reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

A my powoli co któryś dzień zaopatrujemy się w kolejny drobiazg... Porównaliśmy ceny i zdecydowaliśmy się wiele rzeczy kupić w Pl i wysłać kurierem do Ie. Teraz tyle tych firm przeprowadzkowo - transportowych że szok. Naprawdę sporo można zaoszczędzić mimo dodatkowego wydatku związanego z wysyłką.
W każdym bądź razie oto ostatnie zakupy :happy2::
1. Medela * LAKTATOR ELEKTRYCZNY * Mini Electric (678386231) - Aukcje internetowe Allegro
2. Miękki ROŻEK JERSEY haft SUPER JAKOŚĆ kolory (680752113) - Aukcje internetowe Allegro
3. ROŻEK, ROŻKI, BECIK z kokosem PROMOCJA 2.K P.1 (678029464) - Aukcje internetowe Allegro
4. http://www.allegro.pl/item672717308_mikrofalowy_sterylizator_parowy_canpol_2_847_a_1.html

Ostatnia edycja:
reklama
mary_mary to nie zamierzasz nic więcej kupować dla dzidzi?? ;-) hehe
a tak wogóle to śliczne te rożki:tak:
te pierwsze mi się spodobały.... orientujesz się w jakich cenach są u nas??
nbo szczerze to nawet nie spojrzałam na ceny.....

A my powoli co któryś dzień zaopatrujemy się w kolejny drobiazg... Porównaliśmy ceny i zdecydowaliśmy się wiele rzeczy kupić w Pl i wysłać kurierem do Ie. Teraz tyle tych firm przeprowadzkowo - transportowych że szok. Naprawdę sporo można zaoszczędzić mimo dodatkowego wydatku związanego z wysyłką.
W każdym bądź razie oto ostatnie zakupy :happy2::
1. Medela * LAKTATOR ELEKTRYCZNY * Mini Electric (678386231) - Aukcje internetowe Allegro
2. Miękki ROŻEK JERSEY haft SUPER JAKOŚĆ kolory (680752113) - Aukcje internetowe Allegro
3. ROŻEK, ROŻKI, BECIK z kokosem PROMOCJA 2.K P.1 (678029464) - Aukcje internetowe Allegro
4. Mikrofalowy sterylizator parowy CANPOL 2/847 A.1 (672717308) - Aukcje internetowe Allegro
też chciałam kupić taki sterylizator ale nie zmieściłby mi się na wysokośc w mikrofali

mary_mary to nie zamierzasz nic więcej kupować dla dzidzi?? ;-) hehe
a tak wogóle to śliczne te rożki:tak:
te pierwsze mi się spodobały.... orientujesz się w jakich cenach są u nas??
nbo szczerze to nawet nie spojrzałam na ceny.....
taaaaaak właśnie - to "ostatnie" zakupy i do 18tki bedie spało w rożku:-D
Jedna poprawka tylko
w końcu rożek miękki kupiliśmy taki:
ROŻEK, ROŻKI, BECIK Lespol - Frotte ! Z.1 TANIO (668234052) - Aukcje internetowe Allegro

A co do cen tutaj - dzisiaj widzialam takie byle jakie kopertówki (w stylu rożków) i coś mi sie kojarzy że ok 20euro

No to już wiem o co chodzi ze sterylizatorem mikrofalowym - wkłada się go do mikrofali, tak ? A jaki mam kupić jeśli nie mam mikrofali ?

reklama
są też sterylizatory elektryczne tzn do prądu

ja mam elektryczny..avent philips:-)super jest...dziewczyny nie wiecie gdzie moge kupic jakis proszek do odkamieniania sterylizatora bo raz na 3-4tyg musze to robic...

Kilolek a Ty juz sie zdecydowalas czy sciagasz ze stanow ten wozio graco podwojny??mi sie strasznie ten niebieski podoba z tej strony co kiedys dawalas:-)

Do góry