reklama
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
No ja sądze ze np spręzyna czy ta kostka byłyby lepsze od wygibajtka. Cóz po takim ludziku. Pobawi się troche i tyle. Wiadomo ze każda zabawka jest na troche póki się nie znudzi ale juz lepsze takie które rozwijają manualnie i uczą myślenia, przy których można coś pokombinować. Np Marcelowi bardziej by to frajde sprawiło. Nawet jeśli nie do końca ogarniał by kostkę to trening czyni mistrza. Jesli nie damy dziecku spróbować to skąd mamy wiedzieć czy to ogarnie ;p Spręzyna może łatwiejsza w obsłudze ;p Moje są takie typy które mnie sie lepiej podobaja ;p Ale Agrafka wybierze co uzna za słuszne - no i niech da znac czy sie podobało ;p
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Wiesz Dziunka jaką byś zabawke nie wzięła pod lupę to zawsze będzie miała plusy i minusy. Dlatego tych różności wszystkich jest na tyle że każdy może wybierac wg siebie
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Cóz skoro twierdzicie ze za delikatna to ok. Mnie sie wydała atrakcyjna ..... no ale cóz. minus ma i tyle ;-)
ogladnij sobie ja w sklepie 'stacjonarnym" wez do reki, moze sie uda rozlozyc... od razu czuc ze to delikatna rzecz...Cóz skoro twierdzicie ze za delikatna to ok. Mnie sie wydała atrakcyjna ..... no ale cóz. minus ma i tyle ;-)
Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Wiem lotka jaka to jest sprezyna bo pamiętam ją z mojego dzieciństwa. pewnie też są wiesz badziewne i takie solidniejsze które sie tak szybko nie zniekształcają. Ale ze delikatne to fakt. Ja co prawda byłam starsza kiedy ją miałam ale też kilka razy mi się poplątała. Tata ją ratował i dość długo posłużyła ... :-)
Agrafka - ja nie pomogę, nie wiem co się dzieciom podoba, to co mi nie zawsze dziewczynom, a takie barachło dla mnie one najbardziej lubią;-)
Najlepiej mieć dziecko - testera, dać kilka rzeczy do wyboru i zobaczyć na czym najdłużej się skupi.
Najlepiej mieć dziecko - testera, dać kilka rzeczy do wyboru i zobaczyć na czym najdłużej się skupi.
reklama
agrafka80
Fanka BB :)
wiecie co, włąśnie z upominkami dla takich maluchów to jest spory problem bo każde dziecko inne. A ja skoro się zabrałam za te upominki, nie chce kupowac czegoś co każdy może sam gdzieś w kiosku kupić.
Mama - Jojo odradzam, Ala dostała w żobku takie świecące, nawet ja nie umiałam go puszczać, a światełko się zepsuło po 1 dniu.
Sprężynę Ala widziała teraz u koleżanki, ale szczerze mówiąc nawet nie zauważyłąm jej reakcji - chyba się zainteresowała, ale boję sie ze to awaryjna zabawka i bedzie płacz jak się komuś zaplącze w przedszkolu.
Wygibajtek wydaje mi się ciekawy bo może służyć do kilku rzeczy..
Ale jeszcze się w weekend zastanowię.
Przy okazji znalazłam kilka innych ciekawych drobiazgów, moze wam się spodobają:
gwizdek: www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=59&sciezka=1,56
znikopisik retro: www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=505&sciezka=1,56
układanka: www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=320&sciezka=1,56
pstrykaczki (pamiętacie
?)
www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=653&sciezka=1,56
www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=654&sciezka=1,56
www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=655&sciezka=1,56
skoczek:
www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=657
Mama - Jojo odradzam, Ala dostała w żobku takie świecące, nawet ja nie umiałam go puszczać, a światełko się zepsuło po 1 dniu.
Sprężynę Ala widziała teraz u koleżanki, ale szczerze mówiąc nawet nie zauważyłąm jej reakcji - chyba się zainteresowała, ale boję sie ze to awaryjna zabawka i bedzie płacz jak się komuś zaplącze w przedszkolu.
Wygibajtek wydaje mi się ciekawy bo może służyć do kilku rzeczy..
Ale jeszcze się w weekend zastanowię.
Przy okazji znalazłam kilka innych ciekawych drobiazgów, moze wam się spodobają:
gwizdek: www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=59&sciezka=1,56
znikopisik retro: www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=505&sciezka=1,56
układanka: www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=320&sciezka=1,56
pstrykaczki (pamiętacie
www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=653&sciezka=1,56
www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=654&sciezka=1,56
www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=655&sciezka=1,56
skoczek:
www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=657
Ostatnia edycja: