reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

potrzebuję pilnie (na sobotę) pomysłu na prezent dla teścia. Człowiek prosty, robotnik, inteligentny bardzo i oczytany. Ale ksiązek kupiłam mu już za duzo. W koszule i perfumy zaopatuje go intensywnie teściowa. Pomózcie mi

reklama
newsweek ale to teściowa na szkołe kupuje.
Interesuje się fotografią, obróbką zdjęć. Kupowałam mu juz statyw, ksiązkę o fotoshopie i jakis program do obróbki zdjęć.
też nie chciałabym z kasą zbytnio szaleć, tak gdzies miedzy 50 a 100zł

szybko mu przeszło :-)
mamy takie, fajne, naparwde ogromne.
Generalnie jak nam jeszcze ktos puzzle kupi to mu chyba w d.. wsadze. Przedwczoraj ułożylismy 10 pudełek puzzli z samymi tylko autami. Niektóre jeszcze zapakowane w folię w środku były, nawet nie wiem skąd one :eek:

My też mamy dużo puzzli ale na nie szał minął. Tylko mnie pozostało je posegregować bo raz czy dwa nie skontrolowałam i okazało się że dziewczyny wszystko pomieszały:confused2:

Kilolek ramka do zdjęć elektroniczna? Ale chyba było. A może jakiś na wypasie album do zdjęć?

Mój dziadek, też gadżeciarz, teraz aktualnie powyciągał z szaf wszystkie slajdy z dzieciństwa mamy, jeszcze ja tam mała na zdjęciach jestem i chyba mój młodszy brat, kupił skaner i ramki do slajdów i teraz wszystkie wgrywa do komputera. Czekam z niecierpliwością na płytę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
a no szybko ale jak chce to mówi żeby wyjąć i się bawi wtedy...ale widzę że on woli własnie jakieś klocki z obrazkami takie kwadraty ,puzzle itp.

Kilolku Ty masz inną sytuacje bo masz dwóc chłopaków i zabawek stos już a ja dopiero kolekcjonuję dla 1 ;-) a co dla Zuzi na gwiazdkę ??ma juz jakieś ulubione zabawki do gryzienia ??

Do góry