reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

dziunka i wymyśliłaś prezent dla Asi ?
ja powiem wam szczerze że dla Wojtusia nie kupuję nic - nie chce kupowac byle czego byle było. Na mikołaja dostal takie gumowe figureczki do kąpieli i obgryza je sobie :). Teraz dostanie pewnie coś od dziadków i mojej siostry i wystarczy.
Dla Ali mam prezenty awaryjne, bo nie wiem czy szwagierka znów nie da plamy.
Dla Ali mam kostium kąpielowy z Dorą i skrzydełka do pływania z HK, i dwie książki:
"Zima na ulicy Czereśniowej" i "Mysi Domek - Sam i Julia".

Dziunka, a może kupisz Asi taką grę z serii "Brawo Karotka" ? Są różne rodaje i są teraz wszędzie, w Smyku najdroższe, ale ja widziałam też w leclercu. Tak sa różne gry z taką elektroniczną marchewką do dotykania. Ala dostanie to od mojej mamy.

Ostatnia edycja:
reklama
u nas niewiem, jak bedzie z prezentami... moj sprzedaje jutro swoj samochod,zeby uplynnic troche gotowki. po swietach kupi cos mniejszego.

Agrafka właśnie chciałam o tej grze napisać :)))) młoda dostała od chrzestnej tą LISCIANI EDU Brawo KAROTKA 10xGra Mówi Swieci 4239 (2898488401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Trochę na wyrost ale młoda ma zabawę i zaczyna kumać :-)

A z innych prezentów to dostała nowy zestaw lekarski taki z dźwiękiem i wyświetlaczami, strój kąpielowy, grę skojarzenia, pidżamę HK, dwa zestawy ciastoliny i bluzkę i to chyba wszystko.
Julia pidżamę z Monster High, kosmetyki MH, segregator MH, lalkę MH, dwa stroje kąpielowe, spodnie, bluzkę, spodnie na śnieg, grę Twister i to też chyba wszystko :-)

No i Twistera polecam ale dla starszaków, bo Asia za mała jeszcze, zabieramy ją wszędzie i gramy codziennie - rozpiętość wieku uczestników od 7 do 40 lat, śmiechu po pachy a i kości rozprostowane ;-)

u nas jak zwykle prezentów za dużo i ?Ala się żadnym na serio nie zainteresowała. Do tego w przyszłym roku nie robię zadnej listy bo wszystcy mają ja w D.. ja się nameczyłam, namyslalam co tu kupić żeby było fajnie i niedorgo a wszyscy i tak kupowali na ostatanią chwile w smyku.No to niech sobie kupują.

Dziunka moja siostra miała kupić to labolatorium gier brawo karotka, ale 2 dni przed swietami oczywiście już nigdzie nie bylo i kupila jakas inna z tej serii "gra logiczna" za prawie 50 zł.. nie jest to warte nawet w polowie tej ceny, chyba tylko za marchwke si eplaci bo zadania na kartach banalnie proste, dziecko raz przejdzie i nie bedzie chcialo wracac.
poza tym dostala:
- z 8 pacynek na reke
- taki mały domek klinika weterynaryjna z laleczka Evi
- pościel z puchatkiem'
- 2 książki
- kostium kąpielowy i skrzydełka do pływania
- strój biedronki
- wielkie puzzle do kolorowania
- laleczke Evi z hello kitty

Tymi laleczkami moze troszke sie pobawila, wczoraj do wanny wlazła w kostiumie.

Martynka dostała :
- Łapka - pobawiła sie nim 2 dni,
- kucyka my litte pony z pociągiem - pobawiła się z 5 minut,
- domek dla lalek - złozyliśmy dopiero wczoraj i bawiła się cały wieczór,
- Mikołaja takiego grającego i jeżdżącego na deskorolce - takie badziewko, a najbardziej ją cieszyło
- latarkę - to już w ogóle hit :) ciągle ją nosi!
- stacja benzynowa i cysterna - klocki - wcale jej jeszcze tego nie wyciągnęłam. po Wigilii schowałam do szafy, potem wyjechaliśmy i nadal w tej szafie stoją! myślałam, że najabrdziej będzie cieszyć ją ten kucyk, a tu wcale nie :-)

Gawit u nas latarki to też hit :-)

Asia nie lubi tych małych kucyków za bardzo, za to kocha tego i bez niego nigdzie się nie rusza juz od kilku tygodni (kiedyś go Julka dostała i lezał ciągle na półce)
my-little-pony-kucyk-interaktywny-sloneczko.jpg

reklama
Do góry