reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Z jednej strony te pierwsze fajne bo z ciuchcią, no ale i tak torów nie ma ;-) Podobają mi się bardziej. Ale w drugich masz i klocki i literki i jengę i możesz zbudować różne pojazdy więc chyba te wygrywają:tak:

LOTKA kurde obydwa komplety fajne.....ale chyba faktycznie te drugie lepsze......choć sama nie wiem :sorry2:Nie wiem może dla tego iż moi za bardzo nie lubili się bawić takimi klockami...... mają je jeszcze ale stoja w piwnicy.
Fakt nie są tak fajnie kolorowe jak te twoje i może dla tego- no ale nie wybrzydzałam jak nam pan stolarz zrobił ich całą masę a dokładnie całe pudło po tv.:tak:

LOTKA kurde obydwa komplety fajne.....ale chyba faktycznie te drugie lepsze......choć sama nie wiem :sorry2:Nie wiem może dla tego iż moi za bardzo nie lubili się bawić takimi klockami...... mają je jeszcze ale stoja w piwnicy.
Fakt nie są tak fajnie kolorowe jak te twoje i może dla tego- no ale nie wybrzydzałam jak nam pan stolarz zrobił ich całą masę a dokładnie całe pudło po tv.:tak:

Dobre z tym stolarzem :-D:-D:-D, ja proponuje pokolorować te klocki z dziećmi jakąś specjalną farbą i może zyskają w ich oczach

Lotka chyba faktycznie ten drugi zestaw, ale są bardzo podobne i wybór do ciebie należy. Powiem tylko po cichu że paweł też ma takie i jak na razie szału nie ma, woli lego czy wadera. Myślę, że do tych drewnianych jeszcze dorośnie.

a ja pojechałam do tesco po świeczki do tortu i wróciłam ze świeczkami i z tym VILEDA ULTRAMAT PROFESJONALNY MOP OBROTOWY +WIADRO (2742585903) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko zapłaciłam 99 zł :-) już od dawna na niego polowałam, ale było od 150 do 200 zł więc trochę żal mi było wydawać tyle kasy. bałam się, że mąż będzie krzyczał, ale to w końcu ja myję podłogi ;-)
a dzisiejsze prezenty Martyny to:
TABLICA biała kredowa MALA dwustronna tablice IKEA (2748678025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/pianino-keyboard-z-mikrofonem-i-krzeselkiem-gratis-i2743958483.html
IKEA DYWAN mata do zabawy ULICE TOR SAMOCHODY ZIEL (2733127224) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i póki co wszystkie są fajne :-) każdym bawi się mniej więcej po tyle samo czasu, choć pianino chyba jest najulubione ;-) a jak śpiewa ;-) już wiem jaką pobudkę jutro będziemy mieli ;-)

a i jak patrzę na ceny na allegro, a to ile my płaciliśmy za te prezenty (bo kupione od gości, ale przez nas) to stwierdzam, że nie opłaca się na allegro kupować , bo wszystko droższe o 20-30 zł, a jeszcze przesyłka dochodzi więc z 50 zł więcej :szok:

lotka fajny ten kombinezon :tak: , przelicznik to mniej więcej przez pół z tym że trochę inaczej się to ma do zarobków
gawit super prezenty , a jeśli chodzi o mopa to też się do niego przymierzam już jakiś czas ,ale miałam parowy i łudzę się że mi go w końcu ktoś naprawi bo nie paruje
jeśli chodzi o prezenty to mój sobie sam kupił coś takiego Czytniki Amazon Kindle, czytnik książek elektronicznych teraz tylko z internetu ściąga książki i czyta , fajna sprawa tyle że jednorazowo spory wydatek niestety

reklama
Do góry