reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ostatnia edycja:
reklama
trzeba uzupełnić domową "bibliotekę gier";-)choć nie wiem , czy Antek będzie miał tyle cierpliwośći.. trudno mu usiedzieć w miejscu i skupić np. na układaniu puzzli. Muszę być syreny , kraksy, wyścigi;-)

MAMAIMARCEL żabki są też super, też je mamy i moi bawią się nimi często gęsto, a teraz ostatnio dostali zwykłe pchełki i szał straszny.

MARTOLINKA oj mój Igor też tylko kraksy, syreny i wyścigi. I do póki siedzi cicho i patrzy w co bawi się Julka to jest ok, ale jak tylko zacznie swoje szaleństwa i coś chce od niej to w momencie wielka awantura.:wściekła/y:

ja mam prezent dla Igiego i dzaidków

Igi dostanie wymarzony wóz strażacki hihi a dziadki kalendarz z Igim i jakieś słodkości

D dostanie specjalny prezent w środę :-D:-D:-D:-D

reklama
Ja z czystym sumieniem mogę polecić skaczące żabki, spadające małpki no i ciastoline, zestaw lekarza :D:D U nas to wszystko strzał w 10. Proste zabawy, dziecko się interesuje i bawi. Do puzzli jakoś Marcel nie ma wyobraźni :dry: Mam nadzieje ze co jakiś czas do nich zajrzy i kiedyś "zatrybi". Na mikołaja były takie własnie prezenty a pod choinkę juz chłopięce, Garaż, dźwig no i jeszcze dalej nie wiem co inne od kogo będzie mu dane ;]

Do góry