reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

od jutra w Biedronce duzo chemii do porządków domowych sciereczki itp..ja już dzis kupiłam "magiczną gabke" do bazgrołow Igiego na ścianie:-Dsiereczki sa fajne kolorowe :-)

widzialam tez vizir 6,7 kg za 39,99 wielkie pudło :-)

reklama
Myślicie o wiośnie?
Zrobiłam przymiarkę kurtki i butów. Kurtka może być ale buty nie.
Zmierzyłam stopę Kacpra i urosła mu 7mm. Buty zimowe na styk prawie.

No ja też przeszukuję już aukcje i fora internetowe. Asia zaczęła dość ładnie rosnąć ale kurtki na wiosnę powinny być dobre. Jedna tylko będzie za mała. W razie czego po Julce jest kurtka, a właściwie płaszczyk na 104 w bardzo dobrym stanie, więc na pewno nie będę musiała kupować.
Płaszczyk przeciwdeszczowy będzie ok. Czapek mamy dużo.
Ale kalosze i buty to na pewno do kupienia. :tak:

Julce trzeba będzie kupić płaszcz przeciwdeszczowy, ale buty ma, dostałam jakiś czas temu od koleżanki po jej córce kilkanaście par od tenisówek po balerinki, prawie nie ma śladów użytkowania. I akurat na wiosnę/lato będą dobre:tak:

Rozglądam się za krótkimi rękawkami już na lato. Julka ma, ale Asia chyba ani jednego, no może po Julce trochę się uzbiera.

mnie poratowała Banana z ciuszkami :-) najbardziej się lata doczekac nie moge bo tych mam najwiecej :-) ale dla siebie to nie mam nic zupełnie:szok:

wczoraj kupiłam małemu w Biedronce pizamkę z Zygzakiem na wyprzedaży za 19 zł :-)

ja muszę na bank kupić Martynie buty i kalosze. Ubrania kupowałam na jesień większe więc jeszcze wiosnę opyka ;) a na majówkę jadę do Anglii więc tam ją obkupię na lato :-D

Potrzebuję fachowej pomocy! help!!
W marcu chłopcy sa proszeni na urodziny do sąsiadki i kuzynki. Jedna 5, druga 4 lata. Uznałam, ze każda powinna dostac od nas po 2 prezenty. Tak po 30zł kazdy myślicie, ze będzie dobrze???
i druga sprawa CO JA MAM IM KUPIC?????
:szok::szok::szok:

kilolek hmmm to zależy co dziewczynki lubią! może mają jakąś ulubioną bajkę, lubią puzzle, malować, wycinać? kurde ciężko tak doradzić :( wiedziałabym co kupić Martynie :-D u nas nadal hitem są kucyki, puzzle i ostatnio wszelkie prace plastyczne :-D

wiem, ze jedn lubi Dore, malowac i sprzatać a druga nie mam pojęcia

a myślicie, ze kwota nie za mała? To nasze pierwsze proszone urodziny

Kikolek - kwota jak dla mnie spoko;-); Hanka jest na etapie kolorowych torebek, gumek do włosów, spinek... cieszy się np. z kalejdoskopu z naklejką dory:-D; dziadkowie kupili im czu-czu księżniczki od 4 roku życia i obie kolorują.;-)
Ja niby obkupiona ciuchowo, ale butowo niestety posuchę mam w szafie i to dla obu. Hance już tak noga nie rośnie ( jak Twojemu gosiulek ), ale i tak trochę urosła.. A Gośce też skoczyła o parę mm. Także tenisówki, jakieś fajne butki do spódnic i sukienek, kalosze trzeba będzie zakupić na bank.

reklama
Do góry