reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Trudno mi jest porównać , po obrazkach, poszukam foty tej naszej. Ale mi się wydaje, że one są w ogóle robione dla wyższych dzieci takich powyżej 110 cm. Bo ja mieszczę się na podstawie bez problemu , mówię o nogach ;-):-D, trochę wyżej kierownica i mogę dygać do pracy :-D:-D

U Nas jeśli chodzi o rowerek biegowy to niestety Patryk jeszcze nie chce jakoś siadac na siedzeniu a w domu to na paluszkach chodzi więc myslę ze w wakacje będzie już rower akurat dla niego.
najbardziej jestem w szoku jak u Nas w mieście ludzie podchodza do biegowych tzn jakby nigdy na oczy nie widzieli i tylko co ktoś przeszedł obok Nas to" o jaki ładny rowerek. O patrz a gdzie ma pedały???':szok:
Tak samo z chustą było czy autkiem na akumulator.:no: Co za dziwni ludzie.

Mój Oli na biegowym wymiata, dogonić go nie mogę tak zapiernicza. Kilometry trzaskamy codziennie takie ze hej a i wyjscie na dwor jest inne niż zawsze. Spacerówka kupiona niepotrzebnie, na nożkach nie tylko na rowerku. Zakup okazał się strzałem w 10!!!!!!!!!!! Od tygodnia czy więcej rozpędza się i jedzie z podkulonymi nóżkami. Tyle uciechy nam zrobił ten rowerek ze hej :-)

moja Martysia "na zająca" też dostała rowerek biegowy i w sumie dobrze sobie radzi. na razie jeździ po domu, ale prawie wcale się nie wywala, chociaż jeszcze nie podkula nóżek :-) póki co się odpycha, ale ładnie siedzi na siedzeniu :-)

My wczoraj kupiliśmy nowy fotelik samochodowy.
Taki 15-36KG. Miałam wrażenie że w mniejszym mu niewygodnie.
Dzisiaj mieliśmy okazję przetestować i jest ok tylko głowa mu leci do przodu jak spi:sorry:
Wy macie już te większe foteliki?

reklama
fajny ,mojemu D się podoba ale raczej kupimy dla Lenki Recaro Young Sport :tak: i będą zamiennie jeździć w swoich fotelikach :-)

edit: kupiłam inhalator i jakąś mgiełkę solankową do niego , pytanie brzmi : co jeszcze mogę do tego inhalatora dokupić ,jakieś olejki itp?? doradźcie

Ostatnia edycja:
Do góry