reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Apropo małpek...
jakbym się wczoraj z mężem telepatycznie umówiła Czytając wczorajsze posty przypomniałam sobie, że spadające małpki są u nas w domku ale jeszcze mały ich nie widział. Wczoraj dzwoni do mnie H ktory siedział z małym w domu, ogladają TV i leci reklama małpek i OLi mówi ze chce je mieć, H za minute mu przynosi - jaka radość była. Podobno grali w to 2h. Jak tylko przyszłam do domu Oli mówił mi że tata wyczarował małpki i graliśmy sobie jeszcze wieczorem. Super zabawa. POLECAM!
jakbym się wczoraj z mężem telepatycznie umówiła Czytając wczorajsze posty przypomniałam sobie, że spadające małpki są u nas w domku ale jeszcze mały ich nie widział. Wczoraj dzwoni do mnie H ktory siedział z małym w domu, ogladają TV i leci reklama małpek i OLi mówi ze chce je mieć, H za minute mu przynosi - jaka radość była. Podobno grali w to 2h. Jak tylko przyszłam do domu Oli mówił mi że tata wyczarował małpki i graliśmy sobie jeszcze wieczorem. Super zabawa. POLECAM!
Z tymi bawełnami to zależy od gęstości tych nitek czy coś takiego, brakuje mi teraz słów. Wszystkie poszwy dla dziewczyn mam 100% bawełny, ale te z kucykami Little Pony, Kubusiem Puchatkiem (Gawit bardzo fajne są w Jysku i często w promocji) są rewelacyjne w porównaniu do "nieoryginalnych" - te co prawda też jeszcze nie zniszczone ale cieniutkie i jakby miały zaraz się porwać.
Kikolek - jak u mnie od wielkiego dzwonu jest 48% to ja dziękuję, w lecie bywało 28.... tak to jest jak mieszkanie jest od południowego-zachodu i słońce świeci...;-)
Gawit - u mnie jeszcze wczoraj była pościel w HK w Biedronie.;-)
Gawit - u mnie jeszcze wczoraj była pościel w HK w Biedronie.;-)
Ulenka co do nawilżacza to my mamy taki:NAWILŻACZ POWIETRZA JONIZATOR + NANOSILVER + PILOT (2814530458) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale teraz gdybym brało to taki z funkcją pozwalającą na dodanie olejków.
Mama też planuję kupić tego ciasteczkowego potworka bo myślę, że się sprawdzi. Małpki również planuję i jeszcze tor z kulkami ale to wszystko nie wiem kiedy. Okaże się jak zobaczę wypłatę ))
Konrad dostał wczoraj myjnię Duplo oraz kasę firmy Tesco i cały czas się nimi bawi. Prezenty trafione... Za to ja kupiłam mu w Tesco literki do wanny bo chciałam żeby sobie w ćwiczył a tam wszystkie małe literki, żadnych drukowanych. Ciapa ze mnie , że nie zwróciłam uwagi.
Mama też planuję kupić tego ciasteczkowego potworka bo myślę, że się sprawdzi. Małpki również planuję i jeszcze tor z kulkami ale to wszystko nie wiem kiedy. Okaże się jak zobaczę wypłatę ))
Konrad dostał wczoraj myjnię Duplo oraz kasę firmy Tesco i cały czas się nimi bawi. Prezenty trafione... Za to ja kupiłam mu w Tesco literki do wanny bo chciałam żeby sobie w ćwiczył a tam wszystkie małe literki, żadnych drukowanych. Ciapa ze mnie , że nie zwróciłam uwagi.
AniaSm
Fanka BB :)
ja pościel kupowałam w jysk oczywiście z zygzakiem i jest super , a z prezentów to Kuba najbardziej lubi się bawić traktorem Lenki :-) i dostał rybki ,więc siedzi i łowi
agrafka80
Fanka BB :)
no mam nadzieje ze Ala od mojej mamy dostanie pościel z Jyska, ta z Dora jest słaba. Ali nie przeszkadza, ale jest niemiła w dotyku, taka śliska. Do tego Ala śpi ciągle na starej podusi, bo się boi że nowa się zamoczy od mokrych włosków
reklama