reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

gosilek, dokładnie ten sam i nawet tańszy niż w slepie ale jak mówi, że marny to chyba nie ma co.

moi by tej kostki nie ogarneli na pewno.

reklama
No ja sądze ze np spręzyna czy ta kostka byłyby lepsze od wygibajtka. Cóz po takim ludziku. Pobawi się troche i tyle. Wiadomo ze każda zabawka jest na troche póki się nie znudzi ale juz lepsze takie które rozwijają manualnie i uczą myślenia, przy których można coś pokombinować. Np Marcelowi bardziej by to frajde sprawiło. Nawet jeśli nie do końca ogarniał by kostkę to trening czyni mistrza. Jesli nie damy dziecku spróbować to skąd mamy wiedzieć czy to ogarnie ;p Spręzyna może łatwiejsza w obsłudze ;p Moje są takie typy które mnie sie lepiej podobaja ;p Ale Agrafka wybierze co uzna za słuszne - no i niech da znac czy sie podobało ;p

Wiesz Dziunka jaką byś zabawke nie wzięła pod lupę to zawsze będzie miała plusy i minusy. Dlatego tych różności wszystkich jest na tyle że każdy może wybierac wg siebie :tak:

Tomi mial sprezyne. jak wszystkim sie ladnie i delikatnie bawi, tak ona poleciała po kilku uzyciach. poplatała sie i powyginała, szkoda kasy ;-)

Wiem lotka jaka to jest sprezyna bo pamiętam ją z mojego dzieciństwa. pewnie też są wiesz badziewne i takie solidniejsze które sie tak szybko nie zniekształcają. Ale ze delikatne to fakt. Ja co prawda byłam starsza kiedy ją miałam ale też kilka razy mi się poplątała. Tata ją ratował i dość długo posłużyła ... :-)

Agrafka - ja nie pomogę, nie wiem co się dzieciom podoba:szok:, to co mi nie zawsze dziewczynom, a takie barachło dla mnie one najbardziej lubią;-)
Najlepiej mieć dziecko - testera:-D:-D:-D, dać kilka rzeczy do wyboru i zobaczyć na czym najdłużej się skupi.

reklama
wiecie co, włąśnie z upominkami dla takich maluchów to jest spory problem bo każde dziecko inne. A ja skoro się zabrałam za te upominki, nie chce kupowac czegoś co każdy może sam gdzieś w kiosku kupić.
Mama - Jojo odradzam, Ala dostała w żobku takie świecące, nawet ja nie umiałam go puszczać, a światełko się zepsuło po 1 dniu.

Sprężynę Ala widziała teraz u koleżanki, ale szczerze mówiąc nawet nie zauważyłąm jej reakcji - chyba się zainteresowała, ale boję sie ze to awaryjna zabawka i bedzie płacz jak się komuś zaplącze w przedszkolu.

Wygibajtek wydaje mi się ciekawy bo może służyć do kilku rzeczy..
Ale jeszcze się w weekend zastanowię.

Przy okazji znalazłam kilka innych ciekawych drobiazgów, moze wam się spodobają:
gwizdek: www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=59&sciezka=1,56

znikopisik retro: www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=505&sciezka=1,56

układanka: www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=320&sciezka=1,56

pstrykaczki (pamiętacie
smiley.gif
?)
www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=653&sciezka=1,56

www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=654&sciezka=1,56

www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=655&sciezka=1,56

skoczek:
www.ab-art.org.pl/produkt.php?produkt_id=657

Ostatnia edycja: