reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Dziewczyny co myślicie o fotelikach na rower używanych? Bo mamy okazję kupić dość tanio dość dobry i teraz nie wiem. Bo samochodowe to wiadomo że tylko nowe.

Dziunka mysle ze rowerowy to zupelnie cs innego niz samochodowy.a masz mozliwos zobaczenia przetestowania?

wiem ze daleko ale macie oryginalne pomysly prezentowe na dzien dziecka?podkreslam oryginalne :-Dnie banalne:-Di w przyzwoitej cenie:-D

Już się nie mogę doczekać :-) chociaż widzę że rodzice jeżdża na swoich rowerach a dzieci obok na biegowych ale jakoś sobie tego nie wyobrażam...

ja znowu mysle o rowerku ale sie w tych calach nie łapię ile te koła powinny miec żeby były akurat :-/

Ja powiem szczerze, że pomysłu na dzień dziecka nie mam , rowerek dla Goni, a co dla Hanki? Wszystko baby mają, chyba, że tej starszej pierdzie kupimy jakiś ciuch, bo teraz to strojnisia z niej się robi. W żłobku będą jakieś prezenty na dzień dziecka, więc może poczekam do tego momentu;-)

reklama
Marta ale Cleo chodzi chyba o rower z pedałami. Julia miała 100 cm wzrostu i dostała 16-calowe koła, radziła sobie świetnie.

Ja chyba na Dzień Dziecka szaleć nie będę, tym bardziej że będziemy po komunii chrześniaczki.:baffled:

edit. Mama kupiła do ogrodu to w Castoramie za 368 zł więc baaardzo tanio, a wymiary spore:
603528.jpg

Do góry