reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dont-Feed-the-Trolls.jpg

nie zaczepiać, nie ruszać, unikać kontaktu wzrokowego

reklama
Maxwell super ciuszki i faktycznie duże! Ja dla Asi na 98 a Julka dopiero do 128 dorosła:-D

Agrafka
dobre:-D

Kilolek nie wiedziałam że masz siostrę! Tyle lat się nie zdradziłaś:-p a bon do empiku dobry pomysł:tak:

Oj ja mam problem z Asią. Julia już pod choinkę calutka obkupiona przez wszystkich a Asi nikt nie wie co. Ciuchów ma dość, na wyrost bez sensu bo się nie ucieszy jak nie będzie mogła ubrać.. Chyba skupimy się na grach i ciastolinie. Najgorzej że pipka koniecznie chce kolejną lalkę:eek:

A co Wy kupujecie dziewczynkom?

Dziunka, faktycznie duże, ale myślę, że na wiosnę będą już oki:-)
U nas podobnie jest z Martą - dla Marysiu wszyscy wiedzą (i my także) co kupować, a Marta "biedaczka" pokrzywdzona;-)

dziunka moja Martyna obkupiona - domek dla lalek, kucyk z torami i kolejką, klocki lego -stacja benzynowa i cysterna, no i Łapek - przytulanka. dostanie to co chciała, choć nie wiem czy na to wszystko zasłużyła ;-)

no moi na pewno nie zasłużyli. Najwyżej na rózgę ale popełniłam bład, bo jak Michal przynióśł ostatnio ze spaceru do domu gałąź to powiediząlam, ze to rózga i jakos rózga przestała byc straszna :confused2:

eee dziunka, bo to siostra cioteczna, skrót myslowy.

wciąz nie mam prezentu dla teściowej i dla wujka A. dla niego nigdy nie mam

a ja dzisiaj w pepco potłukłam wazon ale o dziwo nie kazali mi za niego płacic. Tata się śmial, ze dzeciak mialby już ciepły tyłek :-D

Dziunka - Goni zupełnie nie wiem co ... mam z nią problem, może kuchnie, może pieska do głaskania, kotka sama nie wiem.. w domu zabawerk full, wylewa się już, a coś nowego trudno wymyślić.

reklama
Do góry