reklama
C
Cleo1981
Gość
gosiulek taki typ nawilżacza ma mój szwagier :-)
Maxwell super ciuszki i faktycznie duże! Ja dla Asi na 98 a Julka dopiero do 128 dorosła
Agrafka dobre
Kilolek nie wiedziałam że masz siostrę! Tyle lat się nie zdradziłaś a bon do empiku dobry pomysł
Oj ja mam problem z Asią. Julia już pod choinkę calutka obkupiona przez wszystkich a Asi nikt nie wie co. Ciuchów ma dość, na wyrost bez sensu bo się nie ucieszy jak nie będzie mogła ubrać.. Chyba skupimy się na grach i ciastolinie. Najgorzej że pipka koniecznie chce kolejną lalkę
A co Wy kupujecie dziewczynkom?
Agrafka dobre
Kilolek nie wiedziałam że masz siostrę! Tyle lat się nie zdradziłaś a bon do empiku dobry pomysł
Oj ja mam problem z Asią. Julia już pod choinkę calutka obkupiona przez wszystkich a Asi nikt nie wie co. Ciuchów ma dość, na wyrost bez sensu bo się nie ucieszy jak nie będzie mogła ubrać.. Chyba skupimy się na grach i ciastolinie. Najgorzej że pipka koniecznie chce kolejną lalkę
A co Wy kupujecie dziewczynkom?
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Dziunka, faktycznie duże, ale myślę, że na wiosnę będą już oki:-)
U nas podobnie jest z Martą - dla Marysiu wszyscy wiedzą (i my także) co kupować, a Marta "biedaczka" pokrzywdzona;-)
U nas podobnie jest z Martą - dla Marysiu wszyscy wiedzą (i my także) co kupować, a Marta "biedaczka" pokrzywdzona;-)
dziunka moja Martyna obkupiona - domek dla lalek, kucyk z torami i kolejką, klocki lego -stacja benzynowa i cysterna, no i Łapek - przytulanka. dostanie to co chciała, choć nie wiem czy na to wszystko zasłużyła ;-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
no moi na pewno nie zasłużyli. Najwyżej na rózgę ale popełniłam bład, bo jak Michal przynióśł ostatnio ze spaceru do domu gałąź to powiediząlam, ze to rózga i jakos rózga przestała byc straszna
eee dziunka, bo to siostra cioteczna, skrót myslowy.
wciąz nie mam prezentu dla teściowej i dla wujka A. dla niego nigdy nie mam
a ja dzisiaj w pepco potłukłam wazon ale o dziwo nie kazali mi za niego płacic. Tata się śmial, ze dzeciak mialby już ciepły tyłek
eee dziunka, bo to siostra cioteczna, skrót myslowy.
wciąz nie mam prezentu dla teściowej i dla wujka A. dla niego nigdy nie mam
a ja dzisiaj w pepco potłukłam wazon ale o dziwo nie kazali mi za niego płacic. Tata się śmial, ze dzeciak mialby już ciepły tyłek
AniaSm
Fanka BB :)
pod choinkę raczej w tym roku każdy dostanie coś do ubrania , mam dość zabawek po urodzinach i mikołaju , a ja sobie zażyczyłam elektryczną tarkę Szatkownica elektryczna MOULINEX model DJ750G Fresh Express | AGD DO KUCHNI \ AKCESORIA | OutletRTVAGD.pl Markowy sprzęt w najlepszych cenach i mam nadzieje że mój małżonek mi ją kupi
Gonia dziś dostała coś takiego w przedszkolu, jak dla mnie bajer, sama składałamClicstoys.com
reklama