reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Igor se uparl dzis na mikrofon z Biedronki ktory ma przedział wiekowy 1+ :-D

ale skoro chce sia bawic kupiłam:-Dspi z nim już:-D

ja kupie chba jakies zabawki z Biedronki za bony bo ma byc sporo fajnych,zreszta teraz juz są :-)

Mamy przerwę w śpiewaniu to zajrzałam tu ;-) polecam stronę ising.pl, wystarczy się zalogować i można śpiewać karaoke, a potem obejrzec nagranie, a nawet opublikować (no tego my już nie robimy hahahah).

W każdym razie u nas stanęło na laptopie edukacyjnym:tak:

Gawit super buciki. Ja też mam manie butów więc wiem o czym mówisz :)))

Dziunka my mamy ten laptop: LAPTOP EDUKACYJNY E-EDU CONSTRUCTION 88 Z+ZASILACZ (2796648842) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , oczywiście zadań nie wykonuje ale bawi się nim :)))

My po urodzinach i najlepszym prezentem jest: bb* GLODOODLE tablica Toy story 3 +OKULARY 3D Cobi (2810305474) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Świetna zabawa, polecam :))) Dostał tez ode mnie farmę duplo oraz dźwig do Tomka.

Byłam tez na zakupach w Tesco podczas nocnej wyprzedaży i juz nie ma takiego szału jak kiedyś. Owszem ludzie brali całe kosze ale jak przyszłam godzinę przed rozpoczęciem wyprzedaży to półki były pełne. Zakupiłam: LEGO DUPLO 5684 TRANSPORTER SAMOCHODÓW LAWETA 24h (2812224900) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (po odjęciu bonów wyszedł za 65 zł) oraz LEGO 5636 DUPLO Autobus SKLEP WAWA (2799471360) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (po odjęciu bonów wyszedł za 55 zł) Zadowolona jestem bo już Konrad na grudzień jest obkupiony :)))

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny mam pytanie odnosnie laptopów. jak sobie radzą z nimi Wasze dzieci? Martyna bardzo chce swój laptop (koniecznie różowy ;-)) i oglądałam dziś jeden, ale ja nie umiałam włączyć na nim gier czy kalkulatora! jedyne co to szło mi liczenie i muzyka :-Dwięc skoro ja nie umiałam to czy młoda sobie poradzi?

Aza super prezenty! Martyna też już prawie obkupiona! jeszcze ten nieszczęsny laptop i kucyki, ale kucyki to nie problem;-)i tak rodzina dostała list Martyny do Mikołaja i każdy wybrał co mu pasowało ;-) więc mam nadzieję, że dziecko będzie zadowolone! tylko kurde dostanie jednego dnia bardzo dużo prezentów i chyba część z nich pochowam i dam kiedy indziej ? tak jak w tamtym roku zrobiłam

Do góry