reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziunka - pomysł z tymi rolko- wrotkami bomba, widziałam już rozbudowaną wersję o łyżwy.. tylko od 26 nr. Coś w tym stylu
ŁYŻWOROLKI 4 in 1 roz 30-41 REGULOWANE ABEC 5 !! (2803547685) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a myślisz, ze nasze dzieci nie za małe na takie pojedyncze łyżwy?

gawit śliczne buty

ja ciuszki z lidla bardzo lubię, bardzo dobre gatunkowo ale musze przyznać, ze dośc cienkie.

reklama
a to HH KASA SKLEPOWA Kalkulator Mikrofon 2x Skaner NEW (2781584443) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kupiłam Martysi na "Mikołaja" :-) niech się dziecko cieszy! na 2 urodziny dostała taką zwyczajną kasę i tak ją eksploatowała, ze przestała wydawać z siebie dźwięki, a taka zabawka to u nas hit :-)
na "Gwiazdkę" mam dla niej klocki coś jak Lego stacja benzynowa i cysterna (była promocja na stacjach BP ;-) )
a w ogóle to moje dziecko (przy pomocy babci) napisało list do Mikołaja :-) i brzmi on tak:
"Mikołaj proszę przywieź mi komputer i domek dla lalek oraz pieska na smyczy przytulankę i stację benzynową i cysternę i kasę, bo moja sie popsuła. Byłam grzeczna. Martynka " no się popłakała ze śmiechu jak to przeczytałam! zwłaszcza z tego "byłam grzeczna" :-D no i dobrze, że rodzina duża to każdy dostanie po jednym prezencie i dziecko będzie zadowolone :-Da jeszcze będzie Mikołaj u nas na Wigilij więc w ogóle mam nadzieję, że młoda będzie zadowolona :-)

Ula Kacper ma te pierwsze i drugie.Chodzi po domu w pierwszych.Drugie są za grube. W domu jest 20st.
On od zawsze był hartowany więc trudno powiedzieć które dla Was będą lepsze.
One nie są cienkie.Taka gruba bawełna.Na lato za ciepłe.
Drugie są na meszku.

dzis, jutro i pojutrze noc zabawek w tesco
Promocje, gazetka, katalog, ulotka - Tesco
Boshe byłam w tamtym roku! nigdy więcej! pojechała o 20 (noc zabawek zaczynała się od 22 ) wszystko już było przebrane! :szok: i ludzie przy kasach z pełnymi wózkami czatowali do 22 :szok: ponoć niektórzy byli tam od południa :szok: jak wybiła 22 i rzucili sie na kasy to kolejki były przez cały hipermarket :szok: a za jakiś czas i tak poobtaniali te zabawki tak, że wychodziło na to samo co w noc zabawek albo i taniej ;-)

moi tescie byli w zeszlym roku. Pojechali o 23 iw lasnie mowili ze sie przeludnialo a zaraz dolozyli mnostwo zabawek. Naprawdę wyszło ich 50%. W tym roku chcą pojechac o polnocy zeby juz ci szalency poszli

Mój mąż kupił wczoraj piżamki w Lidlu jedną szarą 98-104 ale nogawki ma długieee ;-) druga niebieską większy rozmiar. Na metce jest wiek 4-6 lat i jest naprawdę duża więc poleży sobie w szafie ze dwa lata :-D
Rzeczywiście cienka ale miła w dotyku, zobaczymy czy wytrzyma moje prania, bo piorę nagminnie.
Moja mama kupuje też małemu piękne piżamki na targu za ok 35-40 zł. Mimo mojego ciagłego prania naprawdę dobrze sie trzymają.

Ula Kacper ma te pierwsze i drugie.Chodzi po domu w pierwszych.Drugie są za grube. W domu jest 20st.
On od zawsze był hartowany więc trudno powiedzieć które dla Was będą lepsze.
One nie są cienkie.Taka gruba bawełna.Na lato za ciepłe.
Drugie są na meszku.

Dziękuję za informację, w końcu kupiłam dwie pary (welurkowe i z meszkiem) Podpytywałam się bo zdziwiło mnie, że juz na wstepie sprzedawca informuje, ze spodenki sa na lato i do cieplego domu.....myslalam ze są całkiem cienkie czyli takie piżamowe. Czyli macie te za 15,50 i Twoim zdaniem są grube?

GOSIULEK ten biały kot który dostał Kacperek (jak wnioskuję ze zdjęć) jest fajny? No i czy "mocny" żeby zaraz mu ktoś nogi nie połamał?;-) Asia dziś piszczała przed tv że ona chce tego kota i teraz tak się zastanawiam. Do jutra mam czas by zdecydować co jej kupić.

Gawit super buty i ta kasa. U nas na Mikołaja kupuje się przede wszystkim słodycze i owoce i jakieś drobiazgi ewentualnie więc Julia dostanie karteczki do kolekcji a młoda jeszcze nie wiem.

My kupiliśmy kiedyś Julce z nocy Tesco takiego owłosionego psiaka, który chodzi, szczeka, robi fikołki i bardzo się opłaca, ale właśnie byliśmy bardzo późno więc szału nie było. A psiak dobry zakup bo do dziś działa :-D

reklama
Ula spodnie są grube.Moje spodnie dresowe są cieńsze a tamte to gruba bawełna.Na jesieni w nich wychodził Kacper na dwór. Drugie są za grube do domu.

Gosia kot jest fajny,ciężkawy.Trudno powiedzieć czy łatwo go popsuć bo Kacper raczej nic nie psuje.A próbować nie chcę:-D
Miałczy,zamyka/otwiera oczy,podnosi łapkę,kładzie się.Ot taki do przytulenia. Moja ciocia jak go zobaczyła to kazała mi zamówić dla niej. Kot jest rzeczywistych rozmiarów. Myślę ze dziewczynka będzie bardziej zainteresowana niż chłopak.

Do góry