reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ja wiem, ze na 100% czeka mnie kupno nowego materacyka do lozeczka, a tak w zasadzie mam wszystko:) ale znajc zycie cos jeszcze bede kupowac, a jak sie okaze ze nosze coreczke, to chyba oszaleje :) ze szczescia :)

Hej! ja dziś znalazłam fantastyczne spodnie ciążowe z pasem- w outlecie terranowy na nowym świecie w Warszawie. Za 30 zł, z dużą domieszką lnu, w sam raz na lato! zostały same s, i m, wiec jak jakaś któraś mama jest mała, to gorąco polecam:) mi sie udało wyrwać ostatnią l-kę, i są po prostu fajowe:)

A ja zastanawiam się nad takim łóżeczkiem: Kojec Łóżeczko SUN WIBRACJA/LAMPKA HURT 6 KOLOR (627069650) - Aukcje internetowe Allegro Dziewczyny,czy któraś z Was wie czy te lóżeczka są wytrzymałe, czy te siatki nie puszczają z czasem?

ja se juz wybralam lozko kojec z espiro bo wiem ze sa wytrzymale siostra ma i nic sie z nim nie dzieje a teraz syn bawi sie i skacze w nim i przynajmnej mam pewnosc ze wytrzymale jest a do tych innych to niestety pewnosci nie mam

Dziewczyny, mam do Was jeszcze jedno pytanie. Chcę zamówić spodnie ciążowe na allegro lecz nie wiem o co chodzi z tymi rozmiarami. Ja obecnie noszę 36 więc mam zamówić taki rozmiar czy większy "na zapas" ?

czyli zamawiasz taki sam rozmiar jak nosisz teraz :)) bo właśnie po to są pasy że nawet jak cię przybędzie to się zmieścisz w swój rozmiar :)) najlepiej idź do zwykłego sklepu ciążowego i ubież spodnie nr 36 i wtedy będziesz wiedziała czy dużo masz jeszcze miejsce na brzuszek :)) ja tak robiłam a dopiero później kupowałam na allegro :))

jojka daj namiar na te spodnie o ktorych piszesz:-)

AZA777 super lozeczko...wydaje mi sie bardziej praktycznie niz tradycyjne ale to kwestia gustu:-)Siatka nie powinna puscic ja mam kojec chicco i nic w nim nie poscilo:
-)

widzę,że jesteś z Wrocławia, to bedziesz mieć ciutke daleko do Wawy:) a może u siebie masz sklepy Terranowy? Powinny tez tam być, choć to podobno kolekcja z zeszłej wiosny/lata

reklama
Do góry