil sobie na nim zeba
Ja z zakupami czekam do 6 m-ca, ale podpatruje co i jak na forum. Ja tez na takie lozeczko sie zdecuduje, jak bedzie chlopiec, jak dziewczynka to wtedy pomysle czy takie czy tradycyjne. Z tradycyjnych tez podobaja mi sie najprostsze lozeczka drewaniane, w jasnych kolorach, bez rzezbien i emelentow dekoracyjnych, wolalabym proste lozeczko z piekna, wyszukana posciela oczywiscie odpada ''wszystko w rozowym'', widzialam juz takie pokoiki i nie robi to na mnie wrazenia wydaje mi sie jakies takie starodawne...
coś pusto..
to ja porusze temat dużych mamuś. Noszę rozmiar 48-50... do tego jestem wysoka. Mam ogromny problem w zakpie spodni ciązowych, jak już sa długie to za waskie w udzie i za szerokie w biodrach.
Jeśli ktoś widział ciążówki na 113cm (bez pasa) długości.. conajmniej 83 cm od kroku w doł biodra 124 i udo 76 byłabym wdzięczna. Pas jak wiadomo teraz juz bez znaczenia bo się tylko powiększa. Przed ciążą było 94 cm.. teraz juz jest prawie 10 więcej!
Spodnie to nie jedyny problem.. biustonosze... :-) zawsze miałam duze cycki.. ale teraz zmieniły rozmiar.. z 90e na 90F boje się co bedzie dalej..
jesli coś Wam rzuciło by się w oczka w tych rozmiarach to bede wdzięczna za cynk.
to ja porusze temat dużych mamuś. Noszę rozmiar 48-50... do tego jestem wysoka. Mam ogromny problem w zakpie spodni ciązowych, jak już sa długie to za waskie w udzie i za szerokie w biodrach.
Jeśli ktoś widział ciążówki na 113cm (bez pasa) długości.. conajmniej 83 cm od kroku w doł biodra 124 i udo 76 byłabym wdzięczna. Pas jak wiadomo teraz juz bez znaczenia bo się tylko powiększa. Przed ciążą było 94 cm.. teraz juz jest prawie 10 więcej!
Spodnie to nie jedyny problem.. biustonosze... :-) zawsze miałam duze cycki.. ale teraz zmieniły rozmiar.. z 90e na 90F boje się co bedzie dalej..
jesli coś Wam rzuciło by się w oczka w tych rozmiarach to bede wdzięczna za cynk.
R
rouż
Gość
Jak ja kupowalam lozeczko dla pierwszego dziecka, to wybralam wlasnie takie tradycyjne, najprostsze, sosnowe-bo bylo sliczne. Do tej pory mi sie bardzo podoba i nie patrzylam wtedy na koszty, po prostu, takie jasniutkie, proste bylo dla mnie najpiekniejsze Teraz tez nie zmienie go
reklama
a ja znalazlam jeszcze takie naklejki dla corki: http://fidoo.pl/component/page,shop...product_id,24/option,com_virtuemart/Itemid,1/
a jak bedzie synek to takie wezme jeszcze: http://fidoo.pl/component/page,shop...product_id,33/option,com_virtuemart/Itemid,1/ co o tym sadzicie??
Royanka daj zdjecie pokoju synka z tymi meblami mammut a wozek roan jaki masz??one chyba maja duza gondole co??
a jak bedzie synek to takie wezme jeszcze: http://fidoo.pl/component/page,shop...product_id,33/option,com_virtuemart/Itemid,1/ co o tym sadzicie??
Royanka daj zdjecie pokoju synka z tymi meblami mammut a wozek roan jaki masz??one chyba maja duza gondole co??