reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

a ma! takie kostki materiałowe fp. Zwłaszcza żółta lubi :-) nie wiem co na gwiazdkę, naprawdę. Ona chyba nic nie potrzebuje, po chłopakach jest tyle rzeczy. Może do wózka coś jej kupię. Albo jakąś większą sukienkę.

reklama
Wczoraj byla u nas znajoma i dostałam od niej sliniaczki dla macka.... z gryzakami ;-) jeden rog sliniaka to taka gruba guma ;-) ciekawe co maly na to powie ;-)

Gawit a ta za mała to jaki rozmiar? Nie chcesz odsprzedać? Asia ma w sumie kurtkę ale ona już dwa sezony z Julią przerobiła, jeden z Asią i nie wiem czy czwarty przetrzyma. Ma też kombinezon, ale jednak coś na zmianę by się przydało.
A okazja super! Ty to masz szczęście.

Kilolek super te fototapety! Dziadkowi by się przydało hmm...

Lotka super śliniaki. Moja Asia wiecznie w śliniaku była bo ulewała i ciągle go gryzła a tu proszę -gryzak, byłoby jak znalazł.

dziunka ta mała jest z F&F na 2-3 lata :eek: w tamtym roku miała za długie rękawy więc byłam pewna, że na ten rok będzie ok tym bardziej, że Martysia jest raczej malutka, ale nie przewidziałam tego, że będzie za szczupła ;-) a dla kogo chcesz tą kurtkę? generalnie to po przeprowadzce będę wyprzedawała rzeczy po Martysi więc sporo tego będzie, ale to wiadomo na młodsze dzieci ;-)

Wczoraj Tom dostal od naszego znajomego fajna rzecz.

Mam 3 latka. Zgaduję, rysuję, maluję, Elżbieta Lekan - Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A.

jest to teczka, w srodku sa 4 ksiazeczki z wyrywanymi kartkami(wiosna, lato, jesien, zima). na kazdej sie cos robi, pisze, rysuje, lepi z plasteliny, wykleja watą, włuczką, nakleja naklejki itp... sporo tego.
piata ksiazeczka to wierszyki do poczytania i w nich znow kilka zadan dla dzieci.
no i kilka sztywnych kartonow do wyciecia i poskladania domku, auta, itp...
normalnie tomi nie wie za co sie zabrac, bede musiala po kolei z nim to robic.
super sprawa i wydaje mi sie bardzo kreatywna :-)

reklama
Lotka, Olesiejuk ma super książeczki dla dzieci. ja taką teczkę miałam też z serii 2-latka. 3 - latka mamy taką teczkę uniwersytet 3 latka, podobne zadania tylko książeczki nie są wg pór roku tylko są naklejanki, malowanki, wierszyki,uniwersytet i świat 3-latka.

Ale takich sztywnych wycinanek nie ma, musze to kupić :)

Dziewvzyny błagam o opinie o klockach JDLT i Hello Kitty.
Już nie wiem sama czy kupowac takie czy jednak warto inwestowac w Duplo..

Do góry