reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ale to dla mnie niedorzeczne, przeciez jak dziecko jedzie przodem do kierunku jazdy tez poduszka jest niebezpieczna, ona tak małego dziecka nie uchroni tylko moze przy duzym uderzeniu w głowkę uszkodzić/urwać kręgosup szyjny np. Juz nie mówię ze w razie wypadku odpryski szyby mogą wiele złego narobić. No ja tak myslę?!

reklama
poduszka musi byc odlaczona, zawsze gdy przewozimy dziecko z przodu

Byla taka glosna sprawa, ze poduszka wybuchla dziecku w twarz i zostalo kaleka. Rodzice wystarali sie o ogromne odszkodowanie i po tym zmienili przepisy

Tak teraz podczytałam na szybko, Ania miałas rację. Jak tyłem to poduszka musi być odłączona, jak jest to można przewozić na przednum siedzeniu. Mój Oli byłby wniebowzięty ale ja jakoś nie mam przekonania do tego. Niby sama po małej miescinie jeżdżę ale nie chce pokazywać ze moze na przodzie jeździć bo juz raz miałam z nim problem. Teraz wie ze jak ruszamy Oli musi siedziec na swoim miejscu, zapięty i koniec :-)

poduszka musi byc odlaczona, zawsze gdy przewozimy dziecko z przodu

Byla taka glosna sprawa, ze poduszka wybuchla dziecku w twarz i zostalo kaleka. Rodzice wystarali sie o ogromne odszkodowanie i po tym zmienili przepisy

no właśnie czytałam teraz ze nie...
a ta sprawa nie była taka ze dziecko było w aucie na przednim siedzeniu ale nie zapięte itd bawiło się czy coś a auto stało? Też o tym słyszałam ale juz nie pamiętam ocb?

Dziewczyny z Anglii: jak ja Wam zazdroszczę sklepów z ciuchami dla dzieci!!!! Wrrrr.... ja tez chcę takie u nas.. Koleżance co jechała do Anglii dałam dałam 50 funciaków i obkupiła mi małego na lato, wszystko rewelacyjne... Chyba kiedyś polecę na same zakupy hehe :)))
Konrad dostał od zanjomych taką książkę: Fantastyczne wyścigówki. Książka z zabawkami - porównaj ceny w Okazje.info i jest szał bo w komplecie są wyścigówki i plansza z torem. Od wczoraj cały czas w użyciu :)))

Aza zgadzam się.Szukam teraz spodni nexta z gumą w pasie bo mnie ch****a bierze jak muszę regulować guziczkiem który Kacprowi przeszkadza.Większość spodi za szeroka w biodrach też.Nie mogę na to patrzeć.Nie mogę nic konkretnego znaleźć.

a ja mało co kupuje na te lato. Spodenki ma wszystkie dobre...... koszulki na razie tez. co jest szokiem ;p Najwyzej dokupie pare t-shirtów, sandały i wsio ;p Teraz jest jak jest w naszym zyciu i póki co nie przewiduje szaleństw. Lato jakos oblata. Bardziej musze sie skupic na ciuszkach jesienno-zimowo-wiosennych ;))

Ja mam nadzieję, że wkrótce pojawią u nas sklepy jak Primark itp. ale oczywiście z takimi samymi cenami. Jeśli dla nas tam jest taniej to co dopiero dla osób tam zarabiających...

Mama ja tylko zostawiłam kilka par za krótkich spodni aby były jako rybaczki. Tak to nic na lato nie miałam. Jeszcze zakupionio mi 14 par majtek bo musze się wreszcie wziąść za odpieluchowanie...

reklama
Do góry