reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Znow musze zasiegnac Waszej opinii.... ;-)
podrzuccie pomysl na dobra patelnie grillowa :-) od czytania na necie juz mam dosc, a nadal nic konkretnego wybrac nie moge :-)
z gory dziekuje :-)

reklama
maxwell, ja mam podobną patelnię i w sumie nie wiem - jakie są zasady grillowania na niej :-(? bo mi się często przypala..
powinna być rozgrzana ?
potem duży ogień czy średni ?

Ostatnio czytałam, ze zasady uzywania takich patelni sa podobne jak grilla ;-) Najpierw trzeba porzadnie rozgrzac, a potem smazyc na mniejszym ogniu.

Wczoraj dzień minął nam na poszukiwaniu rowerka dla Antka. Byłam sceptycznie nastawiona do drewnianych wersji biegowych rowerków , ale okazał się to być jedyny egzemplarz , który spodobał się małemu. Od razu na niego usiadł i nie chciał zejść. Kupiliśmy taki Tuptup rowerki biegowe

Jeżeli chodzi o dostawkę do wózka to będę polować na jakieś używane egzemplarze , bo średnio nówki kosztują około 250 zł..

a ten rowerek ma skretna kierownice?

ja tez kupilam uzywana dostawke za 60zl (stojaca)

reklama
Oli naszym rowerkiem PUKY jest zachwycony. Nasi znajomi pokupywali też rowerki i ich dzieci nie chcą na nich jeździć. Moim zdaniem są za duże, za masywane dla nich, nasz waży ok 3,2 kg i jest bez przedziałki m/dzy nóżkami. Najważniejsze jest kupić rowerek razem z dzieckiem, lub go do niego przmierzyć wcześniej.
Znajomi np. jedni mają kettlera za ok 500 zł i zarówno ich dziecko jak i nasz Oli nie chce jeździć na nim (sama się nad nim kiedyś zastanawiałam), inni mają też rowerki ale są dużo większe niż nasz i dzieciaczki na nich nie jeżdzą. U mnie w okolicy nie widzialam żdnego dziecka na takim rowerku, przeważnie dzieci są pchane na małych dziecinnych lub na większych z 4 kołami. Tak więc OLi na mieście smiga z podniesionymi nożkami a ludzie się tylko oglądają. Tak samo było z Mej Tajem :-D
Do tuptupa się przymierzalismy kiedyś ale Oli jeszcze był na niego za mały. Podoba mi się.

Do góry