reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
W zeszłym roku rozmawiałysmy o łyżwach saneczkowych
Łyżwy saneczkowe łyżwosanki AXER Kajtek (2740923476) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy któraś z Was je w końcu kupiła?????
Łyżwy saneczkowe łyżwosanki AXER Kajtek (2740923476) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy któraś z Was je w końcu kupiła?????
pstryczki eh fajne wspomnienia :-)
a kupiłam Martynie w sklepie z rzeczami za 3 zł tą sprężynę i tak jak myślałam, młoda zachwycona. nosiła ją jak bransoletkę, przekładała z rączki do rączki no miała zajęcie na całe popołudnie :-)nie plątało się jej to wcale :-) nawet poszła z tą sprężyną spać ;-)
a kupiłam Martynie w sklepie z rzeczami za 3 zł tą sprężynę i tak jak myślałam, młoda zachwycona. nosiła ją jak bransoletkę, przekładała z rączki do rączki no miała zajęcie na całe popołudnie :-)nie plątało się jej to wcale :-) nawet poszła z tą sprężyną spać ;-)
Gawit super, u nas też w ciągłym użytku, tyle, ze Asia już trzecią ma bo pozostałe załatwiła. Bardzo tanio u Was, u nas po 6 zł :/
Moja Julia ma łyżwy i rolki w jednym i to jest hit i bardzo polecam, tylko dla starszych dzieci bo mają dopiero od 30 numeru.
, a Asia ma póki co tylko rolki po Julce, o takie
Łyżwy trzeba było jej dokupić, więc też jestem ciekawa opinii linka Kilolkowego.
Moja Julia ma łyżwy i rolki w jednym i to jest hit i bardzo polecam, tylko dla starszych dzieci bo mają dopiero od 30 numeru.
, a Asia ma póki co tylko rolki po Julce, o takie
Łyżwy trzeba było jej dokupić, więc też jestem ciekawa opinii linka Kilolkowego.
reklama
Musi się łapać co jakiś czegoś, ale ma z tyłu kółka w ustawieniu jak wrotki więc równowagę utrzymuje. Szczerze mówiąc to myśleliśmy że zupełnie sobie nie poradzi ale ona tak bardzo chciała z Julką jeździć że założyliśmy i dała radę :-)