reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
MAXWELL śliczne ciuszki i cena też OK. A tak swoją drogą to Marysia duża dziewczynka. Ja Igorowi kupuję na 98 bo na 104 to on się topi dosłownie.:tak: Ale pewnie kupujesz też troszkę na wyrost bo w sumie nawet lepiej ciut większe .

:-D:-D:-D
dobre
od razu pomyslalam o siostrze (lat 13) ale jej tego nie zrobię, bo by się biedna ze wstydu spaliła, choc z pewnoscia na dłuższą metę byłby to trafiony prezent
ale swoją drogą mam z nią poważny problem, bo nie mam pojęcia co jej kupic. Ma jakis taki styl, którego ja nie moge nigdzie umieścic. Owszem dobry i sama bym sie czasem tak ubrała jakbym miała chociaz 10 lat mniej, nie mówiac o jej bajecznych, długich, tęczowych wlosach. Az mnie z zazdrosci sciska (o 13-latkę szok :szok:) do tego bardzo mądra i chyba raczej mało rozrywkowa. Takki typ pożadnej ale modnej dziewczynki. I nijak nie wiem. Dałabym jej bon na ciuchy ale kurde za wiele nie moge przeznaczyc a głupio dac bon na 50zł, chyba.

Pomocy z racji tego, że otaczam się mężczyznami w domu mam problem z prezentem dla bratanicy. Ma 3 latka pomóżcie co mogę jej kupić od Mikołaja tak do 70zł maksymalnie.

:szok::szok::szok: Gosiulek nie będę się domyślać kontekstu Twojego postu :cool2: ale poczułam się conajmniej dziwnie...
napiszę tylko, że mąż kupił nawilżacz za 139, 99 zł o taki to dokładnie nasza aukcja:

NAWILŻACZ ULTRADŹWIĘKOWY HB UH1005 5L 38W UH 1005 (2842906998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja patrzyłam na nawilżacze za ok 200-300 zł. Dzięki za informację ;-)

reklama
Do góry