reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

ja kurcze przegapiłam te buty w lidlu. W zesżłym roku kupiłam i przechodziłam w nich cala zimę, choc przyznam, ze często było mi w nich za ciepło nawet w cienkich skarpetkach (takich rajstopowych) tylko niestety suwak urwałam, noga mi urosła i mialam nadzieję kupić sobie w tym roku nowe, bo zupełnie nie przemakalne.

reklama
A wrzućcie link do tych butów? Kilolku dla dzieci mam z Lidla(tu Ci odpowiadam, bo zapomniałam na Listopadzie)
2__30401_1.jpg

te dla Asi, dla Julki na sznurówki. Mam nadzieję że się sprawdzą. Wolałabym te z Denmaru, ale babka w sklepie jeszcze ich nie miała.

kilolku super te kozaki! kurde aż jutro pojeżdżę po Lidlach może jeszcze coś zostało? albo jak zaraz mąż wróci to wsiadam w auto i jadę ;)

Bardzo fajne kozaki.

Ja muszę zachwalić podróbę Vanisha - OXY z Biedronki. Julia położyła swoją niebieską bluzeczkę na biurku, na którym był wkład od granatowego pisaka (a to pewnie już sprawka Asi...). Bluzka tragicznie wyglądała, właściwie pisak wylał na większość materiału, przesiąknął na wylot. A wziął i wrzucił w śmietnik. Mi było szkoda, wyjęłam, najpierw próbowałam mydełkiem Beckmanna, ale nic! Potem kupiłam to Oxy, zrobiłam pastę i zeszło:szok: Bluzka jak nowa, szok.

dziunka trochę szkoda :-( ale dowiedziałam się, że przynajmniej rok tam pomieszkamy a ta jedna ściana to właściwie nie ściana tylko musimy tam postawić taką wielką szafę tyłem do pokoju Martysi i po prostu młoda patrzyłaby na tył szafy :-( a musimy tam, żeby oddzielić pokoik Martysi od kuchni - bo inaczej byłoby bezpośrednie przjeście z kuchni do naszego pokoju przez pokój młodej. szkoda nam tam ścianki działowej stawiać dlatego pomyślałam, że z tą fototapetą będzie młodej weselej no i chyba trochę taniej niż kupować profile, płyty , farby i stawiać ściankę? właściwie to będzie jedyna inwestycja, której w mieszkaniu po remoncie nie wykorzystamy :-(

reklama
Dziewczyny polecam Wam tę grę
ZB021 GRA Latające Małpy Spadające Skaczące Małpki (2692530010) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kacper jest nią zachwycony.Tylko by siedział i grał.
W dodatku można się nauczyć rozróżniania kolorów i liczenia.:tak:
a kosztuje grosze.
gra jest super.Moi graja ją juz od roku. Tylko ja mam orginalna Matell i teraz widze, ze bez sensu wydane 70zl, bo można było 12 tylko jak kiedys szuałam to nie bylo tych tańszych a teraz widze, ze większosc gier am swoje tansze odpowiedniki.

gawit
fototapeta super! mi się wróżki najbardziej podobają. Rok to bardzo długo. MAtko a jakby Wam przyszło tam mieszkac rok w tym bałaganie?!

Do góry