reklama
Agrafka u nas już - Asia akcesoria Monster High rozpoznaje z kilometra Dlatego się śmieję że czytać umie Tak, to z upiornej bajki (odpadające nogi, pękające szwy, wamipiry, wilkołaki, żmije zamiast włosów i takie tam cukiereczki :-) ), a lale wygladają m.in. tak:
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dziewczyny
Chciałabym skorzystac z Waszego doświadczenia w sprawie nawilżaczy.
Nigdy nie miałam i jestem zielona w tej sprawie, jonizacja itp.
Jakich używacie w domu?
Prosze o opinię.
Chciałabym skorzystac z Waszego doświadczenia w sprawie nawilżaczy.
Nigdy nie miałam i jestem zielona w tej sprawie, jonizacja itp.
Jakich używacie w domu?
Prosze o opinię.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
nie pomogę , bo nawilżacza nie używam
Tak polecacie te skaczące małpki , że moze sama kupie
Tak polecacie te skaczące małpki , że moze sama kupie
Dziunka- niezły bajkopisarz z tej Asi Ci rośnie...;-)
Edit.
Ula - my mamy taki http://www.leroymerlin.pl/klimatyza...ilzacz-3-5-l-rubber-sanico,p110770,l1038.html ( z jonizacją niby lepszy, ten model nie ma w środku higrometru, ale dokupiliśmy normalny i mamy jasność jaka jest wilgotność w pokoju , a nie tylko koło nawilżacza ).
Edit.
Ula - my mamy taki http://www.leroymerlin.pl/klimatyza...ilzacz-3-5-l-rubber-sanico,p110770,l1038.html ( z jonizacją niby lepszy, ten model nie ma w środku higrometru, ale dokupiliśmy normalny i mamy jasność jaka jest wilgotność w pokoju , a nie tylko koło nawilżacza ).
Ostatnia edycja:
kilolek
podwójna listopadowa mama
ana mi mąz z pracy pożyczył higrometr. Nie spodziewąłam się, że wilgotność moze sie tak drastycznie w ciagu dnia zmieniać. Normalnie od 45 do 63. Co godzinę inaczej. Wystarczy, ze wodę na herbatę zagotuje i juz inna wilgotność a higrometr stoi w innym pokoju. Także u nas nawilżacz zupełnie nie potrzebny.
reklama
agrafka Martyna już ma fazę na kucyki wszystko musi być z kucykami, nawet na ścianę naklejki jej kucykowe kupiłam ;-) w Biedronce miały być dziś pościele właśnie też z kucykami, miałam iść kupić, ale jakoś mi nie po drodze było :-(a pościel którą mam dla Martysi {Kubuś puchatek i Dzwoneczek) to 100% bawełny. kupowałam na allegro, ale bardzo dawno wiec pewnie teraz nie znajdę od kogo ale droga pieruńsko była