reklama
Kupiliśmy takie cudo - inhalator Nebulizator - Inhalator Diagnostic P1 (2191471179) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , razem z zestawem soli koło 130-paru zł w aptece koło domu.
AniaSm
Fanka BB :)
Byłam w Realu ale nie widziałam tych baletek... , dziś jedziemy kupić inhalator.
a to nie w biedronce miały być?? chyba że coś przeoczyłam bo lotka pisała o biedronce , a inhalator fajny ,chyba też kupie dla Kuby
jesli chodzi o te moje, to byla biedronka.Byłam w Realu ale nie widziałam tych baletek... , dziś jedziemy kupić inhalator.
W realowskiej gazetce na str 24 są baleriny dla dziewczynek ;-) http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/ katalog 2
agrafka80
Fanka BB :)
u nas hitem zabawkowym okazał się ostatanio znikopis
Ala zobaczyła go u synka koleżanki, bardzo jej się spodobał wiec 2 dni później kupiłam. W tym który kupiłam po drugiej stronie ejst jeszcze tablica na mazaku suchościerne i te mazaki są jeszcze większym hitem
jestem zaskoczona bo Ala nie lubiła rysować, a tera rysuje od paru dni ludziki niesamowite, potem wkleje zdjecia - glowa, z oczami nosem i buzia z do tego nogi w butach . czadowe, do tego rysuje jeszcze:ziemniaki, płot , worek i delfinka (sama tak je nazywa, czasem nawet podobne) )))
o właśnie znalzłam ze te ludziki mają nazwę: głowonogi http://www.edziecko.pl/male_dziecko/1,79338,7806310,Kiedy_dziecko_uczy_sie_rysowac_.html
Ala zobaczyła go u synka koleżanki, bardzo jej się spodobał wiec 2 dni później kupiłam. W tym który kupiłam po drugiej stronie ejst jeszcze tablica na mazaku suchościerne i te mazaki są jeszcze większym hitem
jestem zaskoczona bo Ala nie lubiła rysować, a tera rysuje od paru dni ludziki niesamowite, potem wkleje zdjecia - glowa, z oczami nosem i buzia z do tego nogi w butach . czadowe, do tego rysuje jeszcze:ziemniaki, płot , worek i delfinka (sama tak je nazywa, czasem nawet podobne) )))
o właśnie znalzłam ze te ludziki mają nazwę: głowonogi http://www.edziecko.pl/male_dziecko/1,79338,7806310,Kiedy_dziecko_uczy_sie_rysowac_.html
Ostatnia edycja:
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Ana, dzięki za linka..dzisiaj pokusiłam się o zakup tego samego nebulizatora.:-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Antek dostał na świeta składkowa hulajnogę (od nas ciastolinę) , która jak na razie okazała się totalnym niewypałem SCOOTER DZIECIĘCA HULAJNOGA BOBY MILLY MALLY 24h%% (2243196784) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wykonanie jest swietne , wizualnie tez super. Mały jednak próbując się odepchnąć nogą haczy o tylne koło. Te 2 tylne koła są tak szeroko rozstawione , ze nie można sie porządnie odepchnąć. Nie wiem czy jest to kwestia wprawy, czy "dorośniecia" , ale na razie lipa.
W decathlonie ma być u nas dostawa biegowych rowerków . Bez przymierzania nic nie kupię;-)
Wykonanie jest swietne , wizualnie tez super. Mały jednak próbując się odepchnąć nogą haczy o tylne koło. Te 2 tylne koła są tak szeroko rozstawione , ze nie można sie porządnie odepchnąć. Nie wiem czy jest to kwestia wprawy, czy "dorośniecia" , ale na razie lipa.
W decathlonie ma być u nas dostawa biegowych rowerków . Bez przymierzania nic nie kupię;-)
reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Moja to w ogóle ma lenia w tyłku i każe się wozić..obie stopki na hulajnodze..;-)