Czyli ster. mikrofalowy to tylko pojemnik, który wstawia się do mikrofali? Bez żadnych bajerów ?są też sterylizatory elektryczne tzn do prądu
reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
nadal sie waham. Głównie dlatego, ze do tych ze stanów nie ma nosidełek i fotelików w tych samych kolorach. Więc musiałabym dokupić w innym kolorze : czarnym, granatowym albo bordo a nie bardzo będzie to pasowało. Fotelik to wiadomo niewielkie ma znaczenie kolor, no ale nosidełko będę woziła cały czas przez kilka miesięcy,Kilolek a Ty juz sie zdecydowalas czy sciagasz ze stanow ten wozio graco podwojny??mi sie strasznie ten niebieski podoba z tej strony co kiedys dawalas:-)
kilolek
tak. Musisz tylko nalać wodyCzyli ster. mikrofalowy to tylko pojemnik, który wstawia się do mikrofali? Bez żadnych bajerów ?
a u mnie od wczoraj juz wozio stoi w domciumusze tylko cyknac pare fotek i wkleic...tak sobie patrze na niego i ciesze sie jak glupi do sera...heheheno wkoncu to nie male pieniadze a ile musialam sie nagadac i przekonywac swojego Mtylko tak teraz mam popl na pol odcvzucia ze moglabym jeszcze poczekac bo ponoc kupujac wozek za wczasu cos sie tam zapeszaah...ten moj charakterek..nigdy nie dogodzisz;-)
katarzyna1983
Fanka BB :)
mhh zainteresowalyscie mnie cenami pampersow i znalazlam:
* w realu pieluchy pampers new baby 43 szt - 22 zl, chusteczki pampers sensitibe cos kolo 7,5 zl
* w tesco pieluchy pampers jumbo pack maxi 70 szt. 49 zl, chusteczki pampers 2x72 szt. 13 zl, chusteczki pampers clean&play 4x72 szt. 19zl
* w carrefour chusteczki pampers 4x72 25 zl, pieluchy pampers mega pack 132 szt 80zl
*auchan propomocja body niemowlece po 4zl, pajacow po 12zl,
co o tym sadzicie? czym sie roznia te wszystkie chusteczki pampersa :| zglupialam przy tym i co z pampersami jaka promocja jest wg Was ciekawa :|
glowa moze rozbolec
* w realu pieluchy pampers new baby 43 szt - 22 zl, chusteczki pampers sensitibe cos kolo 7,5 zl
* w tesco pieluchy pampers jumbo pack maxi 70 szt. 49 zl, chusteczki pampers 2x72 szt. 13 zl, chusteczki pampers clean&play 4x72 szt. 19zl
* w carrefour chusteczki pampers 4x72 25 zl, pieluchy pampers mega pack 132 szt 80zl
co o tym sadzicie? czym sie roznia te wszystkie chusteczki pampersa :| zglupialam przy tym i co z pampersami jaka promocja jest wg Was ciekawa :|
glowa moze rozbolec
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
czyli rożek trzeba równiez zapisać do zakupów w pl hehe .. nie dość że ładne to jeszcze chyba nawet lepszetaaaaaak właśnie - to "ostatnie" zakupy i do 18tki bedie spało w rożku
Jedna poprawka tylko
w końcu rożek miękki kupiliśmy taki:
ROŻEK, ROŻKI, BECIK Lespol - Frotte ! Z.1 TANIO (668234052) - Aukcje internetowe Allegro
A co do cen tutaj - dzisiaj widzialam takie byle jakie kopertówki (w stylu rożków) i coś mi sie kojarzy że ok 20euro
aa i ten śliczny....
R
rouż
Gość
mhh zainteresowalyscie mnie cenami pampersow i znalazlam:
glowa moze rozbolec
Z doswiadczenia wiem, ze pampersy najtaniej w promocjach mozna dostac najczesciej w Realu i Tesco. W carrefour rzadziej. Najbardziej oplaca sie kupowac Jumbopaki, czyli na rozmiar 2 sa to 93szt. Nie kupowalam Gigantpacow(bo nie bylo), wiec nie wiem. Najlepiej przeliczyc sobie cene calej paki na 1szt pieluszki. Co do chusteczek, to juz nie pamietam, jakie kupowalam najczesciej. Wiem, ze roznia sie zapachem, srodkiem ktorym sa nawilzone. Najczesciej kupowalam bambino, pampersa i nivea-w zaleznosci na jak trafilam promocje. Sensitiv. na wyprobowanie 1 opakowanie, a potem wlasnie w 4pakach albo w 6pakach(nivea)Te zapachowe, np lawendowe uzywalam dopiero jak synek byl wiekszy, bo balam sie alergii. Nie polecam chusteczek z biedronki-moj mial od nich odpazenia! Chyba alergia.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
C
Cleo1981
Gość
Pampersy są tanie na allegro http://www.allegro.pl/item678896517_pampers_new_baby_1_4_paczki_za_jedyne_61_90.html
R
rouż
Gość
Niekoniecznie. Tez tak myslalam, ale jak sie trafi na promocje w sklepie, nap Pampers 1 43 szt za 25zl to wyjdzie taniej za sztuke pieluszki, bo z allegro trzeba wysylke doliczyc. Wszystko trzeba dobrze poprzeliczac. zalezy tak jak mowie odpromocji.Pampersy są tanie na allegro Pampers New Baby 1 - 4 paczki za jedyne 61,90 (678896517) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
kilolek
dla noworodków najlepsze są chusteczki pampers sensitiv (jesli chodzi o pampersy) bo sa najdelikatniejsze i bez podatków zapachowych. Podobnie jak nivea i bambinoco o tym sadzicie? czym sie roznia te wszystkie chusteczki pampersa :| zglupialam przy tym i co z pampersami jaka promocja jest wg Was ciekawa :|
glowa moze rozbolec