reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Teście też byli na nocy zabawek w tesco, o pólnocy. Zabawek w bród i prawie wcale kupujących.
Min. kupili wyspę dinozaurów
2804346334

Michał oszaleje ze szczęścia :-D

gawit moi sobie włączają melodyjki albo wyrazy, nic innego nie umieją, ja też

reklama
naszło mnie na zmianę wystroju mieszkania, ale kupuje już pod kątem przyszłego mieszkania poremontowego :-) i zakupiłam taki dywan 24 WZORY TANI DYWAN SHAGGY 2x2,9 200x290 ok. 2x3 (2809891881) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór nr 62 i taki koc (jako narzutę na łóżko) KOC KOCE NARZUTA NARZUTY MIKROFIBRA 200x220 (2788041570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wzór nr 21. Jeszcze musze jakieś zasłony kupić! ale czekam na odp bo chciałabym , zeby mi je od razu uszyli więc czekam na info ile taka przyjemność będzie mnie kosztowała :-)

Kilolek super!

Gawit
Asia bardzo lubi te laptopy, na wakacjach bawiła się laptopem Majki (super, z Dorą, która się obraca), a tak za każdym razem jak jesteśmy u bratowej A to laptopem Michałka. Teraz akurat od wczoraj lala rządzi ale w laptopie też siedziała:tak: muzyczkę umie włączać, w gry to gra Julia:-D literki powtarza.

KILOLEK świetna ta wyspa. A nie wiesz czasem ile teście zapłacili? Bo kupilibyśmy coś podobnego chrześniakowi tylko nie wiem czy w sklepie czy na allegro?

GAWIT świetne zakupy. My mamy taki dywan tylko jasny i nie w kwiatki tylko jakieś tam smugi-tak to nazwijmy, i powiem ci że do momentu gdy nie był prany było OK, ale już teraz jest kosmos tzn brudzi się masakrycznie i wypadałoby go prać co tydzień.:szok::tak: Więc dobrze zrobiłaś że wybrałaś ciemne kolorki.:tak:

MamaJuli powiedz mi jakie kaszki kupowałaś dla lalek Julki? (bo pisałaś na Listopadzie że też ma kupkające lalki ;-) )
Tu dołączonych było 5 torebek, 2 już poszły.

DZIUNKA powiem ci że nie kupowałam wcale, raz dostała od kuzynki jakieś takie małe a póżniej to już pakowała co chciała aż w końcu się jej to znudziło i teraz wcale ale to wcale nie karmi.Teraz to tylko przebiera, ubiera i stroi.
Raz też moja mam kupiła w sklepie z zabawkami w takim małym pudełku chyba 12 szt saszetek specjalnej kaszki, nie wiem czy przypadkiem nie były to kaszki baby born.:confused: A ile kosztowały to nie mam pojęcia.

No bo ta nasza lala to podróba Baby Born, nazywa się Narm Baby, ale właśnie moja bratowa mówiła że jej siostrzenica ma identyczną prawie, tyle że oryginalną:tak: i też takie kaszki itd. Lecę poszukać na allegro, u nas jak na razie nie zapowiada się na znudzenie:eek: a ja mam tylko dodatkową robotę, każdy się wczoraj śmiał że chciałam synka to teraz mam.

edit. a wogóle to myślałam że to picie i jedzenie będzie przez nią przelatywać, a tu się okazuje że ma w sobie dwa układy, i kupkę czy siusiu może zrobić po dłuższym czasie kiedy tylko młoda o tym zadecyduje. Na siusiu wystarczy lekko docisnąć do nocnika, na kupką nacisnąć lewą nóżkę która zwalnia mechanizm. Fajowe :-)

edit2. za 12 saszetek 32 złote razem z dostawą. Pogrzało :szok:

Naszej nie ma na allegro ale ma te same funkcje co oryginał i te same akcesoria, trochę różniące się wzorem, no i my mamy jeszcze jeden smoczek który nie powoduje zamknięcia oczek. No i 50 zł tańsza ;-)http://allegro.pl/baby-born-lalka-interaktywna-8-funkcji-placze-5793-i2793237705.html

Ostatnia edycja:
wpadłam tylko naszynko na razie na ten wątek napisac o klockach:

Hello Kitty bardzo dobra jakość, ładnie się łaczą, moze troszkę za luźno, ale ok.
Jixin - kolejna fajna, ale klocki bardzo cięzko się łączą. Dla samej kolejki warto kupić, ale klocki nie umywają się do Duplo.

reklama
tak z doskoku. Mamy w domu samolot z duplo i samolot z Je... i niestety z duplo się nie da ich połączyć, a jakość pozostawia wiele do życzenia

Do góry