reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

agrafka nie mam pojęcia. Nam dentystka bardzo polecąla szczoteczki elektryczne, wiec chyba nie, chyba, ze moze to zalezy od indywidualnych predyspozycji

reklama
Agrafka u nas już - Asia akcesoria Monster High rozpoznaje z kilometra:-D Dlatego się śmieję że czytać umie:-D Tak, to z upiornej bajki (odpadające nogi, pękające szwy, wamipiry, wilkołaki, żmije zamiast włosów i takie tam cukiereczki :-) ), a lale wygladają m.in. tak:
LOGOMONSTER2kano.jpg

Ostatnia edycja:
ana mi mąz z pracy pożyczył higrometr. Nie spodziewąłam się, że wilgotność moze sie tak drastycznie w ciagu dnia zmieniać. Normalnie od 45 do 63. Co godzinę inaczej. Wystarczy, ze wodę na herbatę zagotuje i juz inna wilgotność a higrometr stoi w innym pokoju. Także u nas nawilżacz zupełnie nie potrzebny.

reklama
agrafka Martyna już ma fazę na kucyki :szok: wszystko musi być z kucykami, nawet na ścianę naklejki jej kucykowe kupiłam ;-) w Biedronce miały być dziś pościele właśnie też z kucykami, miałam iść kupić, ale jakoś mi nie po drodze było :-(a pościel którą mam dla Martysi {Kubuś puchatek i Dzwoneczek) to 100% bawełny. kupowałam na allegro, ale bardzo dawno wiec pewnie teraz nie znajdę od kogo :( ale droga pieruńsko była :(

Do góry