Znalazłam sympatyczny wózeczek: 3w1 Wózki SHAFT wózek TAKO + fotelik sam.0-13kg (629958092) - Aukcje internetowe Allegro Ktoś zna może tą firmę?
reklama
R
rouż
Gość
Ja wiem, ze na 100% czeka mnie kupno nowego materacyka do lozeczka, a tak w zasadzie mam wszystko ale znajc zycie cos jeszcze bede kupowac, a jak sie okaze ze nosze coreczke, to chyba oszaleje ze szczescia
Hej! ja dziś znalazłam fantastyczne spodnie ciążowe z pasem- w outlecie terranowy na nowym świecie w Warszawie. Za 30 zł, z dużą domieszką lnu, w sam raz na lato! zostały same s, i m, wiec jak jakaś któraś mama jest mała, to gorąco polecam mi sie udało wyrwać ostatnią l-kę, i są po prostu fajowe
A ja zastanawiam się nad takim łóżeczkiem: Kojec Łóżeczko SUN WIBRACJA/LAMPKA HURT 6 KOLOR (627069650) - Aukcje internetowe Allegro Dziewczyny,czy któraś z Was wie czy te lóżeczka są wytrzymałe, czy te siatki nie puszczają z czasem?
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
A ja zastanawiam się nad takim łóżeczkiem: Kojec Łóżeczko SUN WIBRACJA/LAMPKA HURT 6 KOLOR (627069650) - Aukcje internetowe Allegro Dziewczyny,czy któraś z Was wie czy te lóżeczka są wytrzymałe, czy te siatki nie puszczają z czasem?
ja se juz wybralam lozko kojec z espiro bo wiem ze sa wytrzymale siostra ma i nic sie z nim nie dzieje a teraz syn bawi sie i skacze w nim i przynajmnej mam pewnosc ze wytrzymale jest a do tych innych to niestety pewnosci nie mam
czyli zamawiasz taki sam rozmiar jak nosisz teraz ) bo właśnie po to są pasy że nawet jak cię przybędzie to się zmieścisz w swój rozmiar ) najlepiej idź do zwykłego sklepu ciążowego i ubież spodnie nr 36 i wtedy będziesz wiedziała czy dużo masz jeszcze miejsce na brzuszek ) ja tak robiłam a dopiero później kupowałam na allegro )
jojka daj namiar na te spodnie o ktorych piszesz:-)
AZA777 super lozeczko...wydaje mi sie bardziej praktycznie niz tradycyjne ale to kwestia gustu:-)Siatka nie powinna puscic ja mam kojec chicco i nic w nim nie poscilo:-)
AZA777 super lozeczko...wydaje mi sie bardziej praktycznie niz tradycyjne ale to kwestia gustu:-)Siatka nie powinna puscic ja mam kojec chicco i nic w nim nie poscilo:-)
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
widzę,że jesteś z Wrocławia, to bedziesz mieć ciutke daleko do Wawy a może u siebie masz sklepy Terranowy? Powinny tez tam być, choć to podobno kolekcja z zeszłej wiosny/lata
ja na allegro wczoraj znalazlam ale tylko czerwone i granatowe :/
TERRANOVA - CZERWONE LNIANE LUŹNE SPODNIE 38 (632348274) - Aukcje internetowe Allegro
TERRANOVA - LNIANE LUŹNE SPODNIE DLA MAMUSI 38 (632343477) - Aukcje internetowe Allegro
takie?