tak, wezmiemy te drugie, z literkami :-)Lotka zdecydowałaś się na któreś klocki?
Gawit ja już jakiś czas myślę nad takim dywanem....Waham się między dywanem a garażem...
reklama
no bo to były prezenty od moich rodziców, mojego brata i od mojej babci więc wspólnie byliśmy na zakupachAnia świetny ten kombinezon
Gawit super prezenty. Ale jak to, wyście kupowali, a goście je dawali? Bo nie skumałam
Lotka, Ania bardzo fajne kombinezony!
kilolek
podwójna listopadowa mama
Gawit u nas przebitka w sklepie w stosunku do allegro to czasem nawet 100zł. Kupilismy chłopakom statek piracki na allegro i razem z kurierem wyszedł 60zł taniej niz w sklepie. Taki dostali od nas:
FISHER JAKE I PIRACI ŁAJBEK GADAJACY STATEK Y3041 (2753744249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
poza tym od dziadków dostali
tor hot wheels HOT WHEELS - MATTEL - TOR Z PODWÓJNĄ PĘTLĄ X0169 (2732284912) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
po autokuli BALLISTIKS AUTOKULA AUTOKULE HOT WHEELS 6 WZOROW (2742307926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lego kopalnia złota LEGO - SKLEP PATRONACKI - LEGO CITY 4203 KOPARKA Z TRANSPORTEREM
policja leśna Klocki Lego City Pościg policyjny (4437)
duplo LEGO.com DUPLO - PRODUKTY - Miasto - 6146
jeszcze elektoronowy mózg i wygbajtus (jak twister) ale nei radza sobie
kilka książeczek, kolorowanek i masę slodyczy. Wczoraj nie miaąlm pojęcia ile tego jest. DOpiero teraz jak zaczełąm wypisywać to aż za głowę się złapałam. Pomieszania zmysłow mozna dostac
FISHER JAKE I PIRACI ŁAJBEK GADAJACY STATEK Y3041 (2753744249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
poza tym od dziadków dostali
tor hot wheels HOT WHEELS - MATTEL - TOR Z PODWÓJNĄ PĘTLĄ X0169 (2732284912) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
po autokuli BALLISTIKS AUTOKULA AUTOKULE HOT WHEELS 6 WZOROW (2742307926) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lego kopalnia złota LEGO - SKLEP PATRONACKI - LEGO CITY 4203 KOPARKA Z TRANSPORTEREM
policja leśna Klocki Lego City Pościg policyjny (4437)
duplo LEGO.com DUPLO - PRODUKTY - Miasto - 6146
jeszcze elektoronowy mózg i wygbajtus (jak twister) ale nei radza sobie
kilka książeczek, kolorowanek i masę slodyczy. Wczoraj nie miaąlm pojęcia ile tego jest. DOpiero teraz jak zaczełąm wypisywać to aż za głowę się złapałam. Pomieszania zmysłow mozna dostac
kilolku, super te prezenty, chlopcy pewnie bardzo zadowoleni :-)
u nas jeszcze czas do urodzin, tom byl na koncu listopadowek, 1 grudnia ;-)
ja sie wzielam za zrobienie mu zaproszen, bo w tym roku impreza u dziadkow i w koncu troche osob bedzie na niej ;-) poprzednio to tylko my albo my z chrzestnymi...
ja tez wrecz kocham zakupy na allegro. to fakt, ze rzeczy ikeowskie sa tam drozej niz jak by podjechal do sklepu, ale wiekszosc jest jednak taniej. np ostatnio babcia kupowala tomkowi duplo. cena na allegro 209 z wysylka, w sklepie lego na necie 260 a w sklepie u mnie na zad....upiu 300. no i jak tu nie kupic na allegro? i tak wiele rzeczy jest.
u nas jeszcze czas do urodzin, tom byl na koncu listopadowek, 1 grudnia ;-)
ja sie wzielam za zrobienie mu zaproszen, bo w tym roku impreza u dziadkow i w koncu troche osob bedzie na niej ;-) poprzednio to tylko my albo my z chrzestnymi...
ja tez wrecz kocham zakupy na allegro. to fakt, ze rzeczy ikeowskie sa tam drozej niz jak by podjechal do sklepu, ale wiekszosc jest jednak taniej. np ostatnio babcia kupowala tomkowi duplo. cena na allegro 209 z wysylka, w sklepie lego na necie 260 a w sklepie u mnie na zad....upiu 300. no i jak tu nie kupic na allegro? i tak wiele rzeczy jest.
gosiulek73
mama K&K&A
Kurcze jak te nasze dzieci szybko rosną...Super prezenty.
Co do mopa to ja mam ochotę na parowy.
Co do mopa to ja mam ochotę na parowy.
AniaSm
Fanka BB :)
kilolek super prezenty chłopcy dostali
dziunka to się czyta jak normalną książkę , jak włączysz to masz taki efekt jakbyś papier w ręce trzymała (przynajmniej to co D ma) ,a wcześniej czytał książki na komórce
dziunka to się czyta jak normalną książkę , jak włączysz to masz taki efekt jakbyś papier w ręce trzymała (przynajmniej to co D ma) ,a wcześniej czytał książki na komórce
reklama
E
etna36
Gość
Szalejecie z tymi prezentami dziewczyny, ale co jeden to piękniejszy. My chcemy od nas kupić lego city (Paweł nas prosi cytuje: tylko jeden tort proszę ze Skubim duży, nic więcej) wstępnie podoba mi się o taki zestaw lego: LEGO CITY 4431 Karetka ZIELONA GÓRA KURIER (2735592150) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.