reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Lotka,ja mam taką i polecam..
TEFAL PATELNIA PREFERENCE GRILOWA IDUKCJA 26cm (2329302662) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fakt, że droga, ale mam ją już ze dwa lata i nic się z nią nie dzieje..
TEFAL PATELNIA PREFERENCE GRILOWA IDUKCJA 26cm (2329302662) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Fakt, że droga, ale mam ją już ze dwa lata i nic się z nią nie dzieje..
E
etna36
Gość
Znow musze zasiegnac Waszej opinii.... ;-)
podrzuccie pomysl na dobra patelnie grillowa :-) od czytania na necie juz mam dosc, a nadal nic konkretnego wybrac nie moge :-)
z gory dziekuje :-)
My mamy cos takiego:
FIRST GRILL ELEKTRYCZNY OPIEKACZ KONTAKTOWY fa5330 (2317944004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jestem bardzo zadowolona (tylko innej firmy-mjusialabym sprawdzic)
agrafka80
Fanka BB :)
maxwell, ja mam podobną patelnię i w sumie nie wiem - jakie są zasady grillowania na niej :-(? bo mi się często przypala..
powinna być rozgrzana ?
potem duży ogień czy średni ?
powinna być rozgrzana ?
potem duży ogień czy średni ?
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Agrafka, ja ją rozgrzewam, a potem grilluję na małym ogniu..
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Wczoraj dzień minął nam na poszukiwaniu rowerka dla Antka. Byłam sceptycznie nastawiona do drewnianych wersji biegowych rowerków , ale okazał się to być jedyny egzemplarz , który spodobał się małemu. Od razu na niego usiadł i nie chciał zejść. Kupiliśmy taki Tuptup rowerki biegowe
Jeżeli chodzi o dostawkę do wózka to będę polować na jakieś używane egzemplarze , bo średnio nówki kosztują około 250 zł..
Jeżeli chodzi o dostawkę do wózka to będę polować na jakieś używane egzemplarze , bo średnio nówki kosztują około 250 zł..
martolinka
Mama i nie tylko :-)
tak kierownica jest skrętna
reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Oli naszym rowerkiem PUKY jest zachwycony. Nasi znajomi pokupywali też rowerki i ich dzieci nie chcą na nich jeździć. Moim zdaniem są za duże, za masywane dla nich, nasz waży ok 3,2 kg i jest bez przedziałki m/dzy nóżkami. Najważniejsze jest kupić rowerek razem z dzieckiem, lub go do niego przmierzyć wcześniej.
Znajomi np. jedni mają kettlera za ok 500 zł i zarówno ich dziecko jak i nasz Oli nie chce jeździć na nim (sama się nad nim kiedyś zastanawiałam), inni mają też rowerki ale są dużo większe niż nasz i dzieciaczki na nich nie jeżdzą. U mnie w okolicy nie widzialam żdnego dziecka na takim rowerku, przeważnie dzieci są pchane na małych dziecinnych lub na większych z 4 kołami. Tak więc OLi na mieście smiga z podniesionymi nożkami a ludzie się tylko oglądają. Tak samo było z Mej Tajem
Do tuptupa się przymierzalismy kiedyś ale Oli jeszcze był na niego za mały. Podoba mi się.
Znajomi np. jedni mają kettlera za ok 500 zł i zarówno ich dziecko jak i nasz Oli nie chce jeździć na nim (sama się nad nim kiedyś zastanawiałam), inni mają też rowerki ale są dużo większe niż nasz i dzieciaczki na nich nie jeżdzą. U mnie w okolicy nie widzialam żdnego dziecka na takim rowerku, przeważnie dzieci są pchane na małych dziecinnych lub na większych z 4 kołami. Tak więc OLi na mieście smiga z podniesionymi nożkami a ludzie się tylko oglądają. Tak samo było z Mej Tajem
Do tuptupa się przymierzalismy kiedyś ale Oli jeszcze był na niego za mały. Podoba mi się.