reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Lotka, Olesiejuk ma super książeczki dla dzieci. ja taką teczkę miałam też z serii 2-latka. 3 - latka mamy taką teczkę uniwersytet 3 latka, podobne zadania tylko książeczki nie są wg pór roku tylko są naklejanki, malowanki, wierszyki,uniwersytet i świat 3-latka.

Ale takich sztywnych wycinanek nie ma, musze to kupić :)

Dziewvzyny błagam o opinie o klockach JDLT i Hello Kitty.
Już nie wiem sama czy kupowac takie czy jednak warto inwestowac w Duplo..
tych sztywnych moze duzo nie ma, bo to 4 arkusze a4, ale super sprawa :-)
co do klockow, ja wole duplo. moze nie duzo zestawow, ale potem to mackowi zostawie i wole zeby bylo w dobrym stanie i dalo rade dla ich dwoch :-)

reklama
Agrafka, Lotka JDLT dadzą radzę i dla trzeciego, są dobre, u nas cieszą się powodzeniem, ALE nie łączą się z Duplo. JIXIN za to z Duplo się łączą i podobno niczym się nie różnią. Nie mam Jixin ale takie same opinie słyszałam, Ewelia czy Anian też je mają.

Hello Kitty nie wiem w sumie, nie zastanawiałam się, nastawiłam się na ten domek w kształcie kota i jest prawie pewne że je wezmę. Choć kuszą Smerfy i Maja ;-)

edit. Lotka Julia dostała swoją pierwszą teczkę na 2 urodziny i tak do 5-tych, Asia też ma swoją pierwszą teczkę za sobą.

Ostatnia edycja:
Cztałam mnóstwo opinii na temat mopów.Były przeróżne.Dużo złych.
Hmm. Pamiętam jak kiedys pytałam to dziewczyny zinnego forum mi polecały bo były bardzo zadowolone.Oczywiście nie wszystkie.
Postanowiłam podrążyć temat.Wiem ż epodróby są badziewne.
Na allegro znalazłam taki
MOP PAROWY H2O GREEN 5 w 1 X5 ODKURZACZ 360 (2719911472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Napisałam do kilku osób które kupiły pytając o opinię. Dwie osoby odpisały i polecają. Podłoga nie jest zbyt mokra,szybko wysycha,Kafelki fajnie się myje...kaloryfery i trudno dostępne miejsca..itp.Czekam na kolejne opinie.

reklama
Do góry