reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczyny, myślicie że taki wygibajtek:
Wygibajtek piłkarz | Prolis
albo taki
Wygibajtek ubrany | Prolis

i jakaś świąteczna książeczka do z historyjka, kolorowanką i naklejkami to jest okejowy prezent mikołajokowy dla przedszkolaków maluchów ?

Agrafka niby ten wygibajtek spoko, ale czy na długo ??
Mnie sie podoba w podobnej cenie jako drobiazg taka kostka łamigłówka UKŁADANKA kostka rubika ŁAMIGŁÓWKA KLOCKI HURT (2763703029) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i do tego dodają jeszcze ludzika przylepiającego się. To powinno na dłużej zainteresować dzieciaki niż taki ludzik. Kurcze a trudno wymyślić pierdółke która byłaby hitem ;p ...
KOLOROWA MAGICZNA SPRĘŻYNA 6,5cm SPR5 (2726260579) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Totalna NOWOŚĆ Super SKOCZEK SKACZĄCY ELF ZA0267 (2774111760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
!!! Yo-Yo LED ŚWIECĄCE YOYO JO-JO JOJO LED !!! (2746340509) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
............ nie mam pomysłów :no:

ja jestem za wygibajtkiem. Dla chłopców piłkarz, a dla dziewczynek ten drugi. Proste, latwe i edukacyjne. Tanie a nie tandetne.

Mama Kacper ma tę sprężynę. Tak naprawdę to jest na chwilę...Nasza jest już powyginana we wszystkie strony.

Kilolek Ania chyba pisze o tym mopie o któym pisałaś.

reklama
My mamy dwie sprężyny - jedną ma Julia już od dawna, bo szanuje i nic się z nią nie dzieje, Joasia ma mniejszą i chyba już trzecią ;-) ale bawią się tym często.

Agrafka moim zdaniem wygibajtek i naklejki ok. Na jojo jeszcze maluchy chyba za małe, sprężynka też może im się szybko powiginać i to za pierwszym użyciem. No ewentualnie ta kostka co Mama pokazała.

Do góry