reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
tylko dziewczyny w tej książce nie wszystko jest napisane tak do 3 latka. Jest tam tez sporo takich bardzo mądrych informacji. Ale w sumie w książce wogóle jest dużo, więc ja wybieram co chlopakom czytam na danej stronie.

Kilolku świetna ta książka, mamie pokażę.

Gosiulek super ten garaż.

Marta fajne szmaciaki.

Ten Wadera to taki kolorowy, duży, 4 poziomowy, z autkami i drogą ale nie taki "dorosły" jak Gosiulek wstawiła, raczej kolorowy i dziecięcy :-) Wytrzymały bo troje dzieci (mojej kuzynki synów, młodszy chodzi do gimnazjum ;-) )go przerobiło a właściwie nie ma oznak użytkowania.

Coś takiego MZK Garaż 4 poziomy WADER 50450 (2751691417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no ja własnie taki dziecięcy sprzedałam. małemu sie juz zmudził. kupie mu własnie taki dorosły. ma do tego 20 resoraków. komisariat policji w tym stylu i bardziej go to ciągnie :)

Martolinka my od ponad roku mamy taki garaż: PARKING, GARAŻ ZJEŻDŻALNIA Z DROGĄ + 6 AUTEK DUŻY! (2648286320) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Do tej pory w użytku i bez uszkodzeń. Jestem bardzo z niego zadowolona bo do garażu jest składana droga piankowa, która świetnie sprawdza się w domu oraz na wyjazdach. Jedyne co Konrad w garażu popsocił to kiedyś obrał gąbkę z myjni hehe...

Kilolku powiedz mi jak się sprawdza Łajbek, warto kupić? Powiedz mi jeszcze czy możesz doradzić coś w sprawie ścianowców Hot Wheels? Chciałabym, któryś kupić tylko nie znam się za bardzo, który ciekawy.

Aza jak na razie na łajbka jest szał i bawią sie ciagle, fajny jest, ladny ale wart może z połowę swojej ceny. Niestety raz, ze bajka dwa, ze fisher priece. Solidnie wykonany, duży, ma 25 powiedzonekk chyba ale uaktywniaja sie losowo, poza tym po nacisnieciu guzika krokodyl wyskakuje z okienka (wyjac sie go nie da) i mozna strzelac z armaty. I tyle

Na ścianowcach sie nei znam, bo żadnego nie mamy. mamy podwójna pętlę, to co teraz reklamują. Bardzo fajny al nie bawią się nim jakos bardzo często ale moze zaczną.

Ja właśnie dziś Łejbka oglądałam i się zastanawiam czy nie będzie stał a co do ścianowców to myślę o nich bo w sumie na ścianie zostało mi najwięcej miejsca hehe... Poszukam jeszcze, może coś mi wpadnie do głowy...

reklama
Też widziałam ten zamek w reklamie, fajny. Mój Konrad na szczęście i też w sumie na nieszczęście nie ma żadnych życzeń prezentowych więc muszę sama poszukiwać...

Do góry