reklama
ups... nie pomyslalam ;-)hehe no ciekawe. Tylko jak wepchnąć łyżeczkę jak w buzi gryzak?
a to cos takiego:
http://1.bp.blogspot.com/-gthhA33MXuo/UIg4djXkfnI/AAAAAAAABGc/G6c4_hNaNbw/s1600/DSC06537.JPG
tylko inne kolory ;-)
a ja wczoraj dopatrzyłam się, że jedna z kurtek zimowych jest za szczupła, no i bach na allegro i zakupiłam takową ALASKA@NEXT@ZIMA@104-110 (2761098247) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i dziś już doszła i jest super! jak za te pieniądze to właściwie rewelacja! ta malusia plamka o której gość pisał jest właściwie niewidoczna! mocno trzeba się w nią wpatrywać żeby zobaczyć :-)
Gawit a ta za mała to jaki rozmiar? Nie chcesz odsprzedać? Asia ma w sumie kurtkę ale ona już dwa sezony z Julią przerobiła, jeden z Asią i nie wiem czy czwarty przetrzyma. Ma też kombinezon, ale jednak coś na zmianę by się przydało.
A okazja super! Ty to masz szczęście.
Kilolek super te fototapety! Dziadkowi by się przydało hmm...
Lotka super śliniaki. Moja Asia wiecznie w śliniaku była bo ulewała i ciągle go gryzła a tu proszę -gryzak, byłoby jak znalazł.
A okazja super! Ty to masz szczęście.
Kilolek super te fototapety! Dziadkowi by się przydało hmm...
Lotka super śliniaki. Moja Asia wiecznie w śliniaku była bo ulewała i ciągle go gryzła a tu proszę -gryzak, byłoby jak znalazł.
dziunka ta mała jest z F&F na 2-3 lata w tamtym roku miała za długie rękawy więc byłam pewna, że na ten rok będzie ok tym bardziej, że Martysia jest raczej malutka, ale nie przewidziałam tego, że będzie za szczupła ;-) a dla kogo chcesz tą kurtkę? generalnie to po przeprowadzce będę wyprzedawała rzeczy po Martysi więc sporo tego będzie, ale to wiadomo na młodsze dzieci ;-)
agrafka80
Fanka BB :)
Dziunka (albo inny dziewczyny ) - o ile pamiętam kupowałas klocki JDLT w zeszłym roku. Nadają się do użycia ? Ja myślę i myślę nad prezentami, kupimy kolejkę Jixin i myślę o domku z JDLT: Klocki JDLT 143el. FAMILY DOM z Tarasem WILLA 5042 (2745493144) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., ale trochę się boję żeby to nie były zmarnowane pieniadze...
Wczoraj Tom dostal od naszego znajomego fajna rzecz.
Mam 3 latka. Zgaduję, rysuję, maluję, Elżbieta Lekan - Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.
jest to teczka, w srodku sa 4 ksiazeczki z wyrywanymi kartkami(wiosna, lato, jesien, zima). na kazdej sie cos robi, pisze, rysuje, lepi z plasteliny, wykleja watą, włuczką, nakleja naklejki itp... sporo tego.
piata ksiazeczka to wierszyki do poczytania i w nich znow kilka zadan dla dzieci.
no i kilka sztywnych kartonow do wyciecia i poskladania domku, auta, itp...
normalnie tomi nie wie za co sie zabrac, bede musiala po kolei z nim to robic.
super sprawa i wydaje mi sie bardzo kreatywna :-)
Mam 3 latka. Zgaduję, rysuję, maluję, Elżbieta Lekan - Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.
jest to teczka, w srodku sa 4 ksiazeczki z wyrywanymi kartkami(wiosna, lato, jesien, zima). na kazdej sie cos robi, pisze, rysuje, lepi z plasteliny, wykleja watą, włuczką, nakleja naklejki itp... sporo tego.
piata ksiazeczka to wierszyki do poczytania i w nich znow kilka zadan dla dzieci.
no i kilka sztywnych kartonow do wyciecia i poskladania domku, auta, itp...
normalnie tomi nie wie za co sie zabrac, bede musiala po kolei z nim to robic.
super sprawa i wydaje mi sie bardzo kreatywna :-)
reklama
agrafka80
Fanka BB :)
Lotka, Olesiejuk ma super książeczki dla dzieci. ja taką teczkę miałam też z serii 2-latka. 3 - latka mamy taką teczkę uniwersytet 3 latka, podobne zadania tylko książeczki nie są wg pór roku tylko są naklejanki, malowanki, wierszyki,uniwersytet i świat 3-latka.
Ale takich sztywnych wycinanek nie ma, musze to kupić
Dziewvzyny błagam o opinie o klockach JDLT i Hello Kitty.
Już nie wiem sama czy kupowac takie czy jednak warto inwestowac w Duplo..
Ale takich sztywnych wycinanek nie ma, musze to kupić
Dziewvzyny błagam o opinie o klockach JDLT i Hello Kitty.
Już nie wiem sama czy kupowac takie czy jednak warto inwestowac w Duplo..